Bildirim
Aracımız için en iyi amortisör?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilstein -
Aracınız için en iyi amortisör aracın orjinal halinde bulunandır -
Biraz açıklama güzel giderdi -
Monroe veya Sachs.
Tabi orjinal olan bulunamiyorsa.
Optimum secim bunlardir standart bir kullanici icin -
Modifiye olarak bilstein ve eibach var. Ama standart kullanıcaksanız orjinal olan daha iyidir diye düşünüyorum. Benim aracın amortisörler motorcraft ve 11 yıl olmuş kullanalı ama seneye değişmesi gerekiyor artık. Amortisör testinde kullanım sınırlarına yaklaştığı belli oldu.
Eibach yay da olabilir tam hatırlamıyorum şimdi. Bir de vogtland diye bir marka var. Yani seçenek çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackget -- 10 Temmuz 2011; 0:27:44 > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turk
Yorumlarda da görüldüğü gibi 2 otomobilinde lastik ve jant boyutları aynı olmadığı sürece testin bir anlamı yok
Orjinal süspansiyonların daha iyi yol tutuyor olabileceği yönünde bir iddianız mı var? -
quote:
Orijinalden alıntı: time_keeper
quote:
Yorumlarda da görüldüğü gibi 2 otomobilinde lastik ve jant boyutları aynı olmadığı sürece testin bir anlamı yok
Orjinal süspansiyonların daha iyi yol tutuyor olabileceği yönünde bir iddianız mı var?
3 Şekilde test ediliyor videoya iyi bakın
Eibach + büyük jant > eibach + stok jant > Full stok -
konfor odaklı monroe olabilir,orjinalleri boge galiba ama aracın yayları da sert.. önceki vw polo süspnsiyonları daha iyi olur; yoltutuştan fedakarllık edilerek..
bence takma kafaya,aracımız zaten sert,yoltutuşun tadını çıkarmaya bak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: viper17
quote:
Orijinalden alıntı: time_keeper
quote:
Orjinal süspansiyonların daha iyi yol tutuyor olabileceği yönünde bir iddianız mı var?
3 Şekilde test ediliyor videoya iyi bakın
Eibach + büyük jant > eibach + stok jant > Full stok
Arkadaş mesajıma cevap verseydi ben de aynı şekilde açıklayacaktım. Sen benden erken davrandın.
-
bilstein, sachs ,boge gibi iyi markalar var.vw de genelde sachs kullanılıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X