< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 24 Şubat 2020; 23:19:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 24 Şubat 2020; 23:19:49 > |
bu konuya bakacağımız günler de gelir umarım
|
Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok etkili olmuyorsa demek ki yeterli tekrar yapılmamıştır.Bu kadar basittir.
Tekrar edilmeyen bilginin uzun süreli hafızaya kaydedilmediğini artık herkes biliyor. Basit bir İngilizce kitabı uzun süre tekrarlayıp ezberlerseniz bile bu dil öğreniminde etki yaratır. Kusura bakmayın ama tekrar etmemişsiniz yani. Olay gayet basit.Ortada bir sorun var değil mi siz ben 3 ay çalıştığım yeterli etkiyi göremedim diyorsunuz. Peki sebebi ne olabilir allah aşkına bir sorgulayın? Ya gramer eksikliğiniz nedeniyle cümlelere anlam vermekte zorlanıyorsunuz. Ya kelime öğrenme sisteminizde bir sorun var. Ya da dersleri bolca tekrar edip dinleyip okuyup sesli şekilde tekrar etmiyorsunuz. Yaşadığınız problem bu 3 nedenden kaynaklanıyor. Bu arada sizin onlarca mesajınıza sabırla ve detaylı şekilde cevap yazmama rağmen bu şekilde cevap yazmanızı yakıştıramadım. |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.emr_e -- 16 Ekim 2017; 19:7:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 17 Ekim 2017; 15:24:48 > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |