ya +6 ya bascagınız itemden 2 tane olsun önce birini +4 e sonra dierini +4 e upgrade edin sonra birini +5 e sonrada 2. +5 e tekrar 1. ye dönün +6 ya basın yanarsa 2. basın +6 ya büyük bir ihtimalle gecer eger 1. de +6 ya gecerseniz hemen 2. basmayın 3. yü getirin +5 e kadar eğer yanarsa 2. yi basın
ya bu upgrade isi kesinlikle teorik bi mesele ve de serverın bos olması lazım cok dolu olunca butun upgrade ler birbirine karısıor mesela bi baskası yakıor 2 veya 3 defa yakıor iste o zmn sen basarsan basarı ile sonuclanıor ama adamlar basarılı olursa sen failed yapıosun ve de su low midddle hjigh meselesi onlar insanı yanılgıya dusurebilior
abi ben denedim kesin olmuyo bi arkadasın da söledigi gibi areste fpler 5m e dustu
sen yapamamışsındır oluyo ben denedim kaç kere dediklerimin dışında bişey yapmışsındır o yüzden patlatmışsındır
ben daha öncede söyledim, wizzard +9 deniyorum bunun içinde günde 100 tane wizard yakiyorum senin dedigini yaptim anlatiyim elimde 20 tane +4 vardi ok ? bi tanesi +5 yaptim, 1 tane +5 , 19 tane +4 oldu ok ? +4 lerden birini +5 yaptim, önceki +5 olani +6 yaptim, ( dedim oluyo heralde) sonra devam ettim, yine bi tane +4 ü +5 yaptim, sonra bi önceki +5i +6 yapiyim dedim batkim yine oldu ok ? elimde 2 tane +6 , 1 tane +5 , 17 tane +4 kaldi,
sonra dedim abooooo 20side +6 olcak heralde
devam ediyim dedim cidden ise yariyomu acaba diye +4 lerden birini +5e geçiriken güüüüm, sonra öbürüde güm sonra biri +5 oldu, hah dedim o zaman öbür +5imi +6 yapiyim, oda güüüüüüm
SONUÇ : OLMUYOR ok?
denemeyin bosuna sans isi
Not : ( biraz karisik anlattim sanirim, beyninizde canlandirarak okursaniz, anliycaksiniz )
sadece taktik değil şans gerekama taktik bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme