Şimdi Ara

6 aylık YOTAPHONE 2 Garantili TR cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Elazığ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 6 aylık YOTAPHONE 2 Garantili TR cihazı
    Selamun aleykum.

Ürün 6 aylık bile degildir herşeyi tertemiz. Tek sorunu var 2 ay kadar önce düşürdüm ön cam kırıldı. İki aydır kullanıyorum kullanıma engel değil ama içim kaçtı tefondan başka telefonda var o yüzden uygun fiyata satıyorum, çok ilginç ve cix bi telefon farklı olmak isteyenlere. Arka taraf boyutunda kindle lar 300 400 birde bu android kindle çok kullanışlı acayip telefon
    özellikleri
    antutudan 45k alır.
    stabil temiz saf android gibi bir arayüz internetten telefonun videolarını izleyin
    snapdragon 800
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-yota-devices-yotaphone-2

özelliklerine bakarsın
    qualcomm 2.0 hızlı şarj
    Site uzerinden mesaj atın.6 aylık YOTAPHONE 2 Garantili TR cihazı6 aylık YOTAPHONE 2 Garantili TR cihazı6 aylık YOTAPHONE 2 Garantili TR cihazı6 aylık YOTAPHONE 2 Garantili TR cihazı6 aylık YOTAPHONE 2 Garantili TR cihazı6 aylık YOTAPHONE 2 Garantili TR cihazı6 aylık YOTAPHONE 2 Garantili TR cihazı6 aylık YOTAPHONE 2 Garantili TR cihazı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 580 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Haziran 2018 Satıldığı Şehir : Elazığ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• orhan_seyfic O kullanıcısına yanıt
    aleykum selam.

evet benim

• son fiyat ne olur? elden nasıl olacak?
  • pm gönderdim

• satışa devam

• hayırlısı olsun. o dediğin rakamlara zor o iş.
    700e sıfır garantili almak varken.
    ekranı kırık cihaza 500 den aşağı olmaz diyorsun.

tabi birde profilini düzeltsen iyi olur. ankaradamısın, elazığdamısın.

malum dolandırıcılar sahibinden.com ve bu forum üzerinden çalışıyorlar.

kolay gele.
  • hocam sıfırı en ucuz 769 liradır araştırabilirsin benim cihazımda 6 aylık. dikkat ederseniz resimlere benim cihazda garantili. sadece ekranı kırık oda kullanıma engel değil görseli bozduğu için içim kaçtı siz zaten alıcı değildiniz ölücüydünüz. fiyatı gayet uygun bence satılmaz ise ben kullanırım. bu ürün farklı bir ürün farklı insanların ekranın kırık olmasına takmayacağı kanaatindeyim.

uyarınız için teşekkür ederim, tıp öğrencisi olduğum için yazdan yaza yada aralarda foruma bakabiliyorum burayı seviyorum 7 senedir üyeliksiz dışarıdan takip ediyorum. geçen sene ankara da ikamet ediyordum düzeltiyorum.

sizede kolay gelsin hayırlı iftarlar. Allah gecemizi hayırlı kılsın.

• orhan_seyfic O kullanıcısına yanıt
    düzelttim hocam

• 500 den satışa devam

• Bu cihazın ekranı her yerde yok ciddi fiyat dusmeniz lazım yok ekranı kırık sizin gibi kullanacak adamda 500 lira vermez benden açık açık 350 lira çalışır ekranı sağlam 6 aylık cihazın ederim zaten 500/550 lira.

Birilerine olucu demeden sattiginizin malın ederine mantıkla bakın derim. Satarsan 350 lira hemen yollarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sizede hak veriyorum aancak bende bedavaya almadım. alıcı olan iletişime geçsin pazarlık sünnettir

• üzerindeki kırık ekran koruyucuyu çıkarıp öyle fotoğrafını çekin bence... böyle sanki paramparça olmuş pert bir telefonu satıyormuşsunuz gibi oluyor. normalde telefonun sadece sağ altında kırık var diye anlıyorum.
  • Hocam jelatin, ekran kırıldıktan sonra geldi bende takayım dedim yni resimdeki gibi ekran harita gibi :)) kullanımda orun yokda görseli boxuyor

Mi5 aldım bu satılırsa satılır yoksada yedek kalsın ne yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fiyatlara kırık ekranla hakkaten çok zor dostum. Benim 3. telefonum artık.
    Yotaphone battığı için, ZTE'ye satıldı bildiğim kadarıyla. Haliyle, gerçek garanti diye bir şeyden söz etmek mümkün değil gibi. Telefonun yedek parçası diye birşey zaten Türkiye'de yok maalesef. Belki Çin'den yedek parça sipariş edersiniz ama o da ucuz değil (dokunmatik lcd ekran ₺500 civarı) ve montajı vidalı telefonlar kadar kolay değil. Haliyle buna el atacak tamirci zor bulunur.

Ayrıca yine firma battığı için telefon yazılımları stabil değil, pil hızlı tükenirken, internet vs.de ekran aşırı ısınıyor. Bu saatten sonra güncelleme de gelecek hali yok. Yakında Yotaphone 3'ü ZTE piyasaya sürecek deniyor. Bilgilerinize, hayırlı pazarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.