Bildirim
Hangi Toyota Bayii
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kpngl
Selamlar,
2009 Model Yaris'im var ve 10bin bakımına götürmek istiyorum.
Hangi toyota bayiii ni tavsiye edersiniz ?
Hangi şehir? -
istanbul'daysan Derinderequote:
Orijinalden alıntı: vezveldekquote:
Orijinalden alıntı: kpngl
Selamlar,
2009 Model Yaris'im var ve 10bin bakımına götürmek istiyorum.
Hangi toyota bayiii ni tavsiye edersiniz ?
Hangi şehir? -
hangi bayiye gideceksen git muhakkak öpüleceksin.Zira fiyatlar standart ve özel servisin 2 katı.Ankara da bizim arkadaşın arabası için reise gittik beraber.fena deil.En azından rutin bakım harici bişey yapılacaksa haber verip fiyat söylüyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: emrah-58
istanbul'daysan Derindere
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekda -- 7 Ağustos 2010; 0:26:33 > -
ben nataş derim.quote:
Orijinalden alıntı: pekda
hangi bayiye gideceksen git muhakkak öpüleceksin.Zira fiyatlar standart ve özel servisin 2 katı.Ankara da bizim arkadaşın arabası için reise gittik beraber.fena deil.En azından rutin bakım harici bişey yapılacaksa haber verip fiyat söylüyorlar.
Alıntıları Göster
teknik servis konusunda extra koymayan ve ustaları iyi olan onlar.
tabi anadolu yakasındaysan. yoksa kasımpaşa gedizler di galiba. onu tavsie ederim..
garantisi bitincede özel servis tabii :)
hatta bakım işi yalandır, frenleri kontrol edeceksiniz, yağını değiştireceksiniz, 20 binde birde fren hidroliğini değiştinizmi tamamdır. ben şimdiye kadar (1977 den beri) yağ yüzünden şanzımanı, difransiyeli, motoru patlayan çatlayan araba görmedim :)
ama fren hidroliği önemli..
-
Nataş hariç istediğiniz servise gidebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: ak_onair
Nataş hariç istediğiniz servise gidebilirsiniz
dumankaya ve kartal derindere de hariç
ee geriye ne kaldı? nereye götürelim?
babamın oğlu değil hiç biri. netekim sevmemde kendilerini ama mekanik aksam hususunda nataş.
yiğidi öldür hakkını yeme. 30 yıllık tecrübelerim söylüyor...
-
sonkar avcılar iyidirquote:
Orijinalden alıntı: Killer Loopquote:
Orijinalden alıntı: ak_onair
Nataş hariç istediğiniz servise gidebilirsiniz
dumankaya ve kartal derindere de hariç
ee geriye ne kaldı? nereye götürelim?
babamın oğlu değil hiç biri. netekim sevmemde kendilerini ama mekanik aksam hususunda nataş.
yiğidi öldür hakkını yeme. 30 yıllık tecrübelerim söylüyor...
Alıntıları Göster
-
Şu an kullandığım makyajlı corolla elegant dizel aracımı almadan önce pendik dumankayaya plazaya gitmiştim.quote:
Orijinalden alıntı: vezveldek
sonkar avcılar iyidir
Alıntıları Göster
Deneme sürüşü yaptıktan sonra satış temsilcisi ile konuşurken 15 dakika içinde araçlarını servise bıraktıktan sonra almaya gelenlerden 3 kişi servisten şikayetçi oldular.
Bunlardan biri; aracın ruhsatının kaybolması,
ikincisi; aracın çalışmaması,
Üçüncüsü; söylenilen eksiklerin hepsinin yapılmamış olması idi.
Bu kadar kısa sürede servisten bu kadar şikayet olduğuna göre bu servise araç getirmemek gerek diye düşündüm kendi kendime... Ve sırf bu yüzden aracımı dumankayadan almadım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_ver -- 17 Ağustos 2010; 20:43:56 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr_ver
Şu an kullandığım makyajlı corolla elegant dizel aracımı almadan önce pendik dumankayaya plazaya gitmiştim.
Deneme sürüşü yaptıktan sonra satış temsilcisi ile konuşurken 15 dakika içinde araçlarını servise bıraktıktan sonra almaya gelenlerden 3 kişi servisten şikayetçi oldular.
Bu kadar kısa sürede servisten bu kadar şikayet olduğuna göre bu servise araç getirmemek gerek diye düşündüm kendi kendime... Ve sırf bu yüzden aracımı dumankayadan almadım...
işte budur, doğru ve yerinde gözlem
dier müşterilerin yanında şikayet edilmesine bile aldırmaz kendileri. banada denk gelmişti. tekrar ediyorum, dumankaya pendik te, şikayet ederseniz, sizi dövmekten beter eden bir servis müdürü ile karşı karşıya gelirsiniiiz..
-
zeytinburnu derindereye gidiyorum fena değil alakalılar bana görequote:
Şu an kullandığım makyajlı corolla elegant dizel aracımı almadan önce pendik dumankayaya plazaya gitmiştim.
işte budur, doğru ve yerinde gözlem
dier müşterilerin yanında şikayet edilmesine bile aldırmaz kendileri. banada denk gelmişti. tekrar ediyorum, dumankaya pendik te, şikayet ederseniz, sizi dövmekten beter eden bir servis müdürü ile karşı karşıya gelirsiniiiz..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: aahmet_23
zeytinburnu derindereye gidiyorum fena değil alakalılar bana göre
derindere kartal da berbattıı.. kapandı, belkide bu yüzden -
Tamamen her şey insan odaklı. Servisleri iyi yapan yada kötü yapan da içinde çalışan insanlar. Bunların çoğu da arabayı sahipleri kadar tanımıyor. Bugün Nataşı aradım 2011 corolla d4d elegant arabama arka tampona park sensörü sordum. Aracımda geri vites kamerası var ancak, sesli uyarısı yok ve arka tamponun sağ ve sol uçları ölü nokta olduğu için tamponun sağ ve sol uç kısımlarını tam iyi şekilde göstermiyor. Telefona çıkan servis elemanı bana sizin araçtaki geri vites kamerası sesli uyarı yapar demesin mi? Ben ona bunun olmadığını, olmadığı için park sensörü sorduğumu defalarca anlatmaya çalıştım, o da beni başka bir elemana bağlayarak çözümü buldu kendince. Yani biz araç sahipleri kendi araçlarımızı bazen servis elemanlarından daha iyi tanıyoruz. Bu arada park sensörüne 210 tl fiyat çektiler.quote:
Orijinalden alıntı: aahmet_23
zeytinburnu derindereye gidiyorum fena değil alakalılar bana göre
derindere kartal da berbattıı.. kapandı, belkide bu yüzden
Alıntıları Göster
-
tabii mümkün.. zira bir aracı iyi tanımak için en az 1-2 ay kullanmak lazım derim ben..quote:
Tamamen her şey insan odaklı. Servisleri iyi yapan yada kötü yapan da içinde çalışan insanlar. Bunların çoğu da arabayı sahipleri kadar tanımıyor. Bugün Nataşı aradım 2011 corolla d4d elegant arabama arka tampona park sensörü sordum. Aracımda geri vites kamerası var ancak, sesli uyarısı yok ve arka tamponun sağ ve sol uçları ölü nokta olduğu için tamponun sağ ve sol uç kısımlarını tam iyi şekilde göstermiyor. Telefona çıkan servis elemanı bana sizin araçtaki geri vites kamerası sesli uyarı yapar demesin mi? Ben ona bunun olmadığını, olmadığı için park sensörü sorduğumu defalarca anlatmaya çalıştım, o da beni başka bir elemana bağlayarak çözümü buldu kendince. Yani biz araç sahipleri kendi araçlarımızı bazen servis elemanlarından daha iyi tanıyoruz. Bu arada park sensörüne 210 tl fiyat çektiler.
Alıntıları Göster
bu arada 210 tl çok.. özele taktırabilirsin. ön ve arka hemde.. bence taktıracaksan hem ön hem arka taktır derim..
-
selam nicknick,quote:
Orijinalden alıntı: Killer Loop
tabii mümkün.. zira bir aracı iyi tanımak için en az 1-2 ay kullanmak lazım derim ben..
bu arada 210 tl çok.. özele taktırabilirsin. ön ve arka hemde.. bence taktıracaksan hem ön hem arka taktır derim..
Alıntıları Göster
doğrusu ben nataşta sadece mekanik kısımları yaptırdım. çok tanımam kendilerini ama iki usta bu konuda iyiler. aslında iyiler demek çok komik zira bu tip işleri yapabilmemeleri zaten beklenen bir durum. diğer servislerdeki ustalar yapamayınca onlar iyi konuma geliyor.
cam konusunda ibşi diyemicem.. kaporta bölümünün işi.. gökkuşağı ve zetinburnu derindere kaporta konusunda iyiymiş. öyle diyen olmuştu..
o konuda fazla deneyimm olmadı umarım olmaz da.. sana bol şans..
not: ben pm yollayamıyorum kusura bakma.
-
quote:
tabii mümkün.. zira bir aracı iyi tanımak için en az 1-2 ay kullanmak lazım derim ben..
Özele taktırırsam araç garantisi bozulur mu acaba?
Yetkisiz insanlar aracı ellediği için.
Eğer bozulmaz ise bende öyle düşünürüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_ver -- 4 Eylül 2010; 0:18:10 > -
quote:
quote:
yok bozulmaz. sadece oralarla ilgili aksamları garanti dışı bırakıyorlar. desi nin park sensörleri var. onları tercih edebilirsin. elektrikçileride ehildir desi nin.. ben alarm taktırdım sorunum yok..
-
quote:
quote:
quote:
yok bozulmaz. sadece oralarla ilgili aksamları garanti dışı bırakıyorlar. desi nin park sensörleri var. onları tercih edebilirsin. elektrikçileride ehildir desi nin.. ben alarm taktırdım sorunum yok..
Desi'ye bir bakacağım.
Sağol...
-
ben servis olarak da satış olarakta yenibosna sonkarı tek geçerimquote:
Orijinalden alıntı: dr_verquote:
quote:
quote:
Desi'ye bir bakacağım.
Sağol...
Alıntıları Göster
zeytinburnu derindereye de gittim ama sonkar kadar memnun ayrılmamıştım açıkçası.
-
Avcılar sonkara gidiyorum (anadolu yakasında oturuyor olmama rağmen).quote:
Orijinalden alıntı: jyhun
ben servis olarak da satış olarakta yenibosna sonkarı tek geçerim
zeytinburnu derindereye de gittim ama sonkar kadar memnun ayrılmamıştım açıkçası.
Alıntıları Göster
Aracımı nataştan aldım, 3-4 sene oraya gittim Daha sonradan başka bir iş vesilesiyle sonkar avcıların sahibi ile tanıştım. Düzgün bir adama benziyordu.
2-3 seferdir oraya bakıma gidiyorum, en azından dediklerini zamanında yapıyorlar...
Benzer içerikler
- toyota corolla 1.4 d-4d motor yağı hangisi
- multidrive s
- corolla vision dream farkı
- 2020 toyota corolla paket sıralaması
- toyota corolla hybrid yakıt tüketimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X