Şimdi Ara

istanbulda hangi opel bayisi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
6.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda hangi opel bayisini tavsiye edersiniz.Bir iki ay içinde kısmetse bir dizel astra almayı

düşünüyorum. Tavsiyeden özellikle kasdettiğim müşteriyle alaka güleryüzlülük dürüslük kısacası iyi esnaflık.

Özellikle opelini istanbuldan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

• Ben de yeni kasa opel corsa aldım, Ataşehir Gedizler'den aldım. Shell benzinliğinin içinde.
    Emre bey bizimle ilgilendi, çok kibar çok neşeli genç bir arkadaş, derya hanımda vardı ama ben genelde Emre ile muhabbet yaptım ama Derya hanımda güleryüzlüydü. Genel itibariyle herhalde patronlardan uzak bir bayi olduğu için (Gedizlerin ana merkezi çekmeköy'de ya o açıdan) daha samimi bir ortam var :)). Eğer gitmeyi düşünürsen burdan yaz yeniden ona göre bir ortam yaratılır, sanki tanıdıkmış tavsiyeymiş gibi. Ama hangi servisten alırsan al muhakkak fiyat kıyaslaması yap ve "bak bu bayi bu fiyatı verdi sen ne vericeksin" muhabbeti yap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: natre nayon

Ben de yeni kasa opel corsa aldım, Ataşehir Gedizler'den aldım. Shell benzinliğinin içinde.
    Emre bey bizimle ilgilendi, çok kibar çok neşeli genç bir arkadaş, derya hanımda vardı ama ben genelde Emre ile muhabbet yaptım ama Derya hanımda güleryüzlüydü. Genel itibariyle herhalde patronlardan uzak bir bayi olduğu için (Gedizlerin ana merkezi çekmeköy'de ya o açıdan) daha samimi bir ortam var :)). Eğer gitmeyi düşünürsen burdan yaz yeniden ona göre bir ortam yaratılır, sanki tanıdıkmış tavsiyeymiş gibi. Ama hangi servisten alırsan al muhakkak fiyat kıyaslaması yap ve "bak bu bayi bu fiyatı verdi sen ne vericeksin" muhabbeti yap.

bende sana gedizler cekmeköy merkezini tavsiye ederim, süper insanlarla muhattab olacaksın, 1 dedigini iki etmeyecekler, adam yerine koldugunun ve sana gösterilen hörmet karşısında cok etkileneceksin...

• Demek Gedizlerin genel yapısı bu şekilde, arkadaşın söylediğinden bunu anlıyorum. Dostum o zaman senin gedizler'e uğraman farz oldu :)),
  • quote:

Demek Gedizlerin genel yapısı bu şekilde, arkadaşın söylediğinden bunu anlıyorum. Dostum o zaman senin gedizler'e uğraman farz oldu :)),

bencede...
    ama ben senin yerinde olsam gedizlere gitmeden önce 1 yada 2 bayiden fiyat al, daha dogrusu git konuş ve pazarlık yap olabildigince fiyatları indirmeye calış, ardından gedizlere git pazarlık yap, eger verdikleri fiyat diger bayilerden yüksek olursa söyle diger bayi senden daha iyi fiyat verdi diye...

gedizler cekmeköyde ugur bey... cok iyi bir insandır, elinden gelenide yapıo... tavsiye ederim;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodymoon1907

quote:

Demek Gedizlerin genel yapısı bu şekilde, arkadaşın söylediğinden bunu anlıyorum. Dostum o zaman senin gedizler'e uğraman farz oldu :)),

bencede...
    ama ben senin yerinde olsam gedizlere gitmeden önce 1 yada 2 bayiden fiyat al, daha dogrusu git konuş ve pazarlık yap olabildigince fiyatları indirmeye calış, ardından gedizlere git pazarlık yap, eger verdikleri fiyat diger bayilerden yüksek olursa söyle diger bayi senden daha iyi fiyat verdi diye...

gedizler cekmeköyde ugur bey... cok iyi bir insandır, elinden gelenide yapıo... tavsiye ederim;)

eyvallah arkadaşlar birkaç yerde daha aynı topic i açtım son durum şöyle:

ataköy opel + -
    erdemir beylikdüzü opel - -
    erpaş - -
    gedizlerçekmeköy + - + - +
    balkan + +
    boğaziçi + +
    odak +
    gedizlerataşehir + +

sonuç

• Opel Balkan'ı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gdemir11

quote:

Orjinalden alıntı: bloodymoon1907

quote:

bencede...

eyvallah arkadaşlar birkaç yerde daha aynı topic i açtım son durum şöyle:

ataköy opel + -
    erdemir beylikdüzü opel - -
    erpaş - -
    gedizlerçekmeköy + - + - +
    balkan + +
    boğaziçi + +
    odak +
    gedizlerataşehir + +

sonuç

bogazicine sakın gitme!!!
    hemde sakın!!
    adamlar iyi davranıyorlar ama verdikleri sözde durmuyorlar...
    şimdi bi olay anlatıcam...
    14şubatta bogazici üsküdara gittim astra 1.6 njoy spor paket, anlaştım kaporayı verdim dediklerki mart ortasına kadar gelmiş olur en gec 1nisan olmadan arabanızı alırısnız dediler...
    peki dedim...
    2 hafta bekledim aradım, hanuz yok dediler...
    2 haftada daha bekledim aradım, en erken nisan 15te gelcek dediler, ulan dedim madem tarih ilerletildi niye haber vermiyorsunuz fln filan... bide sallıyolar, yok işte hicbir opel bayisinde yok falan... peki dedim...
    gedizleri aradım, bi aradım adamlarda benim istedigim njoy spor paketten 4 tane var, toplamdada yeni astra 15 tane falan var, hemen telde pazarlık falan yaptım anlaştık gibi, ertesi gün paramı bogazicinden aldım, gedizlerdende arabamı aldım...
    asıl olay; opel bogazicine dedimki gedizlerde 4 tane var arabadan dedim, adam telde apışıp kaldı, sonramı?
    gedizlerden bir tane makyajlı astrada opel bogazici aldı

adamlar opeldeki durumu müsterisinden ögreniyor...

• istanbulun en büyük opel bayisi hangisi arkadaşlar veya ana bayi konseptinde diye bir bayi var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gdemir11

istanbulun en büyük opel bayisi hangisi arkadaşlar veya ana bayi konseptinde diye bir bayi var mı

gedizler olsa gerek...
  • Evet Gedizler, Hatta İStanbul'da en büyük değil Avrupa'da metrekare olarak en büyük satış amaçlı opel'i. Gerçektende çok büyük yalnız :))

quote:

istanbulun en büyük opel bayisi hangisi arkadaşlar veya ana bayi konseptinde diye bir bayi var mı
  • valla gedizler gedizler dediniz, merak ettim ataşehir gedizlere gittim..bi bayan vardı, müşteriye ilgi zoraki ulan dedim bu sadece bana mı böyle yapıyo ama uzaktan takip ettim diğer insanlarla da ilişki aynı..bi de üstüne üstlük daha fazla fiyat çekti mi bana bir daha da oraya ayak basmamak üzere çıktım..akşam üstüydü, belki yorgundu bilmem neydi ama beni hayal kırıklığına uğrattı gedizler..
    benim gedizler ataşehire oyum (-) tir..gerçek oto. beşiktaş oradan kat kat iyiydi,tavsiyemdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [kalkedon] -- 6 Nisan 2007; 23:23:48 >

• Kardeşim dediğin gibi olmuştur tabi olduysa ayıp etmişler, eksi puanda benden o zaman. Saat kaç olursa olsun her zaman her müşteriye aynı muamele gösterilmek zorunda lami cimi yok bence bunun. Artık hiç bir yaptığı kimsenin yanına kalmıyo böyle paylaşım sayesinde.
    Dün gedizler çekmeköy'den aldım arabamı. Ben şahsen memnun kaldım, ilk ataşehir'e gedizlere gidince bayan vardı ama ben özellikle bana yardımcı olacak bir bay var mı diye sordum kendisine, çünkü bayanlarla pek pazarlık yapılmıyor, biraz havalı oluyorlar, işlerini abartıyorlar (bunu kötü bir özellik olarak söylemiyorum, aksine bu önemli bir artı her insana, ama tipik türk olarak benim işime gelmiyor işini ciddiye alan insanlar :))))
  • doğru valla, genelde bayanlar böyle oluyo
    corsa aldınız yanılmıyosam..allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..mükemmel bi seçim valla çok güzel araba..bi iki haftaya bize de nasip olcak işallah..güle güle kullanın..
  • Sağolun amin cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah. bugün internette okudum, opel türkiye Almanya Opel ile 150.000 adet corsa satışı ile ilgili anlaşma imzalamış, bu rakkam abartı geldi biraz bana ama anlamadım işte.
    Corsa ama çok genişlemiş ve byümüş, bugün 4 kişi tek kapı arabada rahat rahat oturduk gerçi kullanan ve yolcu koltuğunda oturan bayandı onunda etkisi vardır tabi :)), arakada daha büyük alan kalıyor.
  • Tüm Opel ve Chevrolet Marka Araçlarınızınperiyodik bakımı herşey dahil 150 TL

Ataşehir Opel, sizlere hak ettiğiniz hizmeti sunmak için ataşehirde açıldı. Araçlarınıza GM Opel akademi eğitimli Diagnoz test ve arıza tespit cihazlarına hakim uzmanlarımız tarafından 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekteyiz.
    Amacımız Aracınızdan maksimum mutluluk duymanızdır.Sizlerin tesisimizden güler yüzle ve coşku ile ayrılmanız bizim görevimizdir.

Ataşehir Opel'de, Aracınıza komple bakım hizmeti verilmektedir.Servisimiz'de Opel araçlarınız için Motor, Mekanik, Elektririk, Yedek Parça ve BoyaHizmetleri verilmektedir.Ayrıca Aracınızın periyodik bakımları eksiksiz yapıldığı gibi randevulu veya randevusuz hizmet verebilmekteyiz. Zor zamanlarınızın değişmez dostu Ataşehir Opel sizlere, hizmette sınır tanımadan 365 gün 24 saat yol yardımı vermektedir.

Adres : Barbaros Mahallesi Halk Caddesi Ataşehir /İSTANBUL
    Palladium'a 100mt uzaklıkta
    Tel :0216 317 41 40
    Fax :0216 317 37 30
    Gsm:0534 606 96 54
    Gsm:0536 567 36 05
    Acil :0532 408 49 79
    e-mail:info@atasehiropel.com web adresi:http://www.opelatasehir.com/

• opel erdemir beylikdüzü ... tek geçerim .. müdüründen elemanına inanılmaz sıcak kanlı , doğru ve dürüstler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimburak

Tüm Opel ve Chevrolet Marka Araçlarınızınperiyodik bakımı herşey dahil 150 TL

Ataşehir Opel, sizlere hak ettiğiniz hizmeti sunmak için ataşehirde açıldı. Araçlarınıza GM Opel akademi eğitimli Diagnoz test ve arıza tespit cihazlarına hakim uzmanlarımız tarafından 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekteyiz.
    Amacımız Aracınızdan maksimum mutluluk duymanızdır.Sizlerin tesisimizden güler yüzle ve coşku ile ayrılmanız bizim görevimizdir.

Ataşehir Opel'de, Aracınıza komple bakım hizmeti verilmektedir.Servisimiz'de Opel araçlarınız için Motor, Mekanik, Elektririk, Yedek Parça ve BoyaHizmetleri verilmektedir.Ayrıca Aracınızın periyodik bakımları eksiksiz yapıldığı gibi randevulu veya randevusuz hizmet verebilmekteyiz. Zor zamanlarınızın değişmez dostu Ataşehir Opel sizlere, hizmette sınır tanımadan 365 gün 24 saat yol yardımı vermektedir.

Adres : Barbaros Mahallesi Halk Caddesi Ataşehir /İSTANBUL
    Palladium'a 100mt uzaklıkta
    Tel :0216 317 41 40
    Fax :0216 317 37 30
    Gsm:0534 606 96 54
    Gsm:0536 567 36 05
    Acil :0532 408 49 79
    e-mail:info@atasehiropel.com web adresi:http://www.opelatasehir.com/

Test için gelmeden öcne randevu almamız gerekiyor mu ilk defa test edeceğim de bir aracı?

• opel ataşehir bayi değil özel servis sanırsam
  • evet servisimiz özeldir. ve istediğiniz zaman sizleri misafir etmekten gurur duyarız.
    Yukarıda belirtilen telefonlardan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
    İyi Günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.