Şimdi Ara

CS:GO Saçma Rank Sistemi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_102336311/tm.htm

burada güzelce açıkladık öyle dalga geçilecek bir durum yok. Hiç bir proyu silver ya da novada görmediniz de mi? demek ki sorun yok sistemde, yeterince iyiyseniz, yukarıda olacaksınız demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radef

quote:

Orijinalden alıntı: hidelgo41

beyler yeni hesap açtım yüksek rütbeli arkadaşımla oyuna girdim 3 kere filan kaybettik ama ben hep birinciydim edomda iyidi bunun ligime katkısı olurmu ?

olmaz kd onemlşi degil oyunu kazanman kaybetmen ve takımların elo ortalamas önemli.. benim merak ettiğim baska bir husus var gunde 2 oyun mu atabiliyoruz rekabetcide? eskiden boyle deildi 24 saat bekletiyor sinir oluyorum.

Kazanınca 2 maç geliyor o süre benim duyduğuma göre karşı takımdaki yüksek elolu adamlar varsa skorun edo filan etkiliyor diye *
  • Beraber girdiğin adamlar, skorun ve kazanıp kaybetmen önemli. Orda 1 loss görünen yerden önce 5-10 tane loss varsa zaten silver atar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 5 Şubat 2015; 13:24:24 >
  • bende gümüş 3 den başlamıştım çok sıkıntı değil çabuk atlanıyor o zamanların tadını çıkar free killerin :D
  • undercimix U kullanıcısına yanıt
    düşündüm ne olabilir diye bunu buldum.Senaryoyla rütbeyi nasıl bağladın anlayamadım?G.E silver 1 den daha mı iyi senaryo yazıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vallahi ben oyunu arkadaştan gördüm de aldım.İlk başlarda ölüm maçı oynuyordum.Rekabetçi maçları arkadaş gösterdi.10 maçtan sonra rütben belli olur dedi.10 Maç oynadıktan sonra bana çift keleş rütbe verdi.Sonra oynadıgım 3 maçtan ilkini kaybettim.Diğer 2 sini kazandım.Üçgen gibi olan rütbeye çıkarttı.Aradan 2 gün sonra efsanevi kartal oldum.Bunların hepsi yaklaşık bir hafta içinde oldu.Yani demek istediğim siz oyun içinde ne kadar iyi oynarsanız o kadar iyi oyuncuları sizin karşınıza veriyor.Ben daha 10 maçımı tamamlamadıgım zaman karşımda oynayan adamlar çift keleş ve efsanesi kartallardı.10. Maçımda karşımda 4 tane efsanevi kartal bir tane güzide vardı.Bana çift keleş rütbesini verdi.Oyun içi fragınız ne kadar iyi olursa o kadar iyi.Günde 2 kere kazanma hakkınız var zaten.Oyun içi performansınıza baglı 24 saat sonra size denk rakipleri eşleştiriyor sistem.Herkeze bol şan :)

• rainrose743 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun ne sende ne o arkadaşta. Yeni başladığın belli. Eskiden ne kadar iyi oynarsan oyna gümüş en iyi novadan başlardın. Ben 14 maçta 10 galibiyet full 1.lik ve en yüksek edolar ile silver 2 başlamıştım. Dün arkadaşımı 19 maçta 10 galibiyet ile mg2 başlattı. Konu tarihinden de anlaşılır zaten. Mayısta değişti bu sistem artık lem bile atabiliyor oyun 10 maç sonunda. Ama bundan çok değil 6 ay önce bu oyununla muhtemelen silver elite falan başlardın.
  • Suprame oldum dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.