ben 1 tane futbol takımı getiriyorum eve onlara bastırıyorum hem antreman oluyo
hiç olmassa bizim halimiz iyi int cafedekli cocuklara acıom bn...
zavallım gitcez abi 1 millonlık acarmısın dcek... girene kadar bitecek zmn
bu arada bastırmak lafını yanlış anlamayın iyi gaf yapmsım entera basmak anlamında söylemiştim
quote:
Orjinalden alıntı: YKAL008
Arklarla benim charı oyuna sokmaya calısıoruz. 1 kişi(ben) connecte tıklıor. 1 i buyuk enter 1 i kucuk etner ekip bu hic durmadan. Yedekte war bu işler ole kolaymı.(ELİM KOPTU) 3 kişide yedekte 2 dk biz 2 dk yedektekiler.
Başka çaresi olan oyuna girmek icin tabiki solerse sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: fearlessness
hiç olmassa bizim halimiz iyi int cafedekli cocuklara acıom bn...
zavallım gitcez abi 1 millonlık acarmısın dcek... girene kadar bitecek zmn
eet yaw walla acıyorum bazen bakıyorum cocuklar deniyo ondan sonra biri bağırıyo diğerine -lan ahmet ..... . .. ... .. . .......... . ... .. .......... yaptımın oyunu girmiyo .......a KO.......... yürü süre bitmeden cs oynayak bari
quote:
Orjinalden alıntı: YKAL008
Arklarla benim charı oyuna sokmaya calısıoruz. 1 kişi(ben) connecte tıklıor. 1 i buyuk enter 1 i kucuk etner ekip bu hic durmadan. Yedekte war bu işler ole kolaymı.(ELİM KOPTU) 3 kişide yedekte 2 dk biz 2 dk yedektekiler.
Başka çaresi olan oyuna girmek icin tabiki solerse sevinirim.
1920 heal lazımmı
sizde hiç değilse yedek var bizde yok
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
kafeden bu oyunun saatine para vererek giryosunuz günde saatlerce kasıyosunuz. saatlerce uğraşıp oyuna giremiyosunuz. e kardeşim alın bi bronz premium 8.9 dolar mı ne. günde zaten bi sürü para veriyosunuz haftada 2-3 dolar para mı vermek fazla geliyo bu kadar üzüntüye ve zaman kaybına değer mi?
cok süpermış yaw altlardada var 3-5 tane daha ajdar videoları harbi yarıldım bi videoda "gel ıssır beni, ham yap beni" felan diyo öldüm sandalyeden düşüyodum az daha .
Hala devammı?
Bende ewe haywanlar alcam egitcem onlar sokcak oyuna baska carem kalmadı low :D 2 Kedi 3 kopek bi tanede kus (mouse) a tıklaması ıcın :)
quote:
Orjinalden alıntı: TradeRs
Bende ewe haywanlar alcam egitcem onlar sokcak oyuna baska carem kalmadı low :D 2 Kedi 3 kopek bi tanede kus (mouse) a tıklaması ıcın :)
Hayvana werecegin parayla kredi kartı alıp pre alıp ustune bi pre daha alıp ustune bide tamtamınaaa