bende bunu aldım hp 6400 e dustu aldıktan sonra |
6.974 TL Aspire 7 A715-42 AMD Ryzen 5 5500U 16GB 512GB SSD 15.6 FHD GTX1650 (2. sayfa)
-
-
Şimdi de Acer 9400 olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@bjkyener Laptop uzmanımızı çağıralım. Yorum alabilir miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 27 Kasım 2021; 1:59:17 > -
ilginç şeyler oluyor inşallah ürünler elimize ulaşır :D
bu arada ben daha iyi bir fırsat olarak görüp bunu iptal edip şunu aldım 8300 e. bayağı iyi fiyat tabi ikisi de
gittigidiyorAsus ROG Strix G15 G513IH-HN002 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/asus-rog-strix-g15-g513ih-hn002_spp_956234?id=697634843 -
%45 NTSC
%47 Adobe RGB
%63 sRGB
-
Cok iyiymis iptal edince iade hemen oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
müşteri temsilcisi ile görüştüm (bu saatte bile canlı kanlı insanla görüşüyorsun, bayağı güzel hizmet), talep oluşturdu ilgili birime iletti. ürün kargolanmadan iptal işlemi tamamlanır dedi
-
bu pc bence hpden daha mantıklı ram ve ssd si ideal . ben ne zaman hp kullansam ısınma sorunu vardı . o yuzden bunu tercıh ettım.
-
-
kaçırdık be güzel fırsatmış alanlara hayırlı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay arkadaş neler kaçmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HP o kampanyayı kimseyi yararlandirmadan devam ettirerek milletle dalga geçme noktasına getirdi. Geçen sene akrabaya HP alacaktık. Musteri hizmetleri, laptopunu tamir ettir, yeni laptop alma demiş. Abi laptop 15 senelik bunlar ne demek istiyorlar anlamıyorum, dedi. :) Bu sözlerini tuttum iadesiz aldırdım laptopu.
ben hp den iade sürecini yakın zamanda yaptım ama çekilecek dert değil. önce arayıp kayıt oluyorsunuz sonra mail geliyor eski bilgisayar kanıt foto yolluyorsunuz. sonra onu sisteme kaydedip size mail atıyorlar bu tarihten sonra satın alabiliyorsunuz. böyle anlık indirimlere yetiştirmeyi bırakın 1 haftada tamamlarsanız bravo :) ancak önceden işlemi yapıp satın alabilirsiniz maili sonrası 60 gun sure var ona yetisebilirsiniz
-
Kargolanmış bilgisayar
Benimkisi kargolanmamış, başka kargolanmayan var mı?
-
Benim de kargolanmamis
Hocam rica etsem görev yöneticisinden bakabilir misiniz ram dizilimi 1x16 gb mi yoksa 2x8 gb mi diye ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1X16
-
bilgisayar geldi baya beğendim, iyi alışveriş oldu, haber veren arkadaş tekrar çok teşekkürler.
-
pc çok iyi ısınma sorunu yok. altında kocaman 2 fanı mevcut. havalandırma delıklerı baya genış. kibar ve şık. hp alıp ısınma sorunuyla uğraşmak ıstemedım ve doğru karar verdim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X