Koskoca Fenerbahçe'ye bakın.Ligi kaçıncı bitirdiklerinden ziyade, 34 maçtan birine takılıp kalmışlar.Yoksa yanlış mıyım? Bu maç 34 maçtan biri değil miydi ? Büyük Fenerbahçe camiasını bu tip gereksiz başlıklarla küçültmeyin derim.Büyük takımlar bir maça odaklanmaz.Haa bu UEFA kupası finali olur anlarım.Ama bahsi geçen maç herhangi bir lig maçı.Lig,kupa,Avrupa umurumuzda değil, bizim için varsa yoksa Galatasaray galibiyeti diyorsanızda yine takımınızı küçültmüş olursunuz. Türkiye Kupası'nda 5 tane attık, hangi Galatasaray'lı bunun gibi başlıklar açıyor.Bakın lig demiyorum! Türkiye Kupası Finalinden bahsediyoruz.Hele hele sizin için çok daha önemli olan bir kupadan bahsediyoruz.Aklınızca dalga geçeceğinize kendinizi küçültüyorsunuz.
Turkiynin Gelmis Gecmis En Buyuk Skor lu Derbisi . Her fb li ovunur bu skorla
gs camiasının bu acı gününde böyle dalga geçmemeliyiz arkadailar,karşı tarafın acısı büyük,onları dinlemeli acılarına ortak olmalıyız
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
quote:
Orjinalden alıntı: somali
5-1 lik maçın yıldönümünü kutlayan gsli var mı?
fark burada
biz uefa yıldönümünü kutlarız
süper kupa yıldönümünü kutlarız
evet uefa ve süper kupa
ben de 2 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum.
ikinizin anlatmaya çalıştığının bugünle ne alakası var?...bugün 6 Kasım
ayrıca o sezonun puan durumunu koyarak mı bunu anlatmaya çalışıyodun...baya iyi bi anlatma metoduymuş lig puan durumuyla, uefa kupası anlatma
6-0 büyük skor ama tescilli en büyük skor deği......7-0 var üstüne üstlük 7 kişi ile ya 11 kişi olsaydık:)........ bu arada tabiikide sevinin ve kutlayın daha büyük bir başarınız yok .... bizim gibi olsanız sizde her yıl uefa yıldönümü süper kupa yıl dönümü hadi bunları geçtik Türkiye kupası yıl dönümü falan kutlardınız hocam az daha geçen sene kayseri erciyes bile alacaktı ... alın artık bir tane Türkiye kupası .... aranızda Türkiye kupası göreniniz varmı????
ama olsun siz interi yendiniz
Ortega bi kaç sezon oynasaydıda doya doya izleseydik adamı
Hasan Şaş herzaman ki gibi....
Serhat komedi ya
Taraftara teşekkür ediyoruz, 5 istediler 6 oldu sonradan 10 istediler zaman yetmedi