Şimdi Ara

6-9K Arası eşit ağırlık için olabilecek en iyi bölüm ve üniversiteler nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Odtü Işletme iktisat , boun ybs u.t. , bilkent siyaset belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam da ben sıralama konusunda baya umutsuzum forumda yazılıp çizilenler falan tüm heyecanımı kaçırdı öğrenilmiş çaresizlik var sanki üzerimde
  • gecen seneye gore 4k geliyorsa bu sene 3.5-4k arasi gelecek.

ankara hukuk
    istanb hukuk

odtu isletme
    odtu iktisat

bu 4u en mantiklilari bence.siyaset uluslararasi falan sıkıntılı bolumler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl eminsiniz 3.5-4k geleceğinden ben de öyle gelmesini umut ediyorum lakin ayt mat..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt turkce gecen seneden baya zor ve vakit kaybettirici
    tyt sosyal ayni
    tyt mat ayni(ama turkce cok vakit kaybettirmesinin etkisi olacaktir)
    tyt fen daha zor(sayisalci ya fark etmez ama ea ci icin bu seneki daha zordu)

ayt edebiyat:gecen sene bilgiydi ama cok kolay bilgi sorulariydi.siir bilgisi soz sanatlsri cok kolaydi. tutun uclemesi,yahya kemal,kuyucakli yusuf,naturalizm de direkt deneyi koymuslar,zehra,sair evlenmesi vs herkesin bildigi seyler. Bu sene masal doseme,irsali mesel,ahmet hamdi sorusunun fazla detayli olmasi hep daha arka planda.kalan sorulardi.

ayt cog:her sene ayni zaten

tarih:tapo kagan ve tekalifi milliye sorulari sacmaydi.biri.iptal olcak zaten heralde.pek bir sey diyemiyorum.o nedenle bu teste geri kalani standart

ayt mat:

temel.kavram.sorulari:gecen seneyle ayni

log,dizi,parabol,polinom,olasilik,mantik,mod,denklem,esitsizlik,fonk: gecen seneden daha zor,daha ugrastirici sorular. gecen sene cikan sorular konuyu temel duzeyde bilen birinin cok rahat yapabilecegi sorular.bu sene her soruda daha fazla dusunme,yorum.yapma da istenmis. log dizi vs sorulara bakinca ortada zaten.

limit:ayni
    turev:ayni
    integral:gecen seneki sorulardan bir tik zor
    trigo:gecen seneye gore tartismasiz zor

geo:gecen seneden kolay ama cogu tm cinin hedefi 2-3 yapmak oldugu icin belirleyici olacagini dusunmuyorum

Yani ilk 1k da.pek oynama olmaz. 1-2k arasi 100-300 arasi iyi gelir yine pek oynama olmaz. 2-3k arasi 200-500 kadar iyi gelir. 3k-5k arasi 500-750 kadar iyi gelir diye dusunuuorum

en kotu ihtimalle gecen seneyle ayni gelir.ancak gecen sene 4k gosteriyorsa puango(ki puango yu baya test ettim 4000 gosteriyorda gercrgi 3800 falandir) 6k gelir demek gereksiz bir kotumserlik. en kotu 4k olur.benim tahminime gore 3.400 falan olur

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Reyis benim geçen seneye göre 8k sıralama var.
    Hacettepe hukuk 5700 ile kapatmış.Gelme ihtimali var mı sence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boun intt

• quote:

Orijinalden alıntı: mastermind1907

Reyis benim geçen seneye göre 8k sıralama var.
    Hacettepe hukuk 5700 ile kapatmış.Gelme ihtimali var mı sence
    cok zor maalesef.siralaman 7.3 gibi gelir. hacettepenin onundeki bilkent iktisat ve isletme ile ankara hukuk kontenjan azaltti.hacettepenin de kontenjani azaldi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.