Şimdi Ara

6.17 Yama Notları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Sonunda be Lissandra, Taliyah, Gnar nerfleri.3 kanser şampiyon 3 nerf.Sivir, Ekko nerfleri de güzel.Lissandra braindead R şampiyonuydu.Bas ultiye free kill yok öyle.Ulti değişmemiş ama bundan sonra earlyde rahat oynayamaz öyle skill spamlayamazlar.Taliyahın burstü saçmaydı.Gnar da 1v5 yapmaya falan başladıydı.

Redditi aç,tüm silver bronzlar lissandra nerfü yüzünden ağlıyor
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Ağlasınlar bıktım zaten onlardan.Braindead R şampiyonu nerf aldı diye ortalığı yıkacaklar.Çoğu adam gibi oynayamaz zaten.Dur biraz alay ediyim bari onlarla zaten farkettiysen Redditte adam akıllı olan Azir mainler, Viktor mainler ve Gp mainler var.Bu kesim nerflerden ve bufflardan anlıyor.Riot gayet iyi nerf verdi Lissandraya.Birçoğu ağlıyordu Lissandranın pasifi useless falan diye.Riot da bunlara alın pasifin kıymetini bilin diye mana nerfü verdi gayet de güzel oldu.çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 24 Ağustos 2016; 11:18:55 >
  • Anlayamıyorum, Lissandra'nın Q'sundan daha fazla vuran Kha'nın q'su 20 30 mana harcarken Lissandra'nın ki neden 95 mana.

Şu mana olayına gıcık oluyorum. Ap heroysan mana değerlerin yüksek. Ad heroysan düşük. Ad heronun normal vuruşları iş yapıyor senin ki yapmıyor. Tam tersi olması gerekiyor. Sonra adclerin skilleri daha fazla vuruyor. Tuhaf tuhaf işler.
    Hele bir de mana ve enerji gerektirmeyen karakterler var iyice deli oluyorum.
  • Sivir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.