Şimdi Ara

6.17 Yama Notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/patch/617-yama-notlari

Şahsen Ryze'a atılan buffı aşırı gereksiz ve saçma buluyorum.

• GP alan 13 lp iade etsin
  • Ryze harbi saçma olmuş gereksiz ultiye aşırı gereksiz bir şekilde buff(!) atmışlar. Buff denirse tabii 200 range xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Vox

Ryze harbi saçma olmuş gereksiz ultiye aşırı gereksiz bir şekilde buff(!) atmışlar. Buff denirse tabii 200 range xD

Bu sırada vayne 2-3 yamadır üst üste buff alıyor.Ebedi+Q ile 1100 crit vurdugumu bilirim.Yine şanslısın wayenci -_-
  • Gene eşyalara bir düzenleme yok. Eşyalar en sonunda dengelendi sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivir nerfü çok mantıksız değil mi? Sadece ultisi ve iyi pushlaması için alınan bir heronun temel düello yeteneklerini nerflemek niye? Sivir tamamen takım savaşında efendi efendi hasarını verip killeri midle topa salan tarzda bir adc zaten. Bırakında botta herkese kaybettiğimiz 2v2 tradelerde bari 2-3 fazla vuralım. Ultisinin oranlarını arttırıp sadece kendini etkileyecek şekilde düzenleseler hem turnuvalarda picklenmez, hem de güzel bir soloq adcsi olurdu.

• Oo Vayne buff güzel oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakında fıçı gppye vurucak bu nediir

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Seninle maç attığımız zamanlar iyi vayne oynardıkta artık oynayamıyoruz be reyiz

Lucian takılıyorum bu ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Sivir nerfü çok mantıksız değil mi? Sadece ultisi ve iyi pushlaması için alınan bir heronun temel düello yeteneklerini nerflemek niye? Sivir tamamen takım savaşında efendi efendi hasarını verip killeri midle topa salan tarzda bir adc zaten. Bırakında botta herkese kaybettiğimiz 2v2 tradelerde bari 2-3 fazla vuralım. Ultisinin oranlarını arttırıp sadece kendini etkileyecek şekilde düzenleseler hem turnuvalarda picklenmez, hem de güzel bir soloq adcsi olurdu.

şuan ki hali ile op o yüzden her maç sivir var carry bilmeyen elemana aldırıp lane itip fight kazandırıyodu gereksiz güçlü %100 winrateim var sivirde
  • quote:

Seninle maç attığımız zamanlar iyi vayne oynardıkta artık oynayamıyoruz be reyiz

Boşver acil wayen oyna nerflenmeden,free elo kasarsın qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Boşver acil wayen oyna nerflenmeden,free elo kasarsın qnq

Diğer adclere göre aşırı kırılgan fightlarda iş yapamıyorum laning çok işkence geçiyor zaten bu buff early game için gelseydi belki güzel olurdu

• Ryze buff almış niye sevinmiyor musun
  • Vurmaya devam edin daha ölmedik GP mainler olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Ryze buff almış niye sevinmiyor musun

''Buff''
  • Reksai ulti nerfi cok gereksiz ama

• vlad yine nerf'lenmemiş. LCS en fazla ban-pick rate still now nerf :p
  • Sonunda be Lissandra, Taliyah, Gnar nerfleri.3 kanser şampiyon 3 nerf.Sivir, Ekko nerfleri de güzel.Lissandra braindead R şampiyonuydu.Bas ultiye free kill yok öyle.Ulti değişmemiş ama bundan sonra earlyde rahat oynayamaz öyle skill spamlayamazlar.Taliyahın burstü saçmaydı.Gnar da 1v5 yapmaya falan başladıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 23 Ağustos 2016; 23:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdigns

Vurmaya devam edin daha ölmedik GP mainler olarak

Öldük gayet
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz doğru yamaya baktığınızdan emin misiniz 4 nerf yok liss,taliyah,gnar,ekko
    Yoksa ben mi yanlış gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby-Faced Assassin -- 24 Ağustos 2016; 0:21:01 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.