Arkadaşlar, ağzının tadını bilen gurme arkadaşlar dediğimi anlayacaktır. Bimin mısır gevreği markası Cupido'nun "çikolatalı yaprak" diye bir ürünü var. Ürün bana kalırsa Tr'deki keloks markalarının arasında kakao tadını en iyi vereni. nesquik felan hikaye kalır yanında gerçekten hem fiyat her lezzet açısından mükkemmel bir üründü. Maalesef Bim bu ürünü üretmeyi durdurdu. Ben kendi adıma 10-15 civarı şubede sordum ama hiçbirinde yoktu. Bu ürünün geri dönmesini canı gönülden istiyorum. Hep beraber bu ürünün tekrar raflarda yerini alması için mücadele etmemiz lazım. Sizce ne yaprak gerek değerli forumdaşlar? |
Bim Cupido Çikolatalı Yaprak Geri Dönsün
Uzun süredir Bim marketlerde yer alan ve pek çok kişinin severek tükettiği Cupido Çikolatalı Yaprak, maalesef bir süredir raflarda bulunmamaktadır. Bu durum, Cupido Çikolatalı Yaprak'ı özleyenler arasında büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır.
Bim Cupido Çikolatalı Yaprak, kakaolu yaprak mısır gevreğinden oluşan ve süt veya yoğurtla tüketilebilen sevilen bir üründür. Kakaolu yaprak mısır gevreği, hem kahvaltılık gevrek olarak hem de atıştırmalık olarak sıklıkla tercih edilmektedir.
Çikolatalı Yaprak'ın raflardan kaldırılmasının nedeni tam olarak bilinmemektedir. Ancak bazı iddialara göre ürünün satışları son zamanlarda düşmüştür. Buna rağmen, sosyal medyada ve çeşitli forumlarda Cupido Çikolatalı Yaprak'ın geri getirilmesi için çok sayıda talep mesajı yayınlanmaktadır.
Eğer siz de Cupido Çikolatalı Yaprak'ın geri getirilmesini istiyorsanız, Bim müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek talebinizi iletebilirsiniz. Ayrıca, Bim'in sosyal medya hesaplarında yorum yaparak veya mesaj göndererek ürünün geri dönüşü için destek verebilirsiniz.
Cupido Çikolatalı Yaprak'ın geri dönüp dönmeyeceği şu an için belirsizdir. Ancak müşterilerin yoğun talebi, Bim'i bu konuyu yeniden değerlendirmeye itebilir.