Şimdi Ara

Üniversite öğrencisi için spor/kullanışlı araba tavsiyeleri 60.000TL max.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim kardeşlerim 60.000TL max bütçe ile ikinci el varsa sıfır ne araç önerirsiniz? 1.4TSI Golf bakıyorum,1.4TSI Scirocco bakıyorum. 1 serisi olabilir 3 serisi olabilir Seat Leon 1.2 olduğu için soğuk bakıyorum Ibıza tavsiye edenler oldu da araştırmadım hiç. Ne tavsiyede bulunabilirsiniz? Tercihen otomatik&benzinli. Manuel&benzinli de bakılabilir.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Hocam ben 1.2tsi Polo aldım memnunum sürüşünden de yakıtından da tavsiye ederim bütçeniz yukarıda aynı motor leon veya golfte olabilir şüpheniz olmasın keyifli bir motor tsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kapi ibiza fr
  • Kaçırılmayacak fırsat, acil, temiz Boxster...
    İlan No: 343783710
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-kacirilmayacak-firsat-acil-temiz-boxster-343783710/detay

• Megane coupe 1.5 dci edc

• quote:

Orijinalden alıntı: entigin

Kaçırılmayacak fırsat, acil, temiz Boxster...
    İlan No: 343783710
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-kacirilmayacak-firsat-acil-temiz-boxster-343783710/detay

Birine önden sürterse aynısından bir tane daha alır yaptıracağı paraya. Araba tıkırdasa insanın ocağına incir diker hocam eğer ciddi bir geliri yoksa arkadaşın üniversiteli bir gence önerilecek bir araba değil görüşümce.

• Spor araba istiyorsanız Egea alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alfa romeo giulietta baktınız mı?

• İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Alternatif her zaman iyidir, bir de buna bakın

SAHİBİNDEN FOCUS 2.5 ST STAGE 3 360 HP
    İlan No: 336592791
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-focus-2.5-st-stage-3-360-hp-336592791/detay

• O fiyata gti bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenci adamsın. benzin & otomatik arabalara nerden baksan 40 kuruştan aşağı yakmaz zaten akaryakıtın hepsine zam geldi. dizel manuel araçlara yönel bence.

dizel manuel olarak c elysee veya skoda rapid, rapid spaceback.
  • Spor araba anlayışı her insanda ne kadar farklı oluyor bu konuda gördük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abilerim kardeşlerim tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim öncelikle. Benzinli tercih etme sebebim LPG taktırmak ve motorun verdiği haz. Dizel bu yüzden tercih etmiyorum . Stage 3 Ford Fiesta bana fazla gelir. 2500cc motora da yakıt yetişmez bi de 300+ beygir :)
    Egea zaten almak istemiyorum. Ailem de almama müsaade etmez. Güvenlik testi olmayan bir arabanın piyasaya çıkması ne kadar saçmaysa Egea'da öyle benim için. GTi araştıracağım. Alfa Romeo konusunda şüphelerim var. Renault'a yanaşmak istemiyorum. 1.2tsi Polo daha çok bayan arabasına kaçıyor gözümde & Ibıza FR'a bakacağım.
    Porsche de çok benim için ya :)
  • Dizel pro ceed

• Doğum tarihine göre yorum yapacaktım ancak yalanmış .

Eğer Temmuz doğumluysan bu doğruysa Ehliyetin yoktur . Bu yüzden 3 hayırla uğurluyoruz seni .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 24 Eylül 2016; 14:05:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Abilerim kardeşlerim tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim öncelikle. Benzinli tercih etme sebebim LPG taktırmak ve motorun verdiği haz. Dizel bu yüzden tercih etmiyorum . Stage 3 Ford Fiesta bana fazla gelir. 2500cc motora da yakıt yetişmez bi de 300+ beygir :)
    Egea zaten almak istemiyorum. Ailem de almama müsaade etmez. Güvenlik testi olmayan bir arabanın piyasaya çıkması ne kadar saçmaysa Egea'da öyle benim için. GTi araştıracağım. Alfa Romeo konusunda şüphelerim var. Renault'a yanaşmak istemiyorum. 1.2tsi Polo daha çok bayan arabasına kaçıyor gözümde & Ibıza FR'a bakacağım.

Hocam lpg taktirip motorun verdigi haz demek biraz tuhaf olmamis mi? Lpg ne kadar keyif verecek. Araciniza Tüplü denecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Doğum tarihine göre yorum yapacaktım ancak yalanmış .

Eğer Temmuz doğumluysan bu doğruysa Ehliyetin yoktur . Bu yüzden 3 hayırla uğurluyoruz seni .

Üniversitede 2. senem. Ehliyetim var yani :)
  • S13 yada s14 alınir kalan para ile 0 yapilir.
    Lunaparktan daha eglenceli bir arac ortaya çıkar.

• 1.2 TSi Leon Style - Bayi indirimiyle 57 bin liraya alabilirsin. 1.2 olduğu için soğuk bakma, motoru sevmen için teknik özelliklerine bakman yeterli. Turbo motor, atmosferik değil.

Yapacağın en iyi tercih Leon olur. Leon ile tek farkı amblemi olan Golf'e fazladan para vermek anlamsız, Scirocco ise şu an zengin apaçilerin oyuncağı haline geldi. Piyasada kötü bir imajı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Abilerim kardeşlerim tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim öncelikle. Benzinli tercih etme sebebim LPG taktırmak ve motorun verdiği haz. Dizel bu yüzden tercih etmiyorum . Stage 3 Ford Fiesta bana fazla gelir. 2500cc motora da yakıt yetişmez bi de 300+ beygir :)

Hocam lpg taktirip motorun verdigi haz demek biraz tuhaf olmamis mi? Lpg ne kadar keyif verecek. Araciniza Tüplü denecek.

Hocam kaliteli bir tüp takıldığı zaman yüksek devirlerde geçiş sıkıntıları yaşatmadığı taktirde tatmin ediyor beni. 1.4 TSI 122hp golf'üm vardı Prins marka tüp ile kullanıyorduk. Tatmin ediciydi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.