Şimdi Ara

6.Basamak:İleri Düzey Dersler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
36
Favori
11.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 24 Şubat 2020; 23:19:49 >

• Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok etkili olmuyorsa demek ki yeterli tekrar yapılmamıştır.Bu kadar basittir.
    Tekrar edilmeyen bilginin uzun süreli hafızaya kaydedilmediğini artık herkes biliyor.
    Basit bir İngilizce kitabı uzun süre tekrarlayıp ezberlerseniz bile bu dil öğreniminde etki yaratır.
    Kusura bakmayın ama tekrar etmemişsiniz yani.
    Olay gayet basit.Ortada bir sorun var değil mi siz ben 3 ay çalıştığım yeterli etkiyi göremedim diyorsunuz.
    Peki sebebi ne olabilir allah aşkına bir sorgulayın?
    Ya gramer eksikliğiniz nedeniyle cümlelere anlam vermekte zorlanıyorsunuz.
    Ya kelime öğrenme sisteminizde bir sorun var.
    Ya da dersleri bolca tekrar edip dinleyip okuyup sesli şekilde tekrar etmiyorsunuz.
    Yaşadığınız problem bu 3 nedenden kaynaklanıyor.
    Bu arada sizin onlarca mesajınıza sabırla ve detaylı şekilde cevap yazmama rağmen bu şekilde cevap yazmanızı yakıştıramadım.
  • bu konuya bakacağımız günler de gelir umarım
  • siz ne mükemmel bir insansınız :)
  • Eline,Yüreğine,Diline sağlık
  • tekrardan sağolun hocam
  • 8 -9 ay sonra bu mesajı güncellerim umarım.
  • Yaz a doğru geliyorum inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kaldı bende geliyorum.

• bende park ediyim buraya şimdiden ilerde bakıp vay be derim.
  • 20 gündür gramer kasıyorum .yaza inşallah bu derslere de başlicam.bu 6 adım bizim rehberimiz.konu sahibine nekadar teşekkür etsek azdır.onlarca öğretmenin yapamadığını yaptı,yol gösterici umut verici oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.emr_e -- 16 Ekim 2017; 19:7:56 >
  • hocam merhabalar, podcast olarak bir öneriniz var mıdır? çünkü gün içinde zamanımın önemli bir kısmı toplu taşımaya gidiyor, bu esnada kulaklık ile podcast takılmak istiyorum. cbc derslerinizi biliyorum fakat onlar daha bir masaüstü çalışmaya uygun gibiler. siz ne düşünürsünüz, merak etmekteyim.
  • Bu adamı dinleyin.
    5 adımı da uygulayıp olumsuzlukla sonuçlanan bir kişiye bile rastlamadım.
  • Şekmi Şarraki kullanıcısına yanıt
    Cbc dersleri olur.Evde çalıştığın cbc derslerini dışarda tekrar tekrar dinle daha etkili olur.
    Başka bir şey dinlemek istiyorum diyorsan this american life sitesindeki podcatları dinle.Ama onlar daha zor.
    En azından yazılı içerikleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 17 Ekim 2017; 15:24:48 >
  • yaklaşık 3 aydır cbc uyguluyorum , çok süper bir gelişme görmedim kendimde .
  • eczuzay E kullanıcısına yanıt
    Size onlarca kez öneriler sundum.Hiçbirini uygulamadığınız belli oluyor demek ki.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Bu kadar yillik ogrenciyim , eczacilik okuyorum . buraya gelebilmek icin de calistim , cabalayan bi ogrenci oldum , cok hoca tanidim . hocalarin sıkışınca yaptigi sey suçu ogrenciye atmak :) emeğe saygisizliktan baska bise degil belki de yaptiginiz. Eskiden olsa kafama takıp sıkıntı ederdim ama zamanla hocalarin da herseyi bilemeyecegini gördüm. Her yöntem herkeste süper etki edecek diye bir sey de yoktur . zaten ben size yazmamistim yorumu , birinin yorumuna cevap olarak yazmistim. Bundan sonrasinda bana cevap vermezsiniz olur biter . ben konuya yorum belirtirim ama .

Bu yontemdeki kaliteli olan sey CBC dir . bir kursun verebilecegi kaynak kitaptan cok daha etkili. Ama gerisi kisiye kalmis.

• eczuzay E kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok etkili olmuyorsa demek ki yeterli tekrar yapılmamıştır.Bu kadar basittir.
    Tekrar edilmeyen bilginin uzun süreli hafızaya kaydedilmediğini artık herkes biliyor.
    Basit bir İngilizce kitabı uzun süre tekrarlayıp ezberlerseniz bile bu dil öğreniminde etki yaratır.
    Kusura bakmayın ama tekrar etmemişsiniz yani.
    Olay gayet basit.Ortada bir sorun var değil mi siz ben 3 ay çalıştığım yeterli etkiyi göremedim diyorsunuz.
    Peki sebebi ne olabilir allah aşkına bir sorgulayın?
    Ya gramer eksikliğiniz nedeniyle cümlelere anlam vermekte zorlanıyorsunuz.
    Ya kelime öğrenme sisteminizde bir sorun var.
    Ya da dersleri bolca tekrar edip dinleyip okuyup sesli şekilde tekrar etmiyorsunuz.
    Yaşadığınız problem bu 3 nedenden kaynaklanıyor.
    Bu arada sizin onlarca mesajınıza sabırla ve detaylı şekilde cevap yazmama rağmen bu şekilde cevap yazmanızı yakıştıramadım.
  • Şu sitede de günlük hayattan cümleler var. Berraklaştırmaya yardımcı olabilir
    ingilizcecumlekur.com
    ingilizce cümle
    http://ingilizcecumlekur.com/cumletr.aspx
  • Hocam eylülun sonunda burayı ingilizce bilen biri olarak güncelleyeceğim.
    Önce look aheadi tamamen bitirip mi grammere başlıyoruz yoksa beraber mi götürüyoruz ? Cbc derslerini grammer tamamen bitince mi izlemeye başlıyoruz beraber mi ?
    Seviyelere gore roman okumak hakkında ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cbc 3.link advanced haber sayfasınin ana sayfası çıkıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.