Şimdi Ara

5v5 Takım Oyunu Hangi Champlar önerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PhTx3

Janna, Ashe, Cho, Annie, Amumu

Janna Sahip degiliz

Ayrıca bu takım biraz cabuk ölmezmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahteci17

quote:

Janna Sahip degiliz

5 tane tank alın o zaman ne diyim.
    Heal nerf'den sonra, iyi bi janna çok daha iyi iş yaptığı için diğer supportlardan janna dedim.
  • Şu anda en efektif kullanılan, Tanky yukarda, Ormanda bir Tanky daha, ortada Caster, aşağıda AD ve Support.

Takımınızı, öncelikle 4 kişi kurun derim. Ana takımı, 4 kişi oluşturur oyunun çoğunluğu boyunca. Yukarıda kasıcak olan adam, agresif görevde. Yeterince Tank kasıp, karşı AD yi pataklaması gerek. Oyunun çoğunda pushlayacak, sorun çıkarsa TP olucak.

MF süper bir carry. Ama ortaya yollamayın derim. Yanına bir Alistar, Janna bulup aşağıya yollayın. Eğer hiç turnuva/yüksek seviye oyun izlediyseniz, support görevindeki adamın sadece AD yi lane de supportlayarak, asla minionlara vurmadan sürekli wardladığını görürsünüz.

Ortada klasik bir AP oynasa, ormana da en iyi ormancınızı yollasanız, daha iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caetay

Şu anda en efektif kullanılan, Tanky yukarda, Ormanda bir Tanky daha, ortada Caster, aşağıda AD ve Support.

Takımınızı, öncelikle 4 kişi kurun derim. Ana takımı, 4 kişi oluşturur oyunun çoğunluğu boyunca. Yukarıda kasıcak olan adam, agresif görevde. Yeterince Tank kasıp, karşı AD yi pataklaması gerek. Oyunun çoğunda pushlayacak, sorun çıkarsa TP olucak.

MF süper bir carry. Ama ortaya yollamayın derim. Yanına bir Alistar, Janna bulup aşağıya yollayın. Eğer hiç turnuva/yüksek seviye oyun izlediyseniz, support görevindeki adamın sadece AD yi lane de supportlayarak, asla minionlara vurmadan sürekli wardladığını görürsünüz.

Ortada klasik bir AP oynasa, ormana da en iyi ormancınızı yollasanız, daha iyi olur bence.

Yorumun için çok teşekkürler degerlendiricez :)

• quote:

quote:

quote:

Janna Sahip degiliz

5 tane tank alın o zaman ne diyim.
    Heal nerf'den sonra, iyi bi janna çok daha iyi iş yaptığı için diğer supportlardan janna dedim.

Yenildik 2 sefer daha olacak . Takımımızı belirledik

GankPlank ile
    Morde Takılıcak
    Amumu(Jungle)
    Fiddle (Mid)
    Jax(Solo)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Yukardaki takımla işine bilen adamları yenmeniz zor. Onun yerine aşağıdaki daha iyi olur.

Amumu Jungle-tank
    Alistar Support, Miss Fortune Ad carry Bu ikisi bot lane gidecek
    Jax Solo Top
    Karthus Solo mid

Amumu oynamam derseniz Olaf jungle, Cho Gath solo top olmalı.

Arkadasım oyunu biliyorum ama oyunu türkce olarak yorumluyorum Support Carry vs cok anlamıyorum

alistar ile miss fortune

Amumu jungle
    Karthus mid
    Jaxda solo öteki tarafdami

evet dogru.
    carry oyunu tasiyan demek. bi macta ikicarry olur biri ap digeri ad. ad nin support ile bot en asagidaki lanede gitmesi gerek. ap mid gider genellikle. biride jungle olcagi icin ust lane e bir kisi kalir. tank veya off tanktir bu genellikle. telden uzun yazamiyorum k.bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 30 Ağustos 2011; 11:42:47 >

• Kennen amumu katarina miss fortune sona.Kaybetme ihtimali bile vermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

Kennen amumu katarina miss fortune sona.Kaybetme ihtimali bile vermiyorum.

Ashe janna brand warwick jarvan , gayet yenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Ashe janna brand warwick jarvan , gayet yenebilir.

Teamwar canlandırıyorum kafamda amumu uçuyor jannaya ve ulti basıyor.Kennen e basıp ulti ile araya giriyor janna ulti basıyor janna ulti basar basmaz kennen geri uçuyor ama flash ile gerii dönüyor.O sırada ashe çok iyi değilse ya kennen'e ya da amumu'ya ulti çarpıyor.Tabii bunlar 1 saniye içinde gerçekleşiyor nerdeyse.O sırada sona ulti basar basmaz fortune arkadan ultiyi geçiriyor.Sonunda stundan kurtulan team kaçmaya çalışıyor katarina e,e,e,e,e penta alıyor:P ama ww ve jarvan kaçamazsa yenebileceklerini pek sanmıyorum tabii o sırada brand çok önemli çünkü amumu'nun ultisi sırasında bir tek o damage atıcak.Olur ki MF'yi indirirse ve katarinayı yaralarsa çok değişebilir.Bilmiyorum ama ww ve jarvan disable'ları amumu ile engelleniyor.Brand'in hedeflediği kişiye stun atması çok zor.Ashe 0,5 ve ya 1 sn atıcak bir team war sırasında.tabii bir ranked da amumu ve brand'in banlanması da çok olası.Aslında olaylar karışır ama bence yine de kennen amumu ve katarina olan bir team'in kazanması çok olası.

• quote:

yorumun için teşekkürler
    saolasın Yarın deniyoruz bunu

Sona yerine soraka var :)
  • quote:

quote:

Takımı Amumu üstüne kuruyorsunuz, çok rahat counterlanabilirsiniz. Gragas-Janna direk counterlarınız. Udyr gibi tanklara karşı da etkisiz kalırsınız.

AD' nizi mutlaka supportla gönderin. CounterJungle yapabilen bir ormancı alın, ki Amumu sadece tek bir rota ile yapabilir.

Amumu & Mf & Morde& Weigar & Jax

Amumu Jungle
    Mf solo mid
    Morde ve Weigar beraber
    Jaxda solo

Böyle düsünüyoruz acaba uygunmudur ?
    29 agustos 21:00 baslıyacak 5v5 :D

Cafe vs cafe önemli bizim için :)

LOL

• quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

quote:

Takımı Amumu üstüne kuruyorsunuz, çok rahat counterlanabilirsiniz. Gragas-Janna direk counterlarınız. Udyr gibi tanklara karşı da etkisiz kalırsınız.

AD' nizi mutlaka supportla gönderin. CounterJungle yapabilen bir ormancı alın, ki Amumu sadece tek bir rota ile yapabilir.

Amumu & Mf & Morde& Weigar & Jax

Amumu Jungle
    Mf solo mid
    Morde ve Weigar beraber
    Jaxda solo

Böyle düsünüyoruz acaba uygunmudur ?
    29 agustos 21:00 baslıyacak 5v5 :D

Cafe vs cafe önemli bizim için :)

LOL

• fiddle amumu mf jax olaf
  • takımı nasıl kuralım elimizde bunlar var diyip sonrada turnuvaya katılcaz lafını görünce gerçekten güldüm.nasıl bi turnuva o lvl 1ler mi kapışacak tam olarak anlayamadım.
  • jax - amumu - morde - fiddle - katarina veya olaf -- eger xin zhao alırsanız katarina yerine koyabilirsiniz

singed ve alistar ii oynayan varsa amumu yerine gelebilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.