Şimdi Ara

6 Eylül Sınavı! [ Bekleyenler-Tartışma-Tahminler ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bana mesaj geldi kpss dolayisiyla 11 12 ekime ertelendi diye bunlar şaka mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün direksiyon dersinde sordum sınav tarihini bu hafta sonu A2 yi alcaz gibi dedi hoca.. bayramdan sonraya kalıcaz gibi
  • Toraman1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da kurs 11-12 ya da 25-26 ekimde olacaksınız sınavı dediler.
  • Abi bu nasil bi rezilliktir, belki benim acelem var. Aylar öncesinden belli olan şeyi kime soruyolarda 11 ekime atıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Abi bu nasil bi rezilliktir, belki benim acelem var. Aylar öncesinden belli olan şeyi kime soruyolarda 11 ekime atıyolar

haftaya bayram oldugu icin direksiyon yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 Eylül'de giriyorum bende direksiyona giriş belgemi aldım. Tek seferde geçer bir daha uğraşmam inşallah. Direksiyon dersi 2 kez gördüm her biri 30 dakika civarı. Sınav güzergahında hiç çalışmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne???? Ben daha hiç ders almadım biz sizi arayacağız dediler sallamadılar. 11inde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Ne???? Ben daha hiç ders almadım biz sizi arayacağız dediler sallamadılar. 11inde değil mi?

Benim sınav da 11 Ekim'de.Aynı kurstan arkadaşım pazar günü girecek.3 gruba ayırmışlar dedi kurs,değişebiliyor tarihler.3.5 saat ders almıştım toplam geçemezdim büyük ihtimalle zaten.
  • Hicbir hata yapmadim hatta mukemmel surdum. 30 dakikalik parkuru 10 dakikada bitirdim ikinci turu atmak zorunda kaldim. Kisaca 2 tur attim ve gectim.

• En son ben girdim bugün 2 kez stop ettim ama gecmisim komisyonlar iyiydi

• Benim sınav da 11 Ekim'de bakalım.
  • Geri geri giderken ya da park ederken elimizi arkaya attığımızda sonuna kadar o şekilde mi durmamız yoksa birkaç saniye bakıp aynadan mı yardım alacağız?Ders alırken hoca elini arkaya atıp baktıktan sonra aynadan bakabilirsin demişti ama yine de sorayim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Geri geri giderken ya da park ederken elimizi arkaya attığımızda sonuna kadar o şekilde mi durmamız yoksa birkaç saniye bakıp aynadan mı yardım alacağız?Ders alırken hoca elini arkaya atıp baktıktan sonra aynadan bakabilirsin demişti ama yine de sorayim dedim.

Geri geri giderken sürekli bak park ederkende sadece arabanın kıçını park yerine sokarken bakarsın sonra aynadan devam edersin

• kursum bugün arayıp direksiyon sınavının 25 26 ekime ertelendiğini söyledi acaba burda tek mi böyle
  • Benim sınav da yarın. Çok heyecanlıyım şimdiden. Heyecandan salaklaşmam umarım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.