Şimdi Ara

6 kişilik aileye araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir formdaki araçlarla ilgili yazılarınızı takip ediyorum herkez bindiği araca göre bişeyler yazmış bende bu yorumlardan anladığıma göre her tip aracın kullanıcısı bu formda var bu bakımdan sizin fikirlerinize ihtiyacım var
    öncelikle ilgili olacak olan arkadaşlara teşekkür ederim
    benim sizlere sorum şu olacak bizim aile 6 kişilik bir aile benim istediğim araç doğal olarak ticari sınıfında olan araçlar benim yapacağım en uzun yol 100km oda köy yolu olacak bana tavsiye edeceğiniz araçlar ne olabilir bütçem ise 20.000 lira civarında daha evvel opel combo 1.7 vardı onu bazı sebeplerden dolayı sattım vede köy yolunda kullandığım için esneme yaptı hemde altı alçak bir daha pek düşünmüyorum bana önerebileceğiniz diğer modeller ne olabilir hem az yakıtı olsun hem sağlam kaportası olsun hem yüksek olsun sizce hangi marka olabilir

birde arkadaşlar bu reno 12 toros swler için ne düşünüyorsunuz???

Lütfen başlığınız açtığınız konu ile ilgili olsun.
    İyi forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• partner olur...
  • dediklerinin hepsini aynı araçta bulman zor

az yakıt ve yerden yüksek olsun dersen kangoo derim fakat sağlam olduğunu söyleyemem

ama sağlam olsun biraz fazla yaksın önemli değil dersen connect derim...
  • 2000 model Honda CRV(lpgli) aldımmı ne genişlik sorunu kalır ne altı sürtme sorunu kalır nede kafanda sağlammı değilmi düşüncesi kalır...
  • Kango al derim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historiyst_45 -- 6 Eylül 2008; 3:06:23 >
  • biraz daha bütce arttırılarak transit connect veya caddy alıp 8 10 sene rahatlıkla kullanabilirsin
  • bencede yükseklik olarak eskiden kalan dag yolu alışkanlıgı nedeniyle renault kangoo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Connect daha sağlamdır ama çok yakar;Caddy ise malum fiyatı,parçaları ve servisi biraz tuzlu;Kango hem az yakar hem altı yüksektir hem de genelde çok sorun çıkarmıyor diye biliyorum ...
  • 7 kişilik bir araç önericem size opel zafira tam aile arabası muhakkak menun kalırsınız.Aşşağıdaki araca bir bakın isterseniz.

http://www.sahibinden.com/83_000_2000_model_opel_zafira_gl_cok_temiizWQQaXQQ10592411WQQpXQQdisplayitem
  • 99 01 arası renault scenic alınabilir
  • teşekkür ederim arkadaşlar ilginize genelde kango demişsiniz ama kango çok sallıyo yolda malum opele bindikten sonra biraz seçici davranıyorum
    ayrıca eşim kargo şirketinde çalışıyor ve orada caddy var onun bile arkası sallıyo donanım sıfır ön konsol hiç hoşuma gitmedi bende şaşırdım ne yapacağımı son model bir connet full donanım 24 bin lira acaba onumu alsam diyorum kafam çok karıştı hani derlerya armutun sapı üzümün çöpü diye ben o hesap bir araca karar veriyorum sonra hakkındaki yorumları okuyunca vaz geçiyorum bakalım ne yapacam:::::)
  • Bu araç iyi bir seçim oLur fakat biraz nazik kullanmanız gerekir... Ben bu aracı aLın derim...
    quote:

Orjinalden alıntı: Cupra_R

7 kişilik bir araç önericem size opel zafira tam aile arabası muhakkak menun kalırsınız.Aşşağıdaki araca bir bakın isterseniz.

http://www.sahibinden.com/83_000_2000_model_opel_zafira_gl_cok_temiizWQQaXQQ10592411WQQpXQQdisplayitem
  • yerden yüksek olması açısından scenic rx4 olabilir ama fiyat bilmiyorum

• arkadaşlar ben size bir şey daha soracağım bu dobloların hangi modeli daha kullanışlı satmak istesem daha çabuk hangi modelini satabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • 1.3 multijet ve premio modeli çok tutuluyor bildiğim kadarıyla ...
  • adeta pickupları anlatmışsın.dediğin fiyat aralağında 2004 2005 ford rangerlar mevcut.örnek olarak;
    http://www.sahibinden.com/arac_77_000km_de_boya_yok_orjinal_arac_4_4_arazi_tasitiWQQaXQQ10009421WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2005_ford_ranger_std_2_5_dizel_cift_kabin_pikapWQQaXQQ10008758WQQpXQQdisplayitem
    arkasını daha estetik şekilde kaplayan kabinciler var nissan navaralarda görüyorsundur öyle kabinler varki araç pickup değil de jeep gibi duruyor.

• ranger lar gayet mantıklı. ford ların parçaları ucuz fakat yetkili servislerde işçilik pahalı. yol tutuşu iyi, fakat bu seferde konfordan biraz feragat ediyorsunuz yol tutuşu için. ranger alırsanız mazda parçacılarını gezin, birebir aynı parçayı daha ucuza alabilirsiniz ,sadece etiket farkı :)
  • arkadaşlar pick-up önermiş ama ben onların hem konfor hemde yakıt olarak size uygun olacağını pek düşünmüyorum doğrusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: semba

arkadaşlar ben size bir şey daha soracağım bu dobloların hangi modeli daha kullanışlı satmak istesem daha çabuk hangi modelini satabilirim yardımcı olursanız sevinirim

doblo nun altı yere yakın . amcamda 1.9 jtd var ordan biliyorum. benim araçla yüksekliği hemen hemen aynı hatta civic in arkası doblo dan daha yüksek duruyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.