Şimdi Ara

6.0 SD Kart Birleştirme İşlemi Olmuyor SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,daha önce olmuştu,yani yavaş olmasına rağmen kabul etmişti telefon dahili olarak ama telefonu formattan sonra hiç kabul etmiyor artık,çözümü hakkında yardımcı olacak varsa sevinirim 6.0 SD Kart Birleştirme İşlemi Olmuyor SS

• Hocam böyle uyarı veriyor sıfırladım ama olmuyor bir türlü ya,nasıl geçicem ben bu ekranı
  • Uhs3 kart takarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba, bende daha once sd kartimi dahili olarak bicimlendirdim, sonra telefonu sifirladim, sd karti tekrar dahili olarak bicimlendirmek istedigimde anlamadigim farkli bi hata vermisti, sonra karti normal olarak bicimlendirdim ama ne yaptiysam olmadi, son olarak sd karti bilgisayardan hizli bicimlandir isaretini kaldirarak yeniden bicimlendirdim(cok uzun surdu, bir saat filan) ve bu defa oldu, bence deneyin isterseniz ama tam olarak ise yarar mi bilmiyorum :)

• Ekleme isterim sd karti kart okuyucu kullanarak yavas bicimlendirdim, zaten telefona takiliyken bilgisayardan bicimlendir secenegi cikmiyordu :)

• Kart hızlı bile olsa birleştirme yapmayın verimsiz. Link 2 sd kullanın ek büyük dataları taşıyın sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.