Şimdi Ara

6 Eylül Sınavı! [ Bekleyenler-Tartışma-Tahminler ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Benim de salladığım 10'dan fazla soru oldu. Haritayı doğu yaptım. Şaft şıkkını işaretledim. Burkulma sorusunu ne yaptınız? Ben burkulan yerin şişmemesi için ayak havaya kaldırılır gibi bir şey yazıyordu onu işaretledim. Bir de yine bir soru vardı şıklarından biri kalp spazmı diğeri kalp durması gibi bir şeydi. Ben kalp spazmı dedim salladım.

İnşallah kalmayız.

şaft doğru. Burkulmayı bende havaya kaldırma yaptım kan depolanmasın dye. kalp spazmıda dogru durma diye bi olay yok orda. Benim bir sürü yanlşım hep tabelalardan. Birde bi soru vardı 3 araba arka arkaya en arkadaki geçicekti. onun cevabı neydi ben 3 numara takip mesafesini arttırmalı dedim umarım doğrudur
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    ben burkukulmayı masaj yaptım havaya kaldırma pek mantıklı gelmedi bana bilemiyorum haritada doğu yaptım kalp spazmıda doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: edoo123

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar harita sorusu neydi ben doğu yaptım ama salladım doğru cevap neydi ?

Sağ tarafı soruyordu Doğu yaptim

Umarım doğru çıkar.

Sınavın en kolay sorusu benide şüpheye düşürdün şimdi haritanın sağ tarafını sormuyormuydu

Sağ tarafında bulunan çizgi hangi yönü gösterir diye soruyordu hocam da bende şüpheliyim pc de iseniz bakabilir misiniz.

Sağ taraftaki çizgi soruldu ise kesinlikle dogu basit soru

Kuzeymiş hocam
    http://hizliresim.com/M9qJb6

Adam Troll . Zaten ufaktan anlaşıldı cevap yok. 2L.

amacım trollük yapmak degil sadece o bilgiyi bulabildim onun içln de onu paylaştım umarım sizln dediginiz gibi çıkarda ben troll olurum.

kusura bakma kardeş soruyu tam olarak yazarsanız sağ tarafını sormuyormuydu haritanın doğu işte üst taraf karadeniz de kuzey

şöyle bir soru olması lazım hocam
    haritanın sag tarafında bulunan ok hangi yönü gösterir diye soruyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla önceki cıkmış sorularda üst sınır çizgisi nereyi gösterir diyordu ve cevabı Kuzey'di. Bundada Doğu olması lazım ama bilemiyorum.Ben Doğu yaptım. Burkulma'da %100 emin olmamakla beraber havaya kaldırma olayı.Kalbin üstünde tutulur çünkü şişmemesi için. Sıcak su zaten yapılmaz iç kanama riski artar
  • Kolay gibiydi sınav ama üç sorudan emin değilim.
    Biri 1-8 yaş arası çocuklarda 30 kalp masajı, 2 solunum ve 5 kere tekrar edilir miydi? Yoksa çocuklarda tekrar edilmiyor muydu?
    Diğeri köprülü banketli bir soruydu. Cevaplarda karayolu, bağlantı yolu falan vardı. Ben karayolu yaptım ama bilemiyorum.
    Üçüncü soruda da kamyonetlerin ilk muayeneden sonraki muayene süresi. 1 yıl yaptım ama sanırım 2 yıl olacakmış...
    Doğrularını bilen var mı?

Ekleme: kalp masajı sorusu 30-2-5 tekrarmış. Kitaptan baktım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 6 Eylül 2014; 14:16:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

quote:

Benim de salladığım 10'dan fazla soru oldu. Haritayı doğu yaptım. Şaft şıkkını işaretledim. Burkulma sorusunu ne yaptınız? Ben burkulan yerin şişmemesi için ayak havaya kaldırılır gibi bir şey yazıyordu onu işaretledim. Bir de yine bir soru vardı şıklarından biri kalp spazmı diğeri kalp durması gibi bir şeydi. Ben kalp spazmı dedim salladım.

İnşallah kalmayız.

şaft doğru. Burkulmayı bende havaya kaldırma yaptım kan depolanmasın dye. kalp spazmıda dogru durma diye bi olay yok orda. Benim bir sürü yanlşım hep tabelalardan. Birde bi soru vardı 3 araba arka arkaya en arkadaki geçicekti. onun cevabı neydi ben 3 numara takip mesafesini arttırmalı dedim umarım doğrudur

Ben onu 2 numara 3 numaranın geçişini kolaylaştırmalı mı yardım mı etmeli gibi bir şık vardı onu işaretledim. Çünkü 3 araç arka arkaya ve en arkadaki öndekini geçmeye kalkışmış bile. Ortadaki araç geçiş yapacak değil diye düşündüm. Diğer şıkları hatırlamıyorum zaten doğruluğundan emin değilim.

Baş yaralanmasının doğru cevabı neydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sfaunl kullanıcısına yanıt
    kamyonlarda bi yıl ben netten baktım. 1-8 yaşa ben 50 artı 2 solunum yaptım. Benim bildiğim bebeklere cok tekrar yapılmıyordu kalpleri cok hızlı atıyor diye
    Baş yaralanması, yara sarılıp hastaneye götürülür idi galiba.
  • peki sorular ve cevaplar ne zaman acıklanır arkadaslar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

quote:

Dizel araçlarda hangisinin ışığı Soner diye bi soru vardı ne yaptınız ısıtma bujisi yaptım emin degilim

Doğru Ben de Isıtma Bujisi yaptım.Ama Yağ Lambası da olabilir diye düşünmedim de değil,ama dizel olunca insanın aklına hemen ısîtma bujisi geliyor.

aynen.ben de dizeli görünce yapıştırdım ısıtma bujisini hocam,şekilli soruyu ne yaptın? bir araba iskeleti vardı hani ortadaki bölümün adını soruyordu

Hocam şekilli soruyu şaft yaptim kavşak ve otoyollara ne kadar kala bekleme yapmak yasaktır diye bi soru vardı bide ondan emin değilim 30 yaptım onu

iki soru değiştirdim 2'sinde de ilk yaptığım doğruymuş.umarım 15 yanlışı bulmam ya.bu arada şehir içi 30m hocam,doğru yapmışsın

• Bir soruda da polen filtresi yakıt filtresi vardı ben yakıt filtesi şeklinde salladım.

İlk kez belirtilen değerin üzerinde alkollü olduğu tespit edilen sürücünün aldığı ceza? 6 ay ehliyetine el konur ile para cezası arasında kaldım hangisini işaretledigimi hatırlamıyorum.

• quote:

peki sorular ve cevaplar ne zaman acıklanır arkadaslar

Geçen sınavda 4 gün sonra açıklanmış sorular.
  • quote:

İnşallah kalmayız.

Burkulmayı Masaj yapma diye yaptım.

• quote:

Bir soruda da polen filtresi yakıt filtresi vardı ben yakıt filtesi şeklinde salladım.

İlk kez belirtilen değerin üzerinde alkollü olduğu tespit edilen sürücünün aldığı ceza? 6 ay ehliyetine el konur ile para cezası arasında kaldım hangisini işaretledigimi hatırlamıyorum.

Ikiside dogru

polen filtresi ve 6 ay yaptım. Vallahi daha fazla yanlışa tahammül kalmadı. Doğru cevabım yok arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

quote:

İnşallah kalmayız.

Burkulmayı Masaj yapma diye yaptım.

Ya burkulma havaya kaldırmayı galiba bende yanlış yaptim

• Burkulmada kan dolaşımının yavaşlatılması gerekiyordu. O yüzden havaya kaldırma olacaktı galiba.
  • edoo123 E kullanıcısına yanıt
    Burkulmayı ovuşturmayınız ve kalp hizasının ustunde tutunuz diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfaunl

Burkulmada kan dolaşımının yavaşlatılması gerekiyordu. O yüzden havaya kaldırma olacaktı galiba.

Yerçekmine karşı etkinin azaltılması ve ödem oluşmasının engellemesi için yukarı kaldırılması gerekmiyor muydu,Zaten Bir yeri kalp seviyesinden yüksekte tutsan,kanın oraya gitmesi azalmaz mı?Ayrıca Kan dolaşımı yavaşlarsa iltihap oluşumu riski azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daedlus -- 6 Eylül 2014; 14:11:39 >
  • quote:

polen filtresi ve 6 ay yaptım. Vallahi daha fazla yanlışa tahammül kalmadı. Doğru cevabım yok arkadaş..

Hocam bizim de soylediklerimiz kesin doğrular içermiyor en azından hepsi değil. O yüzden üzme tatlı canını Emin olamadıklarımızı yazıyoruz ki kesin bilen çıkarsa doğru ve yanlışımızı görelim. Bence sen 15 yanlış ile kıl payı geçeceksin inanıyorum buna

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.