Şimdi Ara

1 sene de mezuna kalınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafkas tıpta Ankara İzmir İstanbul'dan ilk senesinde gelen çok kişi var tamam mezuna kalmak çok kötü hayatından 1 yıl boşa gidiyor ama İstanbul'dan Kars'a gelmek de çok kötü bence bı uçak bileti 3 bin falan yaz tatili 15 tatil ramazanda gidiş geliş yapsan 20 bin tutacak yıllık üstüne ev-yurt parası vereceksin,kötü bir sehirde kötü bir eğitim alacaksın onun yerine 1 sene mezuna kalıp kendi şehrinde okumak daha mantıklı bence çapa Cerrahpaşa olmasa da 10k ya medeniyet üniye gidersin,insanlar çok korkuyor mezuna kalmaktan bence

• haqlı
  • Çok haklı
  • sen niye kalmadın
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    Ben kaldım üstelik karstayim zaten,kendi memleketinde okumak çok güzel
  • Belki mezun senesi sinav aninda bir sey olacak ve daha kötüsünü yapacak garantisi yok ki
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    bolu aibü nasıl
    Ne biliyim ne alaka
    kendi şehrim
    kız olsam bir paragraf yazardın
    Tıp istiyorsan ve çok iyi yapmazsan yazılır, dediğim gibi kendi sehrinde okumak çok güzel
    ankarada ceng istiyorum ama kendi şehrim çok rahat olur
    Bolu'da mühendislik okunmaz,iyi ünide okumak lazım
  • Loky19 kullanıcısına yanıt
    Tm da her işin bı riski var 20k dan kalırsın 2k cerrahpasayi hedeflersin sınav anı kötü geçer 10k da medeniyet falan var oraya gidersin
  • Normalde Millet yabancı yer yazmak için, yazıyor. Çünkü onların derdi giderler, yurtlar, fakirlik değil, ortam.

Tıpta ise neresi gelirse razıyım, kafası. Ama bizim üni öyle değil. Çoğu arkadaşım kendi şehri veya yakını olduğu için yazmış. Ben de kendi şehrim olduğu için yazdım.

Lafın özü öğrenvi adama, Hele ki üniversiteyi "orda kızlar teklif ediyor abiiğ" kafasındaki kişiye cart curt bahane sayamazsın

Tamam da ihtimaller korkutuyor insanı. Belki sonraki sene hepten meb hazırlayacak cok dandik bir sinav gorecegiz

Eğitim forumundayız hocam hatırlatırım. Erkek arkadaşı yanındayken kızı rahatsız ettiğin platformda değil ( Harbi nasıl bir abazasın sen)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.