Arkadaslar bende +7 dual shard var sizce bu shard lardan birini satıp +6 dv mi yoksa +7 sherion mu alıyım?
Ban vs ifadeler kullanmayın lütfen
Arkadaşım Dark Vane sux bi silah hem mana hem hp qötürüyo shardın yerini asla tutamaz ama +7 sherion alabilirsen tam süper olr
uzun zamandır ko oynamıyorum sherionnun apsini yazarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: emresqq
Arkadaşım Dark Vane sux bi silah hem mana hem hp qötürüyo shardın yerini asla tutamaz ama +7 sherion alabilirsen tam süper olr
+7 Sherion
Tabiki sherion.dark wane güzel bir item ama +72 adamların kullanmasında yararlı bir item bence.sherion alman daha iyi..
quote:
Orijinalden alıntı: ReDDeViLMaCrY
Tabiki sherion.dark wane güzel bir item ama +72 adamların kullanmasında yararlı bir item bence.sherion alman daha iyi..
+6 dark vaneylemi karşılaştırıyorsun sen +7 sherionu +6 sherion +7 darkvaneden bile ii +7 dark vane ve +7 shard arasında seçim yapacak olursak +7 shard tabi
quote:
Orijinalden alıntı: ReDDeViLMaCrY
yoluna devam et
+7 Sherion
quote:
Orijinalden alıntı: Crowley45
+7 Sherion
iLLe aLcaksan +7 SherioN
quote:
Orijinalden alıntı: GrkM_77
iLLe aLcaksan +7 SherioN
Alıntıları Göster
Hiç süpesiz sherion +7 edit:yazım hatası
quote:
Orijinalden alıntı: birlik001
+6 dark vaneylemi karşılaştırıyorsun sen +7 sherionu +6 sherion +7 darkvaneden bile ii +7 dark vane ve +7 shard arasında seçim yapacak olursak +7 shard tabi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
sanırım en açıklayıcı cevap bu olmuş +1
quote:
Orijinalden alıntı: GrkM_77
iLLe aLcaksan +7 SherioN
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu konuyu ben arka açtırtdım pc kasdığı için asıl öğrenmek istediğim yane +6 dv nin ap si +7 shard dan daha mı ii dex 10 veriyodu galiba asıl öğrenmek istediğim bu
quote:
Orijinalden alıntı: dehset1903
arkadaşlar bu konuyu ben arka açtırtdım pc kasdığı için asıl öğrenmek istediğim yane +6 dv nin ap si +7 shard dan daha mı ii dex 10 veriyodu galiba asıl öğrenmek istediğim bu
Alıntıları Göster
uppp
quote:
uppp
Alıntıları Göster
alabilirsen md +8 derim ben
quote:
Orijinalden alıntı: KayarakMüdahale
alabilirsen md +8 derim ben
Alıntıları Göster
arkadaşlar sorumu şöle değiştirmk istiyorum +6 dv nin atağı yanılmıyosam 86 + yine yanılmıyosam dex 10 verio bu shard +7 nin atağı olan 92 den fazlamı dilmi ?
quote:
arkadaşlar sorumu şöle değiştirmk istiyorum +6 dv nin atağı yanılmıyosam 86 + yine yanılmıyosam dex 10 verio bu shard +7 nin atağı olan 92 den fazlamı dilmi ?
Alıntıları Göster
kesinlile sherion sekil olarak bnce dv daaa ii ama hp dusurmesi kotu zaten roguelerin hp si cok fazla deil
quote:
Orijinalden alıntı: messi19
kesinlile sherion sekil olarak bnce dv daaa ii ama hp dusurmesi kotu zaten roguelerin hp si cok fazla deil
Alıntıları Göster
hp si fazla bir asas için dv cz için mükemmel bir silahtır
quote:
Orijinalden alıntı: PuNiSH3R_26
hp si fazla bir asas için dv cz için mükemmel bir silahtır
Alıntıları Göster
Shardla sherion arasında AP farkı yok. Sherion sword defence, str bonus 10 elemental dmg daha fazla ve dodging rate bonusu veriyor. Sword defence çok işe yarar bişi değil, dodging rate enemy ataklarının ıskalamasını sağlayan bir skill 1vs1 lerde işe yarayabilir ama shardın 2 katı fiyatı sherionu seçenek dışı bırakıyor. Dual shardla devam et. DV veya Sherion almak sadece aptallık olur.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dehset1903
şu sorumu cvplarsanız tmm süper olcak
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Shardla sherion arasında AP farkı yok. Sherion sword defence, str bonus 10 elemental dmg daha fazla ve dodging rate bonusu veriyor. Sword defence çok işe yarar bişi değil, dodging rate enemy ataklarının ıskalamasını sağlayan bir skill 1vs1 lerde işe yarayabilir ama shardın 2 katı fiyatı sherionu seçenek dışı bırakıyor. Dual shardla devam et. DV veya Sherion almak sadece aptallık olur.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: L.J