< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
6 Aylık Seyahat Sağlık Sigortası 25 Euro Yerine 5 Euro! (2. sayfa)
-
-
Akşam ben de faydalandım. Teşekkürler.
-
Ben eylül başlangıç aldım erasmus için bi sıkıntı çıkmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende aldım ama Şengen için keşke dünya mı alsaydım diye hayıflandım. Farkı nedir bilen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tüh geç gördüm bitmiş sanırım
-
Bizde yetişemedik :(
Schengen Avrupa için
Dünya tüm dünya ülkeleri için geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen ay da yapmışlardı hepiyi sigortayı takipte kalın ara ara böyle indirim yapıyorlar
-
Yarin Miamiye gidiyordum iyi oldu.
3 tane aldım.Bulunsun.
-
:)
o görünen köy. içerik farkı ne acaba
-
Kampanya şu anda yeniden aktif arkadaşlar. Fakat ben aceleyle eşim ve çocuğumu da ekledim ve 15 Euroluk tek bir poliçe geldi. 3 kişinin adı ve kimlik bilgileri var ama toplam teminat 30000 Euro görünüyor. Normalde bu poliçelerin ayrı ayrı düzenlenmesi ve kişi başına bu kadar teminat olması gerekmez miydi? Schengen başvurusunda herkes için aynı poliçenin verilmesi sorun olmaz mı acaba? Aklımda deli sorular :)...
-
Bende aynı durumdayım hocam,umarım sıkıntı yaşamayız:)
Her ülkenin farklı kuralları var, elçilik veya konsolosluk bile kendi arasında farklı kararlar alabiliyor.
-
Grup katılımcısı olarak olduğu için kişi başı tutardır bence.
-
15 günlük schengen sigortasını 4.30 euroya yaptırdım arkadaşlar uygun değil mi fiyat? başka firmalarda bu fiyata bulamam gibi geldi fikri olan cevaplarsa sevinirim.
-
Oldukça uygun fiyat,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam.
-
az önce 1 haftalık (tüm dünya) 6€ ya yaptırdım. Tur şirketi 15€ istedi.
teşekkürler bilgilendirme için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 10 Eylül 2024; 11:18:26 > -
6 aylık premium 7.5 euro idi.Keşke tekrar yapsalar tetikteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyiymiş. Ama benim 1 yıl içinde tekrar yurtdışı planim yok. Olursa konunun takipçisiyim 😃
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X