Şimdi Ara

6.20 Yama Notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamda nunu oynamak istiyordum. fena olmamış.
  • Ashe - Dengelenmiş
    Cho'Gath - Süresi azalmış,W Menzil artmış ve susturma çok az nerf yemiş (en azından bunu kaldırmamışlar )
    Jinx - E Nerf gelmiş
    Nunu - Pasif buff gelmiş (öldükten sonra stack kaybolmuyor), q Süresi azalmış, yeni özellik ile dengelemişler. R buff
    Taliyah - Dengelenmiş
    Vladimir - Tank yerine Ap kasılır.
    Yorick - rework sonrası bug düzenlemesi.
    Kog'Maw - bug düzeltmesi
    Shyvana - bug düzeltmesi

Skor Tablosu Sıralamasını seçtiğimiz karaktere göre otomatik ayarlayacakmış, yani son tercih üst koridor olsa bile karakter ve büyü tercihine göre skor tablosunda üst sırada olacak.

Hecarim - E Kritik vuruyor. (Gizli buff )

bana göre son 5 yama içerisinde en dengeli yama 6.20 oldu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İlk item ruh gömleği alan mid vlada iyi vurmuşlar.
    nunu şu an ki metada hala oynanmaz.
    Junglelar deli hasar çıkartıyor.

Bide worldsteki syndra hype ı yüzünden her oyun syndra görmeye başladım cidden can sıkıcı.
    Neyi banlıcağımızı şaşırdık valla.
  • quote:

Skor Tablosu Sıralamasını seçtiğimiz karaktere göre otomatik ayarlayacakmış, yani son tercih üst koridor olsa bile karakter ve büyü tercihine göre skor tablosunda üst sırada olacak

uğraşıyordum her seferinde, iyi oldu.
  • Vlad ve nunu biraz daha fazla oynanabilecek özellikle nunu choya gelen küçük değişiklik hoş olmuş jarvanada çaktırmadan buff vermişler

• Taliyah nerf?
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Düzelttim.
  • "KOD ADI malzemelerinin çoğu 7 Kasım 09.59'da ortadan kalkacak. Güç Kasaları bu duruma istisna ama bu tarih ve saatten sonra içlerinden KOD ADI Devresi çıkmayacak. Bu tarihten sonra geriye kalan malzemelerinizi ayrıştırın."

Ekleyeyim dedim. Belki görmemişsinizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 4 Ekim 2016; 22:59:29 >
  • Ashe Q ne olmuş anlayamadım ben
  • ohh be geldi sonunda. Artık vlada spirit visage almak zorunda değiliz, gelsin yeniden abyssal alıp rabadon rushlamak. gelsin comboyu yaparken şans eseri adc öldürmek.
  • Güncellemenin boyutu nedir arkadaşlar kaç mb?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Güncellemenin boyutu nedir arkadaşlar kaç mb?

269 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 5 Ekim 2016; 14:52:03 >
  • Taliyah'a noldu biri yazsın kalbime incek valla.
    Edit:Şimdi baktım gayet iyi olmuş.İşe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863A03C10 -- 5 Ekim 2016; 15:02:52 >
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Avenged Sevenfold.

Ashe Q ne olmuş anlayamadım ben

doğru anladıysam - yanlış yönlendirmek istemem -

Q early buff- late nerf.

passive : slowu arttırmışlar ama süreyi azaltmışlar. kritik vurursa 3 kat yavaşlatabilecek.

Q basic attack sıfırladığı için riot çok op olarak görmüş bunu, onu kaldırmışlar. 0.40 snlik bir süre var artık. ama ilk lvl'larda buff olarak sayılabilir çünkü hep 0.40 saniye.

bence çok sağlam bir dengelenme yapılmış. uzun zamandır ilk defa hayran kaldım. nerf atalım geçelim al sana dengeleme işte diye düşünmemişler şuan nerf te yok buff ta yok ashe tamamen aynı ashe sadece düzeltmişler diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 5 Ekim 2016; 15:21:25 >
  • 1820lik Jinx skini çıkıyor ve nerf geliyor ha 6.21de buff gelmezse riotta bişeyler değişmiş gibi görünüyor diyecektim ki aklıma bu seneki cs riven 2k16 fiyaskosu geldi .s
  • Cho w daki bug duzelmis en sonunda. Rakip acisindan cok can sıkıcıydı. Diger acidan menzil bug ını duzeltip range ve cd buff ı gelmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 5 Ekim 2016; 15:32:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

1820lik Jinx skini çıkıyor ve nerf geliyor ha 6.21de buff gelmezse riotta bişeyler değişmiş gibi görünüyor diyecektim ki aklıma bu seneki cs riven 2k16 fiyaskosu geldi .s

Sion, kostüm aldığı halde buff almadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.