554 lü numaranın veraset devri
|
seri doluşun hocam, thh olabilir :)
iyi günler, bugün radeon rx5700 saphire ekran kartımı temizlemek için soğutucusunu açmaya çalışırken; kart üzerindeki r56 1918 yazan indüktörü yanlışlıkla karttan kopardım. ekran kartım şu anda çalışmıyor ne yapmamı tavsiye edersiniz? tekrar lehimletsem iş yarar mı, nereye götürmeliyim? yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
İyi günler forumdaşlar. Dün amd radeon rx5700 sapphire model ekran kartımın fanını çıkartıp temizlemek için açmaya çalışırken ekran kartı üzerindeki bi indüktörü koparmış bulundum. İndüktörün üzerinde r56 1958 yazıyor. Bunu nasıl tamir edebiliriz yardımcı olabilecek fikir verebilecek biri var mı ekran kartı şuan çalışmıyor
adam, zaten çürümüş milli takımda 2 maç kötü oynadı ; bitane hazırlık maçında top kaybı yaptı diye herkes takımdan gitsin diye beklemey başlamış. Nedir bu tahammülsüzlük anlamış değilim. bu adam şu anda irfan can ile beraber en formda 2 türk 8 numaradan biri. geçen sene 46 maça çıkmış. bu adamdan bu kadar kolay vazgeçilmesini, yorumcuların "ozan futbolu bırakmış, ozanın değişlikliğe ihtiyacı var" gibi sözlerini anlamıyorum. fenerbahçe taraftarı da gitsin gözle bakıyor ozana. arkadaşlar bu adam maç temposunu bulunca onu kesecek adam yok türkiye liginde. 30 maçı tıkı olmadan her sezon oynar. tam en verimli olacağı yaşlarda. ayrıca irfancan 5 maçta 1, mhy 7 maçta 1 kez sakatlanınca anlayacaksınız ozanın değerini. büyük takımlar sürekli oynayacak bir orta sahaya mecburdurlar. oyun hafızasını korumak için. fenerbahçe bu avantajını kaybedecek. 2 hazırlık maçında kötü oynadı diye elden çıksın gibi duyarsız düşüncelere şaşırıyorum.
kendi kişisel enflasyon ölçütünüz nedir?
|
Malum yarın ayrılacak 4 kişi kimse hemfikir değil ben başlıyorum.
Gökhan Akkan-- Zaten 3 tane büyük takım seviyesinde kalecimiz varken kesin gibi
Taylan Antalyalı-- Elemelerde hiç takımda yoktu. Son 1 yıldır da ortalama üstü performans gösterse de yedek kaldığı dönemler oldu. Ayrıca (4 3 3) (4 1 2 3) ön libero rolünde Okay ve Mahmutu, Taylanın önünde görüyorum.
Efecan Karaca-- Halil olmasaydı kadroda olurdu ancak benim izlenimim halil net bir şekilde daha formda efecandan. Maçlara başlangıç kadrosunda da olmayacağını düşünürsek Kerem Aktürkoğlu daha iyi bir hamle oyuncusu olur.
Orkun Kökçü-- Milli takım zaten şu ana kadar 4 2 3 1 10 numaralı taktiği neredeyse hiç oynamadım. Yusuf yazıcı varken bile 4 4 2 gibi oynamıştı takım. O yüzden 10 numara pozisyonunda Yusuf ve Hakan yeterli olacaktır. Orkun da şans bulduğu dönemlerde kötü oynamasa da farklı şeyler göstermedi.
Bim Cupido Çikolatalı Yaprak Geri Dönsün
Arkadaşlar, ağzının tadını bilen gurme arkadaşlar dediğimi anlayacaktır. Bimin mısır gevreği markası Cupido'nun "çikolatalı yaprak" diye bir ürünü var. Ürün bana kalırsa Tr'deki keloks markalarının arasında kakao tadını en iyi vereni. nesquik felan hikaye kalır yanında gerçekten hem fiyat her lezzet açısından mükkemmel bir üründü. Maalesef Bim bu ürünü üretmeyi durdurdu. Ben kendi adıma 10-15 civarı şubede sordum ama hiçbirinde yoktu. Bu ürünün geri dönmesini canı gönülden istiyorum. Hep beraber bu ürünün tekrar raflarda yerini alması için mücadele etmemiz lazım. Sizce ne yaprak gerek değerli forumdaşlar?
LoL : Wild Rift 10 Aralık
|
doğrudan cihaz adından hız kısıtlamadan bahsediyorum, evimde bir de wifi uzatıcı mevcut tavsiyelerinizi bekliyorum 200-500tl arası
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: teknoloji, spor, siyaset-politika
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 242
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 56.541 (Bu ay: 1.837)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 4)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar