Şimdi Ara

İZMİRDE OTO GALERİCİLER NEREDE.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirde oto galericiler nerde arkadaşlar bilen varsa tarif edebilir mi

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'de Oto Galericiler Sitesi Nerede?

İzmir, Türkiye'nin önde gelen otomotiv merkezlerinden biridir ve çok sayıda oto galerisi bulunmaktadır. Bu galeriler, yeni ve kullanılmış araçların alım satımı için çeşitli seçenekler sunmaktadır.

İzmir'deki oto galerileri genellikle belirli bölgelerde toplanmıştır. En büyük oto galericiler sitesi, kentin batı kesiminde bulunan İzmir Otokent'tir. Otokent, çok sayıda galerinin yer aldığı, geniş bir otomotiv merkezi olarak bilinmektedir.

Diğer önemli oto galericiler siteleri arasında Gaziemir ve Bornova bölgeleri yer almaktadır. Bu bölgelerde, çeşitli markalardan ve fiyat aralıklarından araçlar sunan çok sayıda galeri bulunmaktadır.

İzmir'deki oto galericilerine ulaşmanın en kolay yolu "İzmir Galericiler Sitesi Nerede" veya "İzmir Oto Galericiler Sitesi Nerede" gibi anahtar kelimeleri kullanarak çevrimiçi arama yapmaktır. Ayrıca, "galericiler" ve "oto galeri" gibi anahtar kelimeleri de kullanarak ilgili web sitelerini ve konum bilgilerini bulabilirsin.

Araba almayı veya satmayı düşünüyorsan, İzmir'deki oto galerilerini ziyaret etmeni ve ihtiyaçlarına en uygun seçeneği bulmanı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gaziemir de çok var dostum geçerken görüyordum ben de
  • buca da otokent var nerde oturduğunu bilmiyorum ama baya gitmen gerekiyo buca nın içinde münübüsler felam kalkıyo . bide kemalpaşa da her pazar oto pazarı kuruluyo eğer araba alıcak san bence sahibinden al galeri den araba almak bana pek mantıklı gelmiyor bana çoğu çakal zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 27 Ekim 2009; 22:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

buca da otokent var nerde oturduğunu bilmiyorum ama baya gitmen gerekiyo buca nın içinde münübüsler felam kalkıyo . bide kemalpaşa da her pazar oto pazarı kuruluyo eğer araba alıcak san bence sahibinden al galeri den araba almak bana pek mantıklı gelmiyor bana çoğu çakal zaten

yok biz satcaz

• Mersinli'de de var.
  • Konak'tan Buca- Gaziemir tabelasını takip edin ya da bornova'dan , çevre yolu üzerinden , Karabağlar'ı geçiceksiniz ,sağ tarafınızda Seat - Mazda gibi firmaları geçiceksiniz, gözünüz sol tarafta olsun Opel'i gördükten 500 metre ya da 1 km sonra bir göbek çıkacak , tam ters istikamete göbekten dönüş yapın (Opel'e doğru yani) Opel'in önünden grçtiğiniz gibi ilk ara yola sağa dönün , düm düz takip edin yolu ,yolun en sonu sizi oto galericiler sitesine götürecektir, o yolun üzerinde kurulu irili ufaklı galericiler göreceksiniz ayrıca , yine opel'in önünden ana çevre yoluna çıkınca o yol üzerinde ise daha lüx araçların satıldığı galericiler mevcut .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: fasher

buca da otokent var nerde oturduğunu bilmiyorum ama baya gitmen gerekiyo buca nın içinde münübüsler felam kalkıyo . bide kemalpaşa da her pazar oto pazarı kuruluyo eğer araba alıcak san bence sahibinden al galeri den araba almak bana pek mantıklı gelmiyor bana çoğu çakal zaten

yok biz satcaz

o zaman hiç gitmeyin hocam moraliniz bozulur aracınıza verilen fiyat ı duyunca 2005 yılında 2001 megane 1 imizi satmıştık babamın iş arkadaşına 18.5 liraya galericilerin verdiği fiyat 14.5 le 16 arasıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK

Konak'tan Buca- Gaziemir tabelasını takip edin ya da bornova'dan , çevre yolu üzerinden , Karabağlar'ı geçiceksiniz ,sağ tarafınızda Seat - Mazda gibi firmaları geçiceksiniz, gözünüz sol tarafta olsun Opel'i gördükten 500 metre ya da 1 km sonra bir göbek çıkacak , tam ters istikamete göbekten dönüş yapın (Opel'e doğru yani) Opel'in önünden grçtiğiniz gibi ilk ara yola sağa dönün , düm düz takip edin yolu ,yolun en sonu sizi oto galericiler sitesine götürecektir, o yolun üzerinde kurulu irili ufaklı galericiler göreceksiniz ayrıca , yine opel'in önünden ana çevre yoluna çıkınca o yol üzerinde ise daha lüx araçların satıldığı galericiler mevcut .

Çok teşekkür ederim.

• Gazemir'de var ve birde şu otokent var galericiler diyarı
  • Kemalpaşayı galericiler kaplamış zaten.Elden satan pek yok orda.Aracınızı galeriye satcaksanız Kemalpaşa,elden satcaksanız Gaziemir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.