Şimdi Ara

6.000 ytl' niz olsa hangi 46' ve üzeri LCD/Plazma alırdınız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, başlıkta da belirtiğim gibi LCD/Plazma marka model karmaşasından çıkamıyorum.

Max. limit 6.000 ytl.

Daha önce x4500 ile 9 serisi arasında kalmıştım ancak x4500' ün uçuk fiyatı ve 9 serisinin üniversiteli arkadaşımızın incelemesindeki dezavantajları beni iyice kararsızlığa itti.

Siz LCD/Plazma kullanıcılarından ve araştırmacılarından, bilgi sahibi olan kişilerden bu fiyata alınabilecek en iyi ürün için tavsiyelerinizi bekliyorum...

Teşekkürler.

• Bu fiyattaki (hatta her fiyattaki) tek cihaz Pioneer LX5090

http://forum.donanimhaber.com/m_27453066/tm.htm
  • valla evde 4 oda var 6000 ytlye 4 tane 42 inc alırdım (her odaya 1 lcd) mutfagada 32 inc hediye ederlerdı.
  • 46 ve üzeri alınacak bir ürünün boyut ile orantılı olarak yüksek performanslı olması gerçekten zorlaşıyor ... özellikle bağlantı yapacağınız kaynaklar izleme mesafeniz de performansı etkileyecektir... plazma ve lcd konusunda 32-37-42 boyutlarındaki ürünler arasıda ciddi kapışmalar süre dursun 46 ve üzerindeki boyutlarda plazma panellerin üstünlüğü tartışılmazdır... boyut olarakta 46 da panasonic 50 de pioneer ve panasonic ürünleride bu konunun en iyi 2 markasıdır .. yanlız genelde aynı teknik özellikler ve aynı boyutlarda bu güne kadar panasonic daha uygun rakamlı cihazlar satmıştır fakat pioneer ın son dönemde ürettiği lx-5090 modelinin muadili ürünlerden daha uygun rakamlara satıldığı gözlemlenmektedir ayrıca panel kalitesi olarak pioneer ın panasoniğe üstünlüğü söz konusudur... eğer almayı düşündüğünüz panel 46 boyutunda olursa panasonic46pz80 50 boyutunda olursada pioneer lx5090 olmalıdır...

pioneer lx-5090 pioneer markasının kendi fabrikasında plazma panel üretiminin jübile cihazıdır kendi boyutlarında bir rakibi olduğunu düşünmüyorum

selamlar ....

• Pıoneer Lx 5090 yada Ebat büyüterek Sony X350 Saygılar......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 10 Kasım 2008; 0:04:22 >
  • pioneer lx5090 derim
  • Sorunuzun cevabı, mevcut piyasa fiyatlarıyla tartışmasız Pio LX5090. Sony'nin 46" ve üstü X4500 serisinin önümüzdeki 3-4 aylık süreçte 6.000 TL civarlarına gelmesi ihtimali görünse, "bekleyin, ikisini de görün, öyle karar verin" derdim. Ama, 46X4500'ün Avrupa fiyatları 8.000 TL civarlarında ve muhtemelen bir süre daha böyle gider...
  • 6000 ytl iyi para. Samsung 9 serisi USA versiyonu bulabiliyorsan al.diğer ülke çıkışlı olanların kalitesi düşürülmüş. (samsung neden böyle bir şey yaptı bende bilmiyorum,anlayamıyorum ???)

öncelik sırasına göre alternatiflerine gelirsek;

1- Pioneer LX5090

2- Philips 47pfl9703

3- Panasonic 46PZ85E

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rush

Merhaba, başlıkta da belirtiğim gibi LCD/Plazma marka model karmaşasından çıkamıyorum.

Max. limit 6.000 ytl.

Daha önce x4500 ile 9 serisi arasında kalmıştım ancak x4500' ün uçuk fiyatı ve 9 serisinin üniversiteli arkadaşımızın incelemesindeki dezavantajları beni iyice kararsızlığa itti.

Siz LCD/Plazma kullanıcılarından ve araştırmacılarından, bilgi sahibi olan kişilerden bu fiyata alınabilecek en iyi ürün için tavsiyelerinizi bekliyorum...

Teşekkürler.

Ürünü kullanım amacınız ne olacak?
  • pioneer 5090 tek geçerim . para olsada geçsem bu arada
  • 6000 YTLye tek alternatif Pioneer 5090.
    Pioneer'ın her hangi bir TVsinin fiyat/performansının bukadar iyi olacağını kim tahmin edebilirdi.
    5090 bu fiyatta satıldığı sürece 46X4500, 55X4500 ve 50"PZ serilerinin hiç şansı yok.
  • Ürünü kullanım amacım Digiplus , PS3, DVD ve Blu-ray filmler üzerine olacak...

İzleme mesafesi 4 - 4,5 mt...

Sanırım en mantıklı ürün 5090...
  • 5090 ın 40 inçliği varmı varsa önerilen bir lcd midir?

tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyusa

5090 ın 40 inçliği varmı varsa önerilen bir lcd midir?

tşkler

Yok dostum. 5090 plazmadır. Bu kodun başındaki 50 ifadesi ise 50" olduğunu belirtir. Pioneer olsun, plazma olsun ve 40" civarı olsun dersen 428xa (42") alabilirsin. Yalnız çözünürlüğü 5090 gibi 1920*1080 değil 1024*768 dir.
  • teşekkür ederim ben diğer lcd lerimi incelemeye devam edeyim
  • hangisi onlar kardeş
  • Türkiyede LCD alırken USvrs. EU vrs. orta doğu vrs. gibi seçenek varmı TR de?
    quote:

Orjinalden alıntı: universteli

6000 ytl iyi para. Samsung 9 serisi USA versiyonu bulabiliyorsan al.diğer ülke çıkışlı olanların kalitesi düşürülmüş. (samsung neden böyle bir şey yaptı bende bilmiyorum,anlayamıyorum ???)

öncelik sırasına göre alternatiflerine gelirsek;

1- Pioneer LX5090

2- Philips 47pfl9703

3- Panasonic 46PZ85E

Saygılar

• TR de ben paneller de bu panel a ülkesine ait ,şurdaki b ülkesine,karşısında ki c ülkesine ait diye bir ayrım görmedim.onu yazmamda ki maksat arkadaşı blgilendirme babındaydı.bir de usa da belki bir tanıdığı vardır getirtebilir düşüncesiyle yazdım.( o da panel bizim ülke ile voltaj uyumlu olacak ntsc,pal gibi uyumlarda söz konusu bir sürü hikaye ama ihtimal işte yine de yazdık).fakat bu ayrım cep telefonlarında söz konusu diyebilirim.ben 2 sene önce adını vermeyim bir telefon almak istiyordum ve hem çin,hem alman üretimleri söz konusuydu. piyasa da her iki ülke üretimli olanın da bulmak mümkündü.ancak paneller de böyle bir alternatife rastlamadım.

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rush

Ürünü kullanım amacım Digiplus , PS3, DVD ve Blu-ray filmler üzerine olacak...

İzleme mesafesi 4 - 4,5 mt...

Sanırım en mantıklı ürün 5090...

O zaman 5090
    tam biçilmiş kaftan
    Olurmuydu bu kalite Pioneer bu fiyattan
    Bu yazı da oldu çok nüktedan

5090 şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.