Şimdi Ara

MF 5 BİNDEN MEZUNA KALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalınmaz

• kalınmaz
  • kalınmaz

• Kardesim bunları ilk bine giden biriyle konus bana göre tabi kalinmaz 27 k oldum 5 k olsam sevincten uçardim.Ama belli ki 5 bine sevinmedin çok

• Çok çalıştım ve sorun burada zaten. Çalışmayı geçti bu iş artık şans yokmuş lysde batırdım. Ben bu sıralamada olmamalıydım diye düşünüyorım ama benden önce konu açan bir arkadaş var eğitim sistemi çöktü diye. Çok doğru diyor açıkçası aptallık da yapmak istemiyorum kararsız kaldım ortada

• 5k ya girmis birisi baskalarini umursamadan kendi kararini verebilmeli. Insanlar cogunlukla kalma diyecekler ama senin hayatin senin hayallerin. Baskalarina gore yasayamazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 binden mezuna kalmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam nereyi istediğinize bağlı bence , ben 3k oldum istediğim yer gelmiyor maalesef ama sırf bunun için de mezuna kalınmaz herhalde ünide çok çalışıp yatay geçiş olabilir belki .
  • Up:(

• AudiVideTace A kullanıcısına yanıt
    Ben de ege tıp istiyordum. Şimdi kendimi de saçma umutlandırmal istemiyorum geçiş işleri çok zor biliyorum. Kesin geçerim diye bir yer de yazamam açıkçası

• Kalinir

• Eğer izmirdeysen anlarım ama başka yerdeysen akdenizi de düşün bence . İlla izmir ve ege olucak başka yerde mutlu olamam diyorsan kalınır ama şunu unutmamak lazım seneye olacak sınav bu seneden de beter olabilir bu sıralamayı bile tutturamayabilirsin cidden çok zor allah yardımcın olsun .
  • KARDEŞ ŞAKA MISIN ? Kaç kişini hayali o sıralama yapma gözünü seveyim.Burda bi arkadaş vardı 14k dan mezuna kalmıştı ben ilk bini hakediyorum diye bilmiyorum en son bunalıma girmişti ne oldu hali meçhul.1 sene daha sınav stresi çekeceksin.5 binden mezuna kaldım diye kimse sana daha iyisini garanti etmiyor otur adam akıllı düşün mezuna kaldığında ne olacakları karar ver bence
  • İstemediği okula gidip sonra tekrar hazırlanan biri olarak;
    Eğer istemiyorsan tutan yerleri kalmaman hata olur. Nerden kalırsan kal.

• esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    Kendime Akdeniz' sevdirmeye çalışıyorum dünden beri gerçekten istemeyerek yazacağım ama seneye sistem falan çok karışık

• eğitim sistemi her geçen yıl kolaylaşıyor ve iş şansa, dikkate kalıyor. bunu da göz önüne al derim. 1 yıl sanıldığı kadar kısa bir süre değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayırya

Kendime Akdeniz' sevdirmeye çalışıyorum dünden beri gerçekten istemeyerek yazacağım ama seneye sistem falan çok karışık

Hocam gerçekten çok öven kişiler var bence pişman olmazsın şehri de çok övüyorlar iyice araştır, kendime güvensem başka şehirde akdenizi bende düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayırya

Benim seni tanımadan kal veya kalma demem çok yanlış ama ben sırf böyle sıralama yazık etmemek için yazdım pişman oldum okusam psikolojim el vermiyodu sevemiyodum okulun olduğu ile gidince suratım asıyodu eve dönünce normal
    Bırakmak da zor geliyo insana bir yıl sonra kötü mötü bir düzen kurmuşsun

İyi düşün yani, ailenle konuş

• Aynısını yaptım. Geçen sene 5k idi mezuna kaldım. Benden daha iyi öneri veren olamaz herhalde.. Kalma diyorum.

• kesinizmirliksk K kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim. Geçmiş olsun bu arada. Ego meselesi değil de istemediğim yerde çok üzülürüm diye korkuyorum yanlış anlama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.