Arkadaşlar oyunu ön sipariş ile aldım 13 saat kadar sıkıntısız oynadım daha sonra oyuna gelen yamadan mı yoksa Win 11 2H22 yamasında bilmiyorum oyun her bölümde çökmeye başladı. Oyunu silip tekrardan yükledim bir sonuç alamadım. Oyun yarım kaldı gerçekten böyle saçma bir sorunla çok az karşılaştım. Sebebi nedir çözüm önerisi olan var mı? Sistemim aşağıdaki gibi. Ve sonra olarak 2H22 Microsoft 2H22 deki oyunlarda çökme mavi ekran gibi hatalar verdiği kabul etti ama yeni bir yamada geldi yakında ama çözüm olmadı. Serhan Dağdaşanyoutube Win 11 2H22 yamasında oyunda mavi ekran çökme gibi hatalar oluyormuş. Microsoft yeni yama ile düzeltecekmiş. Oyunda zaten baya bir hata var bir çok kişi başka başka hatalardan şikayetçi ama çözen yok. İki hata olunca oyun düzgün çalışmaması normal. Win 11 kullanmak pek istemiyordum ama intel 12 nesil bir işlemcim var ve sadece Win 11 destekliyor. Win 10'da dönebilirim kafan çok atarsa, 1-2 hafta daha bekleyeceğim baktım Microsoft hatayı düzeltmiyor kalıcı olarak Win 10 döneceğim. Oyun çok iyi ama yarıda kaldı içime oturdu açıkçası. Yama gelir gelmez kaldığım yerden canlı yayınlara devam edeceğim. https://www.youtube.com/watch?v=RfAynAEzQ0M&t=576s |
Uncharted 4 Pc versiyon çökme sorunu
-
-
Çökme sorunu hakkında bilgi verebilecek biri var mı?
-
Hocam merhabalar sistem gereksimlerinizi konu altında paylaşmanız sağlıklı olacaktır ona göre çözüm konusunda yardım etmek isteyen arkadaşlara yol gösterecektir
-
Intel Core i7-12700KF - Gigabyte Aorus Z690 PRO Anakart -PowerColor 6700 XT Red Devil 2600Mhz - Kingston Fury DDR5 4800 Mhz 16X2=32Ram - Creative AE7 Yüksek Performanslı Oyuncu Ses Kart - Samsung 970 500 Gen 3 SSD Okuma 3200Mb Yazma 2700mb - Silicon Power Gen 4 M2 SSD 1Tb 5000 Mb Okuma 4300 Mb Yazma - Thermaltake Toughpower GF1 850W Gold - Seagate Barracuda 7200rpm 2x2=4Tb Seagate Green 5400rmp 2Tb (Harici Disk Western Digital 7200rpm 1Tb \ Taşınabilir Harici Disk Toshiba 7200rpm 1Tb - Noctua NH-D15 Yüksek Performanslı İşlemci Soğutucusu - SONY HT-DDWG800 5.1 Ev Sinema Sistemi ve Logitech G332 Oyuncu Kulaklığı - Cooler Master Haf X 942 Oyuncu Kasası - Samsung BX2350 23 İnç LED - Logitech G510 Oyuncu Klavyesi - Logitech G502 Oyuncu
Windows 11 Pro orjinal sürüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 7 Aralık 2022; 3:29:43 > -
Bilgisi olan yardım edebilir mi! -
selamlar hocam ben oyuna bile başlayamadım.ilk bölümde deniz kazasından sonra sürekli oyundan atıyor. forumda konu açtım cevap veren bile olmadı.
-
oyun deli gibi çöküyor
-
Win 11 deki hatayı düzeltmişler yeni bir yama daha geldi. Bu gece bakacağım. Dönüş yapacağım. -
Hala aynı noktalarda çöküyor.
-
-
Save yedekleyip
Eski save silin deneyin -
dün satın aldım 3 saat kadar oynadım herhangi bir çökme olmadı
-
dün satın aldım 3 saat kadar oynadım herhangi bir çökme olmadı. Çok alkasız olabilir işlemcinin sanal çekireklerini kapatmayı dene. Ramlerde xmp oc açıksa onları kapamayı dene. Windows günülüklerinde hatanın kaynağınıda bakabilirsin. PC ye gamepadle bağlıysa çıkar. Birçok sebebi olabilir. Windows yada sürücü kaynaklıda olaiblir.
-
-
ara ara farklı noktalarda çökme oluyor , oyun 70-80 fps dahil smooth hissi vermiyor 100 fpsden sonra biraz akıcılık hiss geliyor ama genel olarak kasam hissi var.
-
Save dosyalarını sildim denedim oyunu yeni başlattım ilk bölümde gene çöktü. Yani save dosyalarında bir hasar söz konusu değil.
Hocam görüldüğü gibi çökme sorunları var. Daha sonra oyun hiç çalışmaz duruma geliyor. Oyuna yama geldikten sonra böyle oldu. Çıktığı ilk sürümde sorun yoktu. O sürüme dönmek mümkün mü acaba.
-
Bir bilgim yok maalesef
-
Oyunun satışları iyi değilmiş. Oyun 3 ayda %30 indirim aldı ve herkes oyunda çökme ve garip garip hatalardan şikayetçi ve hala oyunu utanmadan satmaya devam ediyorlar ama hatayı gidermek için hiç birşey yapmıyorlar. Bu fotoğraf naughty dog resmi facebook sayfasından. Bildiğin bir Cyberpunk 2077 vakası daha 😠
-
Stutter da herkeade oluyormuş. Port başarılı olmamış. Stutterı daha az hissetmek için konyrolcüyle oynayın diyorlar. Sisteminde oc var mı? Ramdeki xmp profili kulanmadan dene. Oyun çok gazla sanal bellek vram kullanıyor. Dokuları orta ayarda deneyin. Oyun dosyaları içinde microaoft c++ yüklemeleri varsa onlatı yapın. Denemekten zarar gelmez.
-
Bir denerim. XMP açık tabi ki. Vram 12 gb 6700 xt var fullhd kullanıyorum. Vram en fazla 8 gb kullanıyor. PS 4 kolu var ama ben bu kolla oynamam klavye fare daha zevki olur.
Benzer içerikler
- steam yaş değiştirme
- cs 1.3
- shadow fight 3 promosyon kodu
- half life bot ekleme
- hoşkin nasıl oynanır
- fps arttırma
- fc 25 inter
- iki kişilik online oyunlar
- farming simulator 25 ne zaman çıkacak
- resident evil 9
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X