sizin gibi nezih biri ile tanıştığım için ben teşekkür ederim KONU GÜNCEL |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
sizin gibi nezih biri ile tanıştığım için ben teşekkür ederim KONU GÜNCEL |
++KONU GÜNCEL |
Merhaba, duolingo hesabıma hem 6 aylık süper hem de sınırsızı tanımlayabiliyor muyum ? Teşekkürler |
merhaba hoş geldiniz hocam üst üste hem süper he edu olmaz ikisi farklı şeyler sizde takdir edersiniz ki , 6 ay bitince edu ekleyebiliriz. rica ederim wp yazarsanız daha hızlı yardımcı olurum 05437788114 |
++KONU GÜNCEL |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
++KONU GÜNCEL ÇOOK teşekkürler üstat |
++KONU GÜNCEL |
Sorunsuz alışveriş oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
++KONU GÜNCEL |
Bir çok soru sordum whatsapp üzerinden. Dönüş aldım. Satın alım yaptım. 2 saati geçti whatsapptan dönüş bekliyorum. edit: işlemler tamamlandı. Satıcıya ilgisi için teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcraft -- 16 Eylül 2022; 18:56:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben teşekkür ederim , gündüzleri mesiadeyim elimden geldiğince hiç kimseyi mağdur etmeden hizmet vermeye çalışıyoruz , ----------- Bedavaya satıyoruz buyurunnn KONU GÜNCELDİR++ ----- |
canva pro lazım yıllık kendi hesabıma tanımlıyormusunuz yoksa sıfır hesap mı veriyorsunuz |
Mubi kodu aldım kendisinden. Gayet hızlı ve güvenilir bir alışveriş oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
duolingo super almak istiyorum. Daha önce duolingoda uyeliğim vardı iptal ettim. |