Şimdi Ara

6-9K Arası eşit ağırlık için olabilecek en iyi bölüm ve üniversiteler nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınavdan sonra hepimiz sorulara baktık ve az çok gelecek netleri hesapladık. Buna göre geçen sene kaç bin sıralama yaptığına da en güvenilir ve gerçek sınav sonuçlarıyla doğrulanmış sitelerden bakarak bir çıkarımda bulunabildik. Geçen seneye göre 4k sıralama yapıyorum ama ne olur ne olmaz diyerekten kapıyı 6k dan açmakta fayda var. Pekala 6kdan 9kya kadar eşit ağırlık için hangi bölümleri önerirsiniz?

• boun ybs
    gsü siyaset
  • odtü iktisat
    bilkent siyaset
  • Takippp
  • Hukuk önermez misiniz?
  • odtü işletme, iktisat
    boun ybs (ben gelir diye düşünüyorum)
    bilkent siyaset
  • Ole Jackson kullanıcısına yanıt
    öneririm tabi hocam da tabi olay tamamen senin ilgine bağlı ben sadece örnek olsun diye bu iki örneği yazdım ben de seninle aynı aralıkta bi sıralama bekliyorum ve muhtemelen hukuk yazmayacağım çünkü işletme,iktisat veya uluslararası,siyaset daha yakın geliyor bana;ayrıca yurtdışı planlarım da var ve hukuk okursam muhtemelen türkiyeye kazık çakmış olacağım

o aralıkta hukuk istiyorsan hocam devlettekiler için sırasıyla hacettepe,istanbul iö,marmara ve son olarak marmara iö yazarsan muhtemelen biri gelir diye düşünüyorum marmara iö 14k idi yanlış hatırlamıyosam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen sene 7800le kapatmış bu sene 6500den fazla olmaz bence. arkadaşın sıralaması geçen seneye göre 4k geliyormuş bence tutar
  • Odtu isletme iktisat
  • Hocam ben de kesinlikle sizin gibi düşünüyorum pasaportum hazır ama ailem hukuk için baskı da yapıyor yurtdışı hayalim var hukuk ile bir yere gidemeyeceğimi de iyi biliyorum. Sizin bu konuda düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Siz nereleri yazmak istiyorsunuz?
  • Matematikle mücadele etmeye cesareti olanlar için odtü iktisat

Bilkent Siyaset ve GSÜ Siyaset de fena seçenekler değil ama iş imkanları çok iyi diyemem.
  • Ole Jackson kullanıcısına yanıt
    hocam hukuk yazarsan muhtemelen okulda ingilizce bile öğrenemeyeceksin ben kendim öğrenirim desen bile muhtemelen üşeneceksin ve yarım yamalak kalacak,sıralamana göre okuyacağın üniversitelerden mezun olunca türkiye şartlarında iyi işler yaparsın belki ama seni tatmin eder mi bilmem beni kesinlikle etmez zira ülke şartları her geçen gün kötüleşiyor yurtdışına anca 1 hafta ukraynaya gezme gidersin heralde ben macera seven birisiyim dünya türkiyeden ibaret değil gezip görmek istediğim çok yer var o yüzden hukuk düşünmüyorum,siyaset işletme falan okuyunca da hemen yurtdışı kapısı açılmıyor tabi ama bence şansımız daha yüksek olacak,zaten iktisat hariç diğer dediğim bölümleri okursan muhtemelen derslerle fazla uğraşmayacağın 4 yıl geçireceksin zira işletmenin uluslararasının dersleri rahat,bu sürede kendini geliştirme adına pek çok şey yapabilirsin ingilizcenin üzerine 2. bir dili ekleyebilirsin dünya görüşünü genişletebilirsin bolca kitap okuyabilirsin vs.

ben tamamen bu kafadayım o yüzden yazmayı planladığım 4 5 yer var ankarada yaşadığım ve şehrimde kalmak istediğim için muhtemelen sadece odtü ve bilkent yazacağım,bilkentte siyaset dışında başka bi bölüm gelmeyecek çok büyük ihtimal odtüde de işletme biraz zor gözüküyor zaten sıralama konusunda pek iyimser değilim geçen seneden iyi gelmeyeceğini hissedebiliyorum artık,odtüde iktisat uluslararası ve siyaset kalıyor geriye muhtemelen bu 3 ünden biri gelir heralde hangisi gelirse seve seve giderim zaten odtünün havası çok farklı içeri bi girdin mi çıkmak istemiyosun harika bi kampüsü var sırf o kampüs için bile yazmak yeterli bi sebep bence

bi yandan da gsü siyaset yazma fikri de var kafamda sanırım 6.5k dan kapatmıştı ama istanbula gidersem mali şartlar baya zorlar beni o yüzden yazıp yazmamakta kararsızım

• Bilkent işletme iktisat veya siyaset arasındayım hocam ODTÜ işletme gelmezse iktisat mı yazacaksınız yoksa Bilkent politika mı?
  • İü psikoloji 💜
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    valla kararsızım sıralama geldiğinde bi terslik yoksa hemen iktisatı didik didik edene kadar araştıracağım eğer sevebileceğim bir yer ise yazacağım yoksa ya bilkent siyaset ya odtü uluslararası
  • odtü uluslararası yerine Bilkent uluslararası yazın hocam İngilizce eğitimi çok da iyi.
  • Bilkent siyaset iş imkânı nasıldır beyler
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    hocam sıralaması 2.3k zaten ben 4k lık odtü işletmeden bile umutsuzum
  • 4k gelirse size odtü işletme gelecek bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.