yazılabilecek yerler var mı ne düşünüyorsunuz? başka bölüm yazıp çap veya yatay geçiş mantıklı mı |
6,5kdan top üni cengler için mezuna kalınır mı
-
-
o sıralamadan yeniden girmek kumar olur hele ki ceng için
-
tıp yaz geç
-
kalınmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herhangi bir ceng veya endüstri yaz geç.başka bölümlere bakmam ben olsam.
-
Ceng için değmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ytü yapay zeka mühendisliği kaç binle açılır peki sizce bu sene
-
Kalınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akdeniz tıp
kalınmaz boun mat yaz ünide çalışır çap yatay yaparsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 19 Temmuz 2024; 22:54:48 > -
boun mata gireceğine mezuna kalması daha mantıklı olur.
-
Böyle konuları görünce cidden gülüyorum . Ülkedeki iş piyasasının nasıl çalıştığından haberleri dahi yok . İstersen en iyi üniversiteyi 1. olarak bitir torpilin yoksa işsizsin .
-
bilmiyorlar ki hocam çocuklar işte
-
bu arada çok kafaya koyduysan bırak mezuna bu forumda 3kdan bırakıp 18.olan adam var
-
Böyle dusunup 5k dan birakan birisi bu sene daha kötü yapti netleri cok daha iyi olmasinda ragmen. Daha kötü gelince hayat kusmeyeceksen birakabilirsin
Ben kalırdım açıkçası o da hani top ceng için değil bu sıralamaya top ee ie de gelmiyor ondan. Ben de başka bir bölümde yapamayacağımı biliyorum.(itü işletme müh belki yazardım)
Tabii 1 senelik mezunluk ve sonunda yine top cen gelmemesini göze almak lazım
En iyi üniversiteyi 1. bitirecek olanlar zaten burada kalmayacaklar, merak etmeyin.
-
denenmez hocam.
-
Abi bu cocuklar zaten stanford berkeley filan yapiyor ne torpilinden bahsediyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
tıp yaz geç |
o sıralamadan yeniden girmek kumar olur hele ki ceng için |
Böyle konuları görünce cidden gülüyorum . Ülkedeki iş piyasasının nasıl çalıştığından haberleri dahi yok . İstersen en iyi üniversiteyi 1. olarak bitir torpilin yoksa işsizsin . |
Abi bu cocuklar zaten stanford berkeley filan yapiyor ne torpilinden bahsediyorsun |
Benzer içerikler
- boğaziçi işletme mezunları
- ayt fen kaç ayda biter
- ihlas vakfı hangi cemaatin
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- astigmat engelli raporu oranı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X