Şimdi Ara

6 kişilik aileye araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ford ranger kullanıcısı olarak almanızı tavsıye etmıyorum

yakıt cok
    cok yuksek
    yolda ıyı bır surus yok acaıp sallıyor
    normal aıle ıcın kullanılıcak bı arac deıl .
    cok savuruo

bu tıp aracların hemen hemen hepsıde ztn boyle bence pıckup alma yuk tasıcak ınsanların ısını gorur sadece . bende ısımde kullanıyorum zaten .
  • aracı köy yolunda kullanacağın için yollarında bozuk olması sebebiyle zamanla içeriye sesler gelecektir.vidaların gevşediğini bile duymuştum bunun için bütçeni biraz zorla ve 2.elde olsa caddy al derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

quote:

Orjinalden alıntı: semba

arkadaşlar ben size bir şey daha soracağım bu dobloların hangi modeli daha kullanışlı satmak istesem daha çabuk hangi modelini satabilirim yardımcı olursanız sevinirim

doblo nun altı yere yakın . amcamda 1.9 jtd var ordan biliyorum. benim araçla yüksekliği hemen hemen aynı hatta civic in arkası doblo dan daha yüksek duruyor

Doblo ların altının hep yüksek olduğunu sanırdım ben de ...
  • caddy o yollarda mahvolur.parçaları ve servisi de pahalı.
    size doblo 1.3 multijet premio veya transit connect 1.8 tdci(90bg) daha iyi olur.hem yedek parçası ucuz hemde ikinci eli iyi araçlar.
  • hangi araba olursa olsun köy yolunda çok şeyini kaybedecek. o nedenle öncelikle köy yolunda konfor arama bence. yani ne alırsan al mutlaka dikkatli kullan. artık jeep ler bile şehir içi için tasarlanıyor. arabalar kibar. bildiğim tek araba var köy yoluna dayanabilen o da toros. bunun dışında ne alırsan al dikkatli kullan. bence de scenic ya da zafira güzel olur. (zaten doblo falan kesmez combo dan sonra)
  • walla arkadaşlar hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır fikir verdiğiniz için çok memnun oldum doblo biraz daha yatkın geliyordu kafama en azından 2.el piyasası var diye ama dediğiniz doğru combodan sonra biraz alışmam zor olacak malum comboşar corsanın uzatılmış hali yere yakın olduğu için virajlarda hiç savurmuyo yolda giderken arka koltuklar çok rahat dediğim gibi köy yolunda esneme yaptı ve içi su almaya başladı o bakımdan düşünmüyorum cadyy al diyorsunuz güzelde onun masrafının altından nasıl kalkarım sonuçta oda narin bir araç malum wv servisleri en ufak bir parçası bile bir sürü para ki kaldıki onun bile arkası acayip sallıyo sanırım onların arkasıda makaslı imiş bir de benim sorularım size komik gelebilir ama ben bir bayan olduğum için çok düz sorular soruyorum araç bilgilerim sadece burada sizin yazdıklarınızdan okuduğum kadar bunuda cvp yazarken göz ardı etmeyin lütfen başta dediğim gibi sayenizde kafam yeniden acayip karıştı biriniz pikap tarzı alın dediniz diğeri asla alma diyo şimdi yolladığınız linkden kontrol edecem bu tarz araçlar nasıl diye malum pek fazla anlamıyorum,),)))

• Pikup almayın çünkü hem çok yakar hem de konforlu değildir.sebebi budur zaten genelde inşaata falan yük taşırken kullanılıyor.
    quote:

walla arkadaşlar hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır fikir verdiğiniz için çok memnun oldum doblo biraz daha yatkın geliyordu kafama en azından 2.el piyasası var diye ama dediğiniz doğru combodan sonra biraz alışmam zor olacak malum comboşar corsanın uzatılmış hali yere yakın olduğu için virajlarda hiç savurmuyo yolda giderken arka koltuklar çok rahat dediğim gibi köy yolunda esneme yaptı ve içi su almaya başladı o bakımdan düşünmüyorum cadyy al diyorsunuz güzelde onun masrafının altından nasıl kalkarım sonuçta oda narin bir araç malum wv servisleri en ufak bir parçası bile bir sürü para ki kaldıki onun bile arkası acayip sallıyo sanırım onların arkasıda makaslı imiş bir de benim sorularım size komik gelebilir ama ben bir bayan olduğum için çok düz sorular soruyorum araç bilgilerim sadece burada sizin yazdıklarınızdan okuduğum kadar bunuda cvp yazarken göz ardı etmeyin lütfen başta dediğim gibi sayenizde kafam yeniden acayip karıştı biriniz pikap tarzı alın dediniz diğeri asla alma diyo şimdi yolladığınız linkden kontrol edecem bu tarz araçlar nasıl diye malum pek fazla anlamıyorum,),)))

• yaa arkadaşlar ben size yine bir şey danışmak istiyorum ben ticari araç değilde sedan türü araç alsam 2. el piyasası iyi olan arka oturma yerleri geniş ve bagajıda büyük olan köy yolundada gidebileceğim araç tavsiyeleriniz nelerdir model 2004 ve sonrası fiyatı en fazla 15 e kadar olsun lütfen :)
  • quote:

yaa arkadaşlar ben size yine bir şey danışmak istiyorum ben ticari araç değilde sedan türü araç alsam 2. el piyasası iyi olan arka oturma yerleri geniş ve bagajıda büyük olan köy yolundada gidebileceğim araç tavsiyeleriniz nelerdir model 2004 ve sonrası fiyatı en fazla 15 e kadar olsun lütfen :)

İlk mesajımdada önermiştim

20.000 liraya 2000-01 model Honda crv al

Hem köy yollarında hemde otoyollardan gayet iyi sürüşe sahip bir ciptir.

Lpg ile yakıtı çok fazlada değil..
  • ARKADAŞLAR scenic 2000 model rx4 almayı düşünüyorum dizel bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • dacia logan MCV
    7 kişilik araç.
    reno 12 toros un modern versiyonudur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.