Şimdi Ara

6 gb turbo internet bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ​Turkcell Faturalı'ya Denizli, Manisa, Konya, Samsun, Gaziantep ,Eskişehir, Kayseri, Mersin, Tekirdağ, Çanakkale, Adana gelen müşterilerimize 6 ay boyunca geçerli 6 GB TURBO internet hediye.

Kampanya ile hak kazanılan 6 GB data yurt içi kullanımda geçerlidir ve 3. şahıslara devredilemez. Fayda, kampanyaya katıldıktan sonra 6 ay boyunca geçerlidir ve ücretsizdir. Fayda kilobyte üzerinden periyotlanır ve 6 GB karşılığı 6291456 kilobyte hattınıza yüklenir. Eğer ek bir data paketiniz, ya da tarifenizden dolayı data hakkınız varsa, öncelikle sahip olduğunuz paket ya da tarifenizden doğan haklarınız kullanılır. Kampanya katılımından sonra 6 ay dolduktan sonra, standart tarife ya da paketiniz varsa paket üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için:
    Hattınızı Denizli, Manisa, Konya, Samsun, Gaziantep, Eskişehir, Kayseri, Mersin, Tekirdağ, Çanakkale, Adana illerinde aktive etmiş olmanız gerekmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbuldakiler abone değil zaten. Turkcell'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 9 Nisan 2014; 1:25:55 >
  • Acaba hangi tarifelere alıyorlar onu belirtmemişler..
    ben her yaz vınn alıyorum kendime bu yıl bundan alayım bari tarife fiyatı uygun olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Acaba hangi tarifelere alıyorlar onu belirtmemişler..
    ben her yaz vınn alıyorum kendime bu yıl bundan alayım bari tarife fiyatı uygun olursa.

tarife önemli değil 6gb yükleme kartı veriliyor onunla tek seferlik kullanabiliyorsunuz
  • Turkcell bunun acısını çıkartmasa bizden !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 GB İnternet 240 LİRA!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.