Şimdi Ara

6,5kdan top üni cengler için mezuna kalınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • epeolatry57 E kullanıcısına yanıt

Hocam 11.5 a ne yazacaz ytü ehm gelmez gibi baska bolum bulamadim. Kontrol otomasyon var da bana pek gitmez gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6,5k gibi bir sıralamadan mezuna kalmak büyük kumar yaz gitsin

• Bu senenin birincisi 4-5k arasi bisey yapip mezuna kalan birisi.Birincilik biraz şans belki ama ilk bin yüksek ihtimal bence o sıralamadan kalirsan.

• 7kdan bırakıp top ee yazma fikri

• ben kalmazdım. ayrıca 6 küsüre mühendislik de yazmazdım.

• Hayır. Saçmalık

• Marmara nın göztepe kampüsü güzel bence taşınma durumları yoksa düşünülür , orda okuyanlarla bi konuş bence

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Mühendislik bölümleri Maltepe'ye taşındı.

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

Üzücü

Hocam 6.5 bine marmarada müh mü okunur yav sbü tıp tam ideal o sıralamaya

• Mümkünse zamanınızı, psikolojinizi riske atmayın, geleceğinizi belirsizliğe sokmayın. Hedefi yüksek olan 1k üzerinden girilecek bilgisayar mühendisliklerinden memnun kalmaz, bunu da dürüstçe söyleyeyim.

• Başka yer yok bilgisayar istiyorsa adam napsın o zaman 😄 tıp düşünüyosa sbü hamidiye yazsın geçsin bence de

hocam tıpla uzaktan yakından alakam yok. garantiyse garanti. tıpı sevmeden yazan herkesin gözünün feri gitmiş durumda para için hayatı zehir etmeye gerek yok. marmara iyte pc boun mat ytü yapay zeka gibi seçenekleri düşünüyorum çok kararsızım

• cevaplar için teşekkürler bu arada

• müteesirbirkul kullanıcısına yanıt

Hocam eğer tek isteğin yazılımsa ve kararından eminsen boun matı önermem gereksiz boğabilir dersler. Ama hangi sektörde çalışacağına kesin olarak karar vermediysen esnek bir bölüm olarak tercih edebilirsin ki ben öyle yaptım

• valla boun mat girip çap düşündüm hocam ama çok zor görünüyor denildiği gibi, onu eleyebilirim

• Burda odtü ceng mezunu eleman işsizdi.Yaz ceng gitsin yaw ne kadar fark olacak sanki

• müteesirbirkul kullanıcısına yanıt

Tıp güzel bölüm bu arada , herkesin hayat şartları aynı değil bazıları garanti diye yazıyor onları da anlıyorum başka sonuçta iş bulma + maaş anlamında tr de böyle meslek yok . Ama bunları geçersek eğer çalışkan biriysen tıp baya güzel bi bölüm , araştırma alanı baya geniş istediğin alana rahatça kayabilirsin . Tr biraz insanların düşüncelerini yanlış yöne kaydırıyor işte meslek garanti cart curt , adamda garanti diye tıp mı yazmalıyım yoksa mühendis mi olmalıyım falan diye düşünüyor bunlar çok yanlış kıyas unsurları . Açık konuşmam gerekirse tıp öğrencisi olarak çoğu mühendislik öğrencisinden daha fazla akademik çalışma yapmışımdır ve yaptığım işin de temel bilimler dahil daha bilimsel olduğunu düşünüyorum . Mesela yazılımcıların ML baya ilgisini çekiyor , bence nörobilim ML den çok daha ilgi çekici ve bilimsel . Şimdi diyceksin ki iyi doktor olmak çok zor vs bence de iyi doktor olmak zor ama çalışkan olmayan biri zaten bilgisayar mühendisi olarak da çok prestijli alanlarda bulunamaz bence . Yani idealist biri gayet tıp yazabilir

• bir seneden hiçbir şey olmaz bence kalınabilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.