Güncel netlerim TYT TR; 25 30 SOSYAL;8 12 MAT; 20 25 FEN; 5 12 Her hafta deneme oldugum için netler surekli degisiyor genelde 60 65 arası tyt AYT MAT2; 15 20 FİZİK; 4 7 KİMYA; 8 11 BİYOLOJİ; 1 2
Tecrübe sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim benim hedefim 50k tabi ki bu netler suan zor ama bu yuzden calismaya devam etmemek gibi bir sey soz konusu degil sizce mat2 30 netlere Fende de 20 30 arasına ulaşmak zor mu birde tyt 80 bandına çıkmam gerekiyor 6 aya yakın bi süre var mümkün mudur? Bu arada dershaneye gore gidiyorum mat2 lti vs gecmedik fen de aynı sekilde bazı baba konulara henuz gecmedik.
netler kötü değil ki hocam, çok daha iyisini yaparsınız
Tyt tamam orta ama ayt netlerimin dusuk oldugunu dusunuyorum 30 35 arası geliyor genelde bazen 40 oldugu da oluyor ama bunu sizce 60 65 e cekmek gozumde buyuttugum kadar zor mu
Tytyi deneme çözerek ilerletirsin de hiç vakit kaybetmeden ayt çalış yoksa tytde iyi yapsan bile ayt netin düşük olduğu için bir işe yaramaz. 1 tyt sorusu ortalama 1,25 puan etki ederken 1 ayt sorusu ortalama 3,125 puan etki ediyor aradaki farkı anlamışsındır umarım
Hocam 6 ayda ne yapıl(A)maz onu söyleyeyim mi? (bu en başta benim için geçerli)
Sürekli streste olursak Netlerim iyi mi kötü ikileminde boğulursak Çalışmazsak veya az çalışırsak(şu an ben) Ya da fazla rahata düşersek Konuları da bitirmezsek
10k yapabiliyorsak 100k 59k yapabiliyorsak 250 k ya da 350k yapabileceksek 1milyon 200k gelir
6 ayda çok şey değişir tam gaz devam
Hocam aynı şekilde biraz rehavete kapıldım yaklasik 1 aydir felan calismayi azalttim hastaliklar bas agrisi vs cok oldu biraz salmıştım ama bir an önce baslamaliyim farkindayim sagolun.
Ea hakkinda pek bi bilgim yok ama dostum geçen seneye baktigimiz da tyt 70 80 ayt de aşagı yukari bi 50 55 gerekiyor 50k için ki bu sene çok daha fazla katilim olucaktır siralamalarda degisiklik bekliyorum ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme