Şimdi Ara

Fifa 16 PC kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D&R'dan Fifa 16 aldım. 3 cd mevcuttu içinde, ilkini taktım. Autorun'a girdim. Yükleme işlemine başla dedim ve ilk olarak bilgisayarıma Origin kuruldu. Origin üyeliğim yoktu, üyelik açtım. Daha sonra Origin ana sayfasına yönlendirildim. Bekledim bekledim hiç bir şey olmadı, tekrar diske gelip autoruna bastım. Beni yine Origin ana sayfasına yönlendirdiler fakat hiç bir şey olmadı. Aynı işlemi 10 kere tekrarladım. En son napsam napsam diye düşünürken Origin'de sol üstte Redeem Product Code diye bir seçenek var. Ona tıkladım ve karşıma gelen kod ekranına cd kutusundaki keyi girdim. Sonra yükleme işlemi başladı. Fakat yüklenirken Network Speed yazıyor, internetten yüklüyor gibi. Normalde CD'den yüklemesi lazım değil mi, 3 cd boşuna mı? Şu an yükleme devam ediyor, doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum acil yardım ederseniz sevinirim.

• Acil yardım bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben fifa 14 almıştım en son kutulu.. ondada senin gibi cd key girmiştim indirmeye başlamıştı cd üzerinden kurmadı.. muhtemelen 16 dada indirme yapman gerekiyor.. yanlız anlamadığım neden 3 cd koymuşlar kutuya madem indirme yaptırıyor
  • Aynen hocam şimdi %90 civarına geldi hala CD istemedi. Ya biz bir şeyi yanlış yaptık ya da boş yere 3 CD koymuşlar. Neyse sorunsuz açılsında oyun, giden internetimden 13 GB olsun. Katlancaz artık. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.