Şimdi Ara

6 Elo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Vayne'in feedlemesiyle bi maç kaybettik 1 12 oynadı ve -6 elo gitti. adamlarda stat yerinde +6 elo falan yazdılar normalde hep 14 15 gelip gidiyodu. 1300 elodayım neden böyle oldu bilen var mı ? ya da sizede oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balderesi -- 2 Mayıs 2012; 18:21:03 >

• up
  • kısa sürünce öyle oluyordu galiba
  • 40 dakka falan sürdü
  • karsı tarafın elosu cok yuksek olması lazım 1500 falansa eloları dogal dır banada hep olur ama +6
  • oyunun kısalığıyla alakası yok bazen lag oluyor veya server problemleri oluyor o zaman yarım elo kazanıp kaybediyorsun.
  • Benim hatırladığım kadarıyla elo farkı çok iken oluyordu o durum . 6 Elo görmeyeli çok oldu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota hesapları 4.5-7k arası
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karşı takım elo olarak sizden baya yüksekse öyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balderesi

Az önce Vayne'in feedlemesiyle bi maç kaybettik 1 12 oynadı ve -6 elo gitti. adamlarda stat yerinde +6 elo falan yazdılar normalde hep 14 15 gelip gidiyodu. 1300 elodayım neden böyle oldu bilen var mı ? ya da sizede oldu mu

Başlıkta 6 elo görünce oha 6 eloda adam mı var dedim
  • başlığı görünce 6 elo yaptın sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RanqedKıll

quote:

Orijinalden alıntı: Balderesi

Az önce Vayne'in feedlemesiyle bi maç kaybettik 1 12 oynadı ve -6 elo gitti. adamlarda stat yerinde +6 elo falan yazdılar normalde hep 14 15 gelip gidiyodu. 1300 elodayım neden böyle oldu bilen var mı ? ya da sizede oldu mu

Başlıkta 6 elo görünce oha 6 eloda adam mı var dedim

+1
  • Server sorunlarıyla alakalı tamamen.
  • Hayır karşı takımın elosu ile sizin takımınızın elosu arasında büyük fark varsa az gider yenilirsen. Riotun bir şeyi bu da çok mantıklı onlar çok iyi size göre yenilirsen az gider. Onlarada az gelir çünkü güçsüz bir takımı yendiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.