Migros sanal markette 3 Kg Ariel Oxi 1 alana 1 bedava var 99,99 TL. Sonra fişinizi aşağıdaki siteye yükleyip %50 para iadesi alıyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Migros sanal markette 3 Kg Ariel Oxi 1 alana 1 bedava var 99,99 TL. Sonra fişinizi aşağıdaki siteye yükleyip %50 para iadesi alıyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Satın alma işlemleri için kampanya dönemi 10.04.2023 - 30.05.2023 (satın alma fişinin tarihi) https://www.kadinlarbilir.com/ariel-oxi-para-iade-kampanya-kosullari |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha 2 gün önce reklamını gördüm. Milleti kekliyorlar resmen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
birikmiş banka puanları vardı hem sanalda geçmediği için hemde şehir dışında olduğum için mağazadan alayım demiştim👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hesabıma 65 tl gelmiş dün, çekkazan yazıyor açıklamada tam anlayamadım. Rakam tutmuyor gönderen bu mu olmalı bilemedim ama bu tür para gönderecek başka birşey de hatırlamıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 21 Haziran 2023; 0:2:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15te başvurmuşum 19da yatmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |