Şimdi Ara

6.35 versiyonlu PSP'de oyun açamama problemi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, bende bi psp var 6.35 versionlu. buna oyun yükleyemiyorum. forumlarda okudum ISO diye klasör açın onun içine atın diolar ama öyle de olmuyor. Hafıza kartına format attıktan sonra denedim bunu. Çözümü var mıdır ?

• 6.35 versiyonlu PSP'ler kopya oyun çalıştıramaz.Boşuna uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: craver

selam, bende bi psp var 6.35 versionlu. buna oyun yükleyemiyorum. forumlarda okudum ISO diye klasör açın onun içine atın diolar ama öyle de olmuyor. Hafıza kartına format attıktan sonra denedim bunu. Çözümü var mıdır ?

6.20 versiyonla suan beklıyorum sen 6.35 diosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

6.35 versiyonlu PSP'ler kopya oyun çalıştıramaz.Boşuna uğraşmayın.

peki bu versiyonu downgrade yapmak için pandora piline ihtiyacım var mı ? ya da yapabiliyor muyuz ?
    2. bir sorum ise şu olacak: başka bir PSP daha var bende bunun önceki versiyonunu hatırlamıyorum ama takır takır çalışıyordu kopya oyunlar. versiyonunu 5.00'a yükselttim. oyunlar hafıza kartının içinde olmasına rağmen game sekmesinde gözükmüyor. sonra dedim versiyonu yükselttik, bi de hafıza kartına format atayım. bu sefer de ISO klasörü kayboldu. kendim klasörü eklesem de fayda etmedi oyunları hiçbir şekilde göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. elimde 2 PSP var biri 6.35 biri de 5.00 ikisi de çalışmıyor deli olacam

• Modellerini yazarsanız yardımcı olabiliriz.

2.ye versiyon attığınızdan eminmisiniz ? Settingsten hafıza kartını formatlayın daha sonra versiyon atın öyle deneyin.
  • modeli FAT - PSP1004
  • 1.sinin modelini söylediniz sanırım.1000 serileri downgrade yapılabiliyor sanıırm.Khalkedona götürün 20 liraya hallederler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.