arkadaşlar sorumu şöle değiştirmk istiyorum +6 dv nin atağı yanılmıyosam 86 + yine yanılmıyosam dex 10 verio bu shard +7 nin atağı olan 92 den fazlamı dilmi ?
+7 shardın attack 92 dir +7 sherionun attack 92 dir %18 dodging 90 glacier bonus 12 str 12 sword defance verir
dark vane 10 dex verir fakat senden 100 150 civarı hp ve mp götürür eğer canın azsa (70 lvl falan değilsen bol miktarda hp basmamışsan stat olarak) canını çok azaltır ve ezik kalırsın gelen geçen keser senin dark vane ile vurmana fırsat bırakmazlar dolayısıyla 10 dex senin bi işine yaramaz.Ama canın fazla ise 150 can azaldığındada yeterli hp oluyorsa üstüne bide 10 dex eklendiğini düşünürsen gayet uygun bi silah olur
canın az ise +6 dark vane kullanmamanı tavsiye ederim.Onun yerine +7 shard yada alabilirsen sherion +7 kullanabilirsin
canın fazla ise dark vane kullanman daha güzel olur
kardes ben beramusta oynuyorum lvlim 67 defansin iise ve hp en iise shard 7 yerine dv 7 tak derim ben nitekim benim hp bonus veren takilarim cok oldugundan dolayi dv ile birlikte benim hp em 2k nerdeyse dv sol elde shard 7 den daha fazla atak veriyo ben shard 7 ve dv 7 kullaniyorum senin yerinde olsam dv 6 alicagima sherion7 alirim daha ii alabiliyosan dv 7 al diycem ama dv 6 ile kiyaslamissin sherionu bu yuzden sherion 7 daha ii dv 7 defansin ve hp en ii oldugu zaman ii olur benden bu kadar allaha emanet ol
çok saolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için açıkçası charım 64 lwl 65 olcam hp 1500 atack da 1600 ozaman bana +7 dual shardla devam etmek kalıo saolun
tabiki sherion
4ever sheiron
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Shardla sherion arasında AP farkı yok. Sherion sword defence, str bonus 10 elemental dmg daha fazla ve dodging rate bonusu veriyor. Sword defence çok işe yarar bişi değil, dodging rate enemy ataklarının ıskalamasını sağlayan bir skill 1vs1 lerde işe yarayabilir ama shardın 2 katı fiyatı sherionu seçenek dışı bırakıyor. Dual shardla devam et. DV veya Sherion almak sadece aptallık olur.
bize cvp kalmıyoki kardeşim
quote:
Orjinalden alıntı: $KoMaNDo$
quote:
Shardla sherion arasında AP farkı yok. Sherion sword defence, str bonus 10 elemental dmg daha fazla ve dodging rate bonusu veriyor. Sword defence çok işe yarar bişi değil, dodging rate enemy ataklarının ıskalamasını sağlayan bir skill 1vs1 lerde işe yarayabilir ama shardın 2 katı fiyatı sherionu seçenek dışı bırakıyor. Dual shardla devam et. DV veya Sherion almak sadece aptallık olur.
bize cvp kalmıyoki kardeşim
=) ya aslında sherion almak çok istiyorum bende şuan verebileceğim +7 shard +7 ib var bakalım böle bi teklif suncam xD kabul ederlerse takas edererim =)
quote:
sonuçta sende sherion 7 olsa shard 7ye tercih edermisin demekki adamda para war al kardes al
Tabiki +7 Sherion
bakalım 15 tatilde bişiler yapcaz şu an non stop lwl kasıom =) ilk önce takılarımı bi +1 yapam =) sonra silaha sıra gelcek ama napıp edip +7 sherion alcam +7 shard +7 ib 10 gb para vercem inş satan olr
+7 SHERİON
İyi de +7 sharı satıp +7 sherion alabilcen mi
tabiki alamicam elimde +7 ib +7 shard 10 gb de para var inş bulurm birini takas yapcak
rahat bulrsun da 10gb ye gerek yok. Benim arkadaşım +8 md verdi +7 sherion aldı .
quote:
Orjinalden alıntı: dehset1903
tabiki alamicam elimde +7 ib +7 shard 10 gb de para var inş bulurm birini takas yapcak
Eğer ardreamcıysan shardlarınla devam et yok illa yenilik istiyorsan shard rb +2 veya +3 yap =)
quote:
Orjinalden alıntı: ComeKillMe
Arkadaslar bende +7 dual shard var sizce bu shard lardan birini satıp +6 dv mi yoksa +7 sherion mu alıyım?
Ban vs ifadeler kullanmayın lütfen
dıra dıra ye beni :D:D
quote:
senin bikere saçma sapan yorum yaptığını görmedim.Çok anlamlı yorum yapanlardan birisin.Ve bu foruma senin gibi modlara ihtiyacı var
sherion tabiki
BEYLER SHERİON NEDİR BİRİ SS BULABİLİRSE GOSTEREBİLİRMİ ACABA