Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 YOL YARIŞ SEHİR BİSİKLETİ ÇOK TEMİZ VE ÇOK UCUZ SALCANO ELAZIĞ Satın Al 11 Ağustos 2017 22:31 1 1 YOL YARIŞ SEHİR BİSİKLETİ ÇOK TEMİZ VE ÇOK UCUZ SALCANO ELAZIĞ Selamun aleykum Bisikletin tertemizdir Birkaç sene önce aldım ama hiç kullanamadım. Yol yarış bisikletini denemek için almıştım. ben kullandım belim ağrıdı otururken :) o yüzden gidonu(direksiyon) yukarı çevirdim toplasam bir kaç ay binmişimdir. Çok uygun fiyata satacağım. Her tarafı araştırın bu fiyata yol yarış bisikleti bulamazsınız. Yeni başlayanlara ve denemek isteyenlere tavsiyemdir. Arka şamreli sıfırı ile değişmiştim sorunsuz tertemiz.Site üzerinden mesaj atabilirsiniz ve telefon numarasına mesaj atın bisiklet içindiye size döneyim telefon genelde kapalı mesaj atın görünce dönerimAlan hayrını görür inşaAllahSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Elazığ,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 6 aylık YOTAPHONE 2 Garantili TR cihazı YOL YARIŞ SEHİR BİSİKLETİ ÇOK TEMİZ VE ÇOK UCUZ SALCANO ELAZIĞ