Şimdi Ara

6 kişilik aileye araba tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
18.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    al bi caravelle keyfine bak.

şunu da baştan söyleyim araçta cd çalar yok ve arkada hoparlör yok.
    sonra bana kızma

6 kişilik aileye araba tavsiyesi

• Bunun içine sülale sığar be
  • Mercedes Vito
    Saygilar
  • bence doblo-caddy-connect tarzı bişilere bak
  • Otomatik vites caravelle.
  • paranız varsa espace derim ben. 90 bin ytl fiyatı 1.9 dci veya 2.0t motor seçenekleri ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 28 Ağustos 2006; 21:37:59 >
  • Dostum sen 6 kişilik bi araç demişsin ama kalkmışlar sana minibüsü tavsiye etmişler.nedense forumda Transporter'i binek otomobil zannedenler var.sen en iyisi O403 veya Travego al (!) Hayret bişey ya...
  • Pardon ama grandvoyager'da bile arac 6 kisilik olunca 6 kisilik bagaj kalmıyor. S-max desen zaten oyle... Bunlardan Bir boy buyuk araclar neler?? Transporter ve merso vito... Biz bundan 15 sene evvel, iki kapılı tek sıra koltuklu chevrolet kamyoneti aile otomobilimiz olarak kullandık 4 sene... Bu kisinin zevkidir... Biz alınabilecek seyleri soyluyoruz... Sehre girebilirse isterse gider travego alır, kime ne?
  • şu an için 7 koltuklu araçlar içinde en uygun fiyatlısı zafira 1.6 ancak yaptığım test sürüşünde yokuş aşağı bile hızlanmakta güçlük çektiğini gördüm. performans beklenmiyorsa ve yüksek tüketim kabul edilecekse 40000 YTL gibi fiyatı ile ilk tercih olur. Topgearda bu otomobilin 6-7. koltuklarını açmanın çok zahmetli olduğunu esprili bir dille söylemişlerdi.

İkinci tercih olarak 50000 seviyelerinde touran fsi düşünülebilir ancak yakında makyaj görecek..

Verso en küçük bagajı , 6. ve 7. koltukların çok küçük olması dolayısıyla 6 kişi için çok uygun değil. kısa mesafe kullanımda düşünülebilir ama bence son sıra yetişkin için işkence. Gerçi bu forumda kullananlar o kadar rahatsız bulmuyor..

eğer bütçe 65lere ulaşıyorsa smax 2.0 tdci hem performans, hem dizel ekonomisi hem geniş iç hacimle keyifle kullanır.

Ancak bir arkadaşımız MAISe mail atmıştı ve karşılığında Röno Grand Scenicin sonbaharda geleceği cevap verilmişti. 1.5 dizel 7 koltuk, röno üstünlüğü ve olası 55li fiyatıyla çok iyi bir tercih olabilir.

Alternatif olarak yakında çıkması beklenen C4 picasso 1.6 hdi de beklenebilir..

son olarak 2004ten beri satılan peugeot 307 SW 7 kişilik ve 1.6 hdi motoruyla bakılması lazım gelen bir araba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 28 Ağustos 2006; 22:36:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: diesel_man

Dostum sen 6 kişilik bi araç demişsin ama kalkmışlar sana minibüsü tavsiye etmişler.nedense forumda Transporter'i binek otomobil zannedenler var.sen en iyisi O403 veya Travego al (!) Hayret bişey ya...

+1 Süper bir ayar vermişsin eline sağlık !
  • sana gereken cevabı
    @Dj_Hutnu! kardeşim vermiş.
    hazımsızlık sorunun varsa bu araçlara karşı
    soda iyi gelir.
    hatta karpuz-çilekli meyveli soda frutti dene.
    quote:

Dostum sen 6 kişilik bi araç demişsin ama kalkmışlar sana minibüsü tavsiye etmişler.nedense forumda Transporter'i binek otomobil zannedenler var.sen en iyisi O403 veya Travego al (!) Hayret bişey ya...
  • bence toyota corolla verso al gerçekten çok geniş,rahat bi araba ve comfort donanımı (diğerlerininde en düşük modellerini göz önüne alırsak)özellikleri bakımından diğerlerinden daha üstün.benim arkadaşım aldı geçen sene 37 milyara bu sene sanırım 41 milyar.
  • quote:

Şimdi arkadaşın yazdığı mesajda minibüs tavsiye etmeyin deseydi yazmazdık. 6 kişilik aileye araç tavsiyesi demiş. Ama kriter belirtmemiş.
  • quote:

çok doğru söylemişsin arkadaşım ama en iyi setra yada travego
    neyse şakayı bi yere bırakalım

renault espace ve ford s-max bu sınıfın en iyileri arasında gözüküyor

• quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

bence doblo-caddy-connect tarzı bişilere bak

kimse sığmaz onlara hele 6 kişilik aile zaten sıkış sıkış gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

sana gereken cevabı
    soda iyi gelir.
    quote:

Port bagaj diye bişey var.Hem Travego'nun bagajı da oldukça geniş,ne güzel işte madem derdin bagaj,çözümü burda: Otobüs!
    ayrıca transporter'la zafira arasındaki fiyat farkını da unutmamak gerekir...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

sana gereken cevabı
    soda iyi gelir.
    quote:

Port bagaj diye bişey var.Hem Travego'nun bagajı da oldukça geniş,ne güzel işte madem derdin bagaj,çözümü burda: Otobüs!
    ayrıca transporter'la zafira arasındaki fiyat farkını da unutmamak gerekir...

bak güzel kardeşim gecenin bu saatinde sana mesaj atıyorum.
    topiği açan arkadaşın alıntısı aşağıda
    quote:

istanbul içinde kullanılacak 6 kişiyi alabilecek hangi arabaları tavsiye edermisiniz?

sen bu yazıdan ne anlıyorsun?
    arkadaş fiyat belirtmemiş
    nasıl bir araç olacağını belirtmemiş.
    isterse otobüste tavsiye edebilirsin.
    umarım anlayabiliyosundur.
    olmadıysa tekrar anlatabilirim.

bu arada karpuz-çilek sodayı gerçekten de tavsiye ederim.
    elmalı da iyidir.hazımsızlığa birebir.

• Araba diyor,minibüs demiyor...
    Transporter bir minibüstür.iyi giden,kaliteli,konforlu bir minibüs...
  • sana mercedes viano ambiente activitcy öneririm ayrica arac 6 koltuklu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayenne -- 29 Ağustos 2006; 1:34:42 >
  • iyi bakalım öyle olsun.
    ne diyeyim sana.
    Allah selamet versin...
    quote:

Araba diyor,minibüs demiyor...
    Transporter bir minibüstür.iyi giden,kaliteli,konforlu bir minibüs...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.