Şimdi Ara

MF 5 BİNDEN MEZUNA KALINIR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam yazmayacaktim ama bence kalmayin. 10 binden kalan arkadasim ankara tip icin kaldi 1 sene. 17 bin oldu. Tip okuyacaksanız zaten güzel şehirler gelir hic ugrasmayin bence 1 sene daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalınmaz!!!Seneye ne olacağının garantisi var mı belki daha düşük olacak bu seneki sıralaman gayet iyi!!!
  • 5 binden bir arkadaşım kalmıştı sonra tekrar 5 bin oldu yani o stres + 1 yıl boşa gitti bence simariklik yapmanın anlamı yok ki bence zaten kalmayacaksın da yer arıyorsun yaz yildirim beyazıd olmadı akdeniz git yani illa ege olmasının anlamı ne

• kesinizmirliksk K kullanıcısına yanıt
    İzmirli değilim kardeşim Kastamonuluyum anlayacağın il dışına kesinlikle çıkacağım zaten o sorun değil

• akdeniz yaz için rahat olsun eğitim kalitelidir,kampus hayatı yaşarsın hem şehir de çok güzeldir

• Kalınmaz
  • mathild M kullanıcısına yanıt
    Akdeniz diğer ünilerle yarışabilir mi yoksa kötünün iyisi midir?

• Hocam benim alternatifim olmasa 5.2 kdan mezuna kalacakdım . İyiki alternatifim varmış diyorum . İstemediğin bir yeri sakın yazma bence .Kimin ne dediğine bakma 1 yıl eğer alacağın daha iyi eğitim kalitesine değeceğini düşünüyorsan kal bence . Tabiki bence alternatiflerini iyi iyi değerlendir . Yapmak istediğini yap sonrasında pişman olma

• yatay geçiş işi çok zor.benim arkadaş var 2014 ygs 3 bin lysde 12k düştü mezuna kaldı istanbulda bir tıp için. 2015 ygs 10 bin lys 30 bine düştü.3. seneye kaldı ygs yine 3 bin gelmiş lyssini bilmiyorum görüşmedik ama iyi yaptın diye daha iyisi olacagının garantisi yokken 5 binden kalınmaz.ege olmasa da egeye yakın tıplar var kaldı ki tıp tıptır çok farketmez.itü kazandım odtü bogaziçi desen bi nebze denenebilir ama tıpta gerek olmadıgını düşünüyorum. ben de 18 binle kalıp 2. sene 13k olmuştum hedefime ulaşamadım yani.
  • Hayırya H kullanıcısına yanıt
    Akdeniz kötünün iyisi mi? 5900'den alan üniversite kötü olabilir mi arkadaşım mal mısın sen? Bi araştır okulu sonra yorum yapın şurada ne boş adamsın ya.

• DiAlucardV D kullanıcısına yanıt
    Adam gibi yazamıyor musun? Hemen mal mısına getirmiş olayı.

Akdenize kimse kötü fakülte demez hocam gayet iyi bir fakültedir

Hocam yazdiklarina baktigimda kendimi bire bir gordum diyebilirim.Sbs de turkiyede 500. Olmustum ve ister istemez beklenti bayagi fazlaydi.Yilin basinda hedefim hacettepe yada egeydi.Cok rahat bir sekilde vicdanen soyleyebilirim ki orayi kazanacak kadar da cok calistim ama gel gorki lys yi batirdim ve mf3 6700 oldum cok buyuk bir sok icindeyim halen bile.Acikcasi cok kararsizim seneye kalip kalmama konusunda ama mezun kalmaya biraz daha yakinim diyebilirim.Eger seneye birakirsan bircok arkadasin bile sana salak muhammelesi yapabilir ama eger sen sıkılmadan calisip daha ileri gelebilecegini goruyorsan kal derim ama yok yapamam diyorsan tercih yap derim dokuz eylul gelme ihtimali var akdeniz de garanti gibi

• 3 gun once akdeniz tipda bi tanidigim akdenizde pratisyen yetistiriyolar demisti bi kactane uni saydi isimlerini hatirlamiyom ama o unilerde tusa hazirlatiyolarmis bende cok anlamadim ama aklinda olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefin varsa böyle nokta atışı yapmak istiyorsan kal bugün açı dershanesinin arşivlerinde 3k dan mezuna kalanda gördüm 40kdan mezuna kalanda iş sende bitiyor ne istediğine eminsen yapabileceğine inanıyorsan kal.Ama kimse sana kolay bir sene olucağı ve mutlu sonla biticeğini söyleyemez. 40kdan mezuna kalanlar 6k 5k civarındaydı 3 kdan mezuna kalan boğaziçini tutturmuş.Her şey bizde bitiyor bunu unutma

• Pratisyen yetiştiriyor demek ne anlama geliyor

• sınavöğrencisi21 S kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum belki bende o güç vardır ama sen de biliyorsun ki her şey bize bağlı değil. Ösymdir sorulardor bir sürü sebep bize 1 yıl kaybettirebilir

Kesinlikle kal derim ama riskleri goze alabilecek misin? Yani ufacik aksilikler ( ki bu sene de olan gibi diyelim) seneye de yasanabilir. Ve bu seni 5 binden daha geri de atabilir. Riski goze aliyorsan yolun acik bereketin bol olsun dostum

• Hayallerin varsa vazgeçme ama inanıyorsan ben diğer yerlerde de mutlu olurum sorun olmaz diyorsan zaten sıkıntı yok sıralaman gayet güzel yaz gitsin hakkında hayırlısı olur inşallah kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.