Şimdi Ara

+6/10 full plate yapmak kesinlikle oluyo sallama değil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi upgrade edeceğiniz itemden en az 2 tane olması lazım tabi shard vs oyunun en iyi itemlerinde trina kullanırsınız büyük ihtimalle o yüzden 2 tane olması gerekmez öncelikle birini +3 yaptıktan sonra diğerini 2.sini yani +2 yapın sonra diğerini +5 yapın ve 2.sini +4 yapın diğerini +6 ya deneyin olursa olur olmassa 2.sini +6 yapın oluyo işte bu kadar biraz karışık oldu ama neyse...

eleştirebilirsinizde beni ama ben buraya bunu yazma gereksinimi duydum

neyse en azından bi deneyin ben yaptım ...

NOT_sakın ha hıgh class +5 upgrade scroll kullanmayın. +2 de bile patlatıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Dark___Blue*** -- 10 Aralık 2005, 14:20:48 >

• hmm denemek lazim...
    ama %100 degildir eminim :)
  • abvi %100 değil tabiki ama en az %95 tutuyo
  • +6 yapmanın bir yolu var, işallah budur yolu, areste her yer +6 fp doldu. fpler 15 m den 5m ye indi ::D
  • arkadas bir taktik soyledi sadece low class'lar için gecerli bu taktiktik +6'ya kadar 4.slota +6'dan +7'ye gecerken 8.slota koyuyon ve item +7 oluyormuş.Ben denemedim konu acılmısken soyluyorum.
  • o slot sayisina inanmayin
    ben günde 100 tane wizzard yakiyorum hepsinide ayni yere koyuyuorum ( ortaya )
    yarisi +6 oluyo , yarisi yaniyo... bu kadar inanmayin...
  • Çok doğru kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BUGUN +5 İRON CROSSBOW BASTIM.+1 DEN NE HIKMETSE PATLAMADI BENDE SASIRDIM.
    quote:

Orjinalden alıntı: ***Dark___Blue***

şimdi upgrade edeceğiniz itemden en az 2 tane olması lazım tabi shard vs oyunun en iyi itemlerinde trina kullanırsınız büyük ihtimalle o yüzden 2 tane olması gerekmez öncelikle birini +3 yaptıktan sonra diğerini 2.sini yani +2 yapın sonra diğerini +5 yapın ve 2.sini +4 yapın diğerini +6 ya deneyin olursa olur olmassa 2.sini +6 yapın oluyo işte bu kadar biraz karışık oldu ama neyse...

eleştirebilirsinizde beni ama ben buraya bunu yazma gereksinimi duydum

neyse en azından bi deneyin ben yaptım ...

NOT_sakın ha hıgh class +5 upgrade scroll kullanmayın. +2 de bile patlatıyo

• kadir abi hangi serverdasın bide lvl kaç?
  • cypherdaydim sifre hatasi veriyor.. o yuzden olympia ya gectim. lvl 41 de biraktim item duzmeye calisiyorm o yuzden para kasiyorum.(cabuk lvl kasarım ezik muamelesi yapmayin :))
  • Abi ben xıgenondayın ve lvlin 52 prestin üstündeki fullplateler +6/10 HP si var.
    Genelde ilk başta prest fp leri 100k 200k iken aldım +6 da yanmıyor. Biliryorsanız size ihtimal yazam...
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %95
    +3 >> +4 %90
    +4 >> +5 %80
    +5 >> +6 %60
    +6 >> +7 %30
    +7 >> +8 %10
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 &1
    Tabi bunlar kendi kılaslarına yani low sa low a basarsan mid e mid high a high sa...
    char : Prest
    name : mUTTO
    server : xıgenon
    lvl : 52 (buff+heal)
    AGA BENİ PELERİNLİ Bİ CLAN ALIRSA MAİL ATSIN PLSSSSsss
    muttalip8@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutto -- 10 Aralık 2005, 20:30:59 >

• aynı taktiği demin denediinm ve rogue chitin helmet +6/10 yaptım deneyin...
  • denedim olmuyo
  • abi bende denedim oldu rogue chitin helmet +6/10 ve priest +6/10 full plate set yaptım bu taktikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Dark___Blue*** -- 11 Aralık 2005, 0:09:07 >
  • hmm deniycem eğer olursa iyi para kasarım

İşliyorsa şimdiden tşkkürler
  • hakkaten işliyo benim para kasma taktiğim şu:

önce abyss e gidiyorum 10 tane fln abyss çıkartıyorum sonra hepsini kırdırıyorum içinden çıkan full plate,chitin,crimson upgrade ediyorum bu şekilde sonra

crimson 15-20 m
    chitin 75 m
    full plate 5-10 m

işallah faydası dokunur sizede...

ben bişey diycem bu silk road oyununu oynamak istiyorum ama indiremedim üyelik de aldım bana indirebiliceğim yerin bi linkini koyabilirmisiniz lütfen
  • kardeş şu taktiğini az açarmısın
    böle pek bişi anlayamadım
  • şimdi upgrade ediceğin itemden 1 tane 1 tane de bayaa dandik bi item al iyi itemi +3 yap diğerini +2 sonra iyi item i +5 yap diğerini +4 yap sonra diğer iyi itemi +6 yap oluyo
  • Vaay şimdi anladım deniyim bi şunu...
  • beyler ben yanlış yazmışım dandik alacığınız itemin adedinin 2 oılması lazım bu aşşağıdaki doğru taktik:

iyi itemi +3
    dandiği +2
    iyi itemi +5
    dandiği patlatana kadar upgrade edin
    patladıktan sonra
    2.dandik itemi +2 yapın ve kendi iyi iteminizi +6 yapın

yanlış yazdığım için herkesten özür dilerim

örnek dandik alacağınız item short blade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Dark___Blue*** -- 11 Aralık 2005, 12:34:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.