Arklarla benim charı oyuna sokmaya calısıoruz. 1 kişi(ben) connecte tıklıor. 1 i buyuk enter 1 i kucuk etner ekip bu hic durmadan. Yedekte war bu işler ole kolaymı.(ELİM KOPTU) 3 kişide yedekte 2 dk biz 2 dk yedektekiler.
Başka çaresi olan oyuna girmek icin tabiki solerse sevinirim.
ekip güzelmiş bize de lazm:D
Vay be uygulamaya bak
quote:
Orjinalden alıntı: LeeRooY
quote:
Orjinalden alıntı: YKAL008
Arklarla benim charı oyuna sokmaya calısıoruz. 1 kişi(ben) connecte tıklıor. 1 i buyuk enter 1 i kucuk etner ekip bu hic durmadan. Yedekte war bu işler ole kolaymı.(ELİM KOPTU) 3 kişide yedekte 2 dk biz 2 dk yedektekiler.
ekip güzelmiş bize de lazm:D
Da bi işe yaramıor sonuc yine aynı. Parmak kası yaptık walla.
ben fire dan önce window moda alıp sorunsuz giriydum ama artık o da olmuyo
oyna girince kim oynuyo pekibn oynıycam diyemi tartışıyosunuz
quote:
BULDUUUUM CAAREEE BILMIYORM ISE YARIYORMU OYUNA GIRERKENE HIDE IP YI KULLADIM PACHTI YUKLEDIM SONRA HIDE IPYI KAPAMADAN DENEDIM IMKANSIZ GIRILMIYOR SUREKLI NON PRE BIDE ENTERA BASILMIYOR SONRA BUSEFER KAPAYARAK DENEDIM VE GIRDI VARMIDIR BI ALAKA BEYLER ?
quote:
oyunu bırak ve tedavi gör....
Pre. al demişsiniz ben onu da aldım ama şu an Non premium hatası veriyor.Ben böyle rezillik görmedim
Daha giremedik.PEEEEEEEEEEES ARTIK PEEEEEEEEEEEEEEES.
adamlar oyuna bizi sokmamak için yapmadıkları sey kalmadı yaa
işimiz çok zor çooooooook neyse ben roma total oynayayım. valla sanada allah kolaylık versin ne diim sorun düzelene kadar akşamları girecem artık knighta...
heyt be türk gencilii yürüün be kim tutar sisi boşuna parmaklarınıs cürütmein bence.....