@lsr 5 hamileye benziyo. sanki 6.doğuracak gibi hali var
6 yazmak için bu kadar uğraşanını görmedim.
Tamam genç seni de dahil ettik kutlamalara, katkıların için sağol.
Bize bu mutluluğu yaşatanları saygıyla selamlıyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: zurna
===== =====
senin yaptıgından iyidir 6.'yı kacırmıstık o macta o yüzden 5 öyle oLmus size dogru biseyler cıkmıs orda nasip değiLmis.. bidahaki maca
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
quote:
quote:
===== =====
senin yaptıgından iyidir 6.'yı kacırmıstık o macta o yüzden 5 öyle oLmus size dogru biseyler cıkmıs orda nasip değiLmis.. bidahaki maca
ben anlamam 6.ya hamile gibi bi hali var
Hala mı konuşuyorsunuz ya el insaf
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
quote:
quote:
===== =====
senin yazdığını gördükten sonra isabet olmuş 6-0 ı yapamamam. 6 ya gebe 5 yapma konusunda usta sayılırsın
Valla genelde GSli arkadaşlarım çoktur o dönemlerde de Fener maçından çok GS maçı izlerdim.Hep beraber gittik ama 4 ten sonra arkadaşları yanlız bırakmak olmaz diye bende çıkmıştım mekandan
Yolda radyoyu açar açmaz "hakem golü verdi 6 oldu" diye duyunca falan oldum
Migros tribünündeydim ve 4. golden önce yanımda duran arkadaşımı golden sonra 25 metre uzakta gördüm
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Biraz da genel kültür
Hayrettin ve Mondragon Fenerden çok çekti
Bazıları taş devri zamanından kalan sözde 7-0 lık herhangi bir görüntü koyamadıkları için bakıyorum şekil değiştirmişler.
35 pas ve gooll
ya hep benmi ekleyecem googleye 6 yazın direk cıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: DarkOfFeaR
tüü..ben şikayet edecektim ya neyse bir sonrakine inşallah..
Yaw birazda GS kazansın artık yeter be kardeşim her sene Çuvalla gol atılmazki.. Bu seferde GS yensin bıktık artık..
GS li arkadaşlar bu konuya mesaj atmasa konu 1 sayfayı bile geçmeyecekti :) yenildik işte nesine bişeyler ıspatlamaya çalışıp 5-1 resimleri koyuyoruz ki ?
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
GS li arkadaşlar bu konuya mesaj atmasa konu 1 sayfayı bile geçmeyecekti :) yenildik işte nesine bişeyler ıspatlamaya çalışıp 5-1 resimleri koyuyoruz ki ?
quote:
hocam kimse zaten fenerbahçe yenmedi falan demediki :) tamam onlar 6-0 yendi ama bizde 7-0 yendik hemde 7 kişi ile .... biz kabul ediyoruz ama onlar etmiyor..... bu arada allah size de Türkiye kupası nasip etsin ... kusura bakmayın uefa ve süper kupa diyecem ama onları almanız mümkün değil
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
hocam kimse zaten fenerbahçe yenmedi falan demediki :) tamam onlar 6-0 yendi ama bizde 7-0 yendik hemde 7 kişi ile .... biz kabul ediyoruz ama onlar etmiyor..... bu arada allah size de Türkiye kupası nasip etsin ... kusura bakmayın uefa ve süper kupa diyecem ama onları almanız mümkün değil
hocam ben de GS liyim,
7-0 yenmişiz, evet ama niye o günün tarihinde gelip burda bayram ilan etmedik ? 6-0 yenen takımın konusunda gelip, adamları amacına ulaştırmanın manası ne ?
6-0 ı 7-0 la 5-1 le savunmak yerine, muhatap olmicaksın olacak bitecek, konu da bu kadar saçma sapan yerlere gitmeyecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme