Şimdi Ara

Üniversite öğrencisi için spor/kullanışlı araba tavsiyeleri 60.000TL max. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wardstone

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Abilerim kardeşlerim tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim öncelikle. Benzinli tercih etme sebebim LPG taktırmak ve motorun verdiği haz. Dizel bu yüzden tercih etmiyorum . Stage 3 Ford Fiesta bana fazla gelir. 2500cc motora da yakıt yetişmez bi de 300+ beygir :)
    Egea zaten almak istemiyorum. Ailem de almama müsaade etmez. Güvenlik testi olmayan bir arabanın piyasaya çıkması ne kadar saçmaysa Egea'da öyle benim için. GTi araştıracağım. Alfa Romeo konusunda şüphelerim var. Renault'a yanaşmak istemiyorum. 1.2tsi Polo daha çok bayan arabasına kaçıyor gözümde & Ibıza FR'a bakacağım.
    Porsche de çok benim için ya :)

Hocam lpg taktirip motorun verdigi haz demek biraz tuhaf olmamis mi? Lpg ne kadar keyif verecek. Araciniza Tüplü denecek.

Hocam kaliteli bir tüp takıldığı zaman yüksek devirlerde geçiş sıkıntıları yaşatmadığı taktirde tatmin ediyor beni. 1.4 TSI 122hp golf'üm vardı Prins marka tüp ile kullanıyorduk. Tatmin ediciydi

Anladim. Ben sizin yerinizde olsam golf tercih ederdim. Kaliteli ve yeri geldiginde performansli bir arac. Scirocco'yu temiz bulmak baya zor. O nedenle pek ona bakmazdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alfa Romeo Mito QV 1.4 170hp
    Pug 208 THP Allure 1.6 156hp

İkisinin de farklı avantajları var, ikisinin de fiyatları 40 küsürlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 24 Eylül 2016; 14:42:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wardstone kullanıcısına yanıt
    Öncelikleri netleştirmek lazım amaç sırf gazlamaksa leon, scirocco'nun yerini mekanik zaafı gereği tutamaz; iç mekanda ise scirocco ile leon arası hacim açısından dünya kadar fark olsa da malzeme kalitesi açısından çok çok az fark var, ancak yerden biten gaz pedalı sadece sciroccoda var. Leon- golf konusunda golf sahibi ve leonu da bilen biri olarak fark yok demek için vicdanınızı bir kenara koymanız lazım, golf malzeme kalitesinde leon'un çok üzerinde şöyle ki sınıfında 308, focus vs gibi araçlar da leon'un çok üzerinde leon ile Yeni astra malzeme kalitesi konusunda yakınlar. Ara sora gazlayayım gerisinde de araba beni pek çok alanda mutlu etsin derseniz golfü düşünmeden alın, aynı motorlarda bile ikisi arasına leon sadece biraz daha istekli gibi bir gidişe sahip onun dışında golf de fazlasıyla iyi gidiyor. 140'lık 1.4 bulursanız golf'ün size yaşatacakları yeri geldiğinde istekli giden bir hot-hatchvari sürüş, yeri geldiğinde d sınıfına yakınsayan konforlu sürüş ve aynı şekilde yukarı sınıfa yakınsayan bir malzeme kalitesi; leon söz konusu olduğu zaman ise golf'e göre daha çok hot-hatchvari bir sürüş imkanı sunan ve geniş alan sahibi bir aracınız olur.
    Önceliği 1.4 golf'e vermek kaydıyla 2.el kaygısı gütmüyorsanız 1.6 thp 308'de aklınızda bulunsun derim dar hacim ve ikinci el dezavantajı dışında kötü yanı yoktur, sürüş anlamında da scirocco'dan sonra en mutlu eden araç olacağını da söyleyebilirim. Ancak özel üni öğrencisi olduğunuza göre oralarda biraz imaj sıkıntısı durumu var, scirocco ve golf daha yüksek imaj sahibi olacaktır elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 24 Eylül 2016; 14:42:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Scirocco ya da Leon FR.

Sıfır yok, ikinci el temiz bakıcaksın dostum.

O paraya Scirocco yüksek km/düşük model/patlak DSG/patlak motor olabilir.

Benim Saba tavsiyem manuel 140 bg Leon FR.

• Vay anasını adam benim gibi üni öğrenci si 60.000 tl ye araç bakıyor ben de 600 tlye bisiklet bakıyorum

• TURKISHBOSS kullanıcısına yanıt
    Hayat işte

• quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

Hayat işte

Hocam buna üzülüyorum gibi bir emoji koymuşsunuz ben öylesine yazdım halim vaktim iyi çok şükür. Araba bisiklet motosiklet falan ekstra şeyler zaten.

Çok Şükür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    4. Hayır benden

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

Vay anasını adam benim gibi üni öğrenci si 60.000 tl ye araç bakıyor ben de 600 tlye bisiklet bakıyorum

Allah daha iyilerini nasip etsin hepimize hocam. Babam oto galeri işiyle uğraştığı için araba almak çok sıkntı olmuyor. Nasılsa satılıyor çünkü

Leon pek içime sinmez oldu nedense 1.4TSI Ibıza Sport Coupe Cupra bakıyorum şu an. İçime sindi tabi.3 seçenek var şu an önümde.

- Seat Ibıza Sport Coupe Cupra 1.4TSI 180bg (?)
    - Volkswagen Golf 1.4TSI Highline 122bg ( bulabilirsem 160bg )
    - Volkswagen Scirocco 1.4 TSI Sportline

Maalesef imaj sıkıntısı var okulda.Amacım hava atmak vs. değil kimseye ancak çok da altta kalmak istemiyorum en ucuz araba 50.000TL okul otoparkında.

• quote:

quote:

Vay anasını adam benim gibi üni öğrenci si 60.000 tl ye araç bakıyor ben de 600 tlye bisiklet bakıyorum

Allah daha iyilerini nasip etsin hepimize hocam. Babam oto galeri işiyle uğraştığı için araba almak çok sıkntı olmuyor. Nasılsa satılıyor çünkü

Leon pek içime sinmez oldu nedense 1.4TSI Ibıza Sport Coupe Cupra bakıyorum şu an. İçime sindi tabi.3 seçenek var şu an önümde.

Maalesef imaj sıkıntısı var okulda.Amacım hava atmak vs. değil kimseye ancak çok da altta kalmak istemiyorum en ucuz araba 50.000TL okul otoparkında.

Babanız galericiyse niye siz araç arıyorsunuz ki ?
    Yerinizde olsam baba bana temiz Scirocco bul derim, eninde sonunda bulur.
    Babam ikinci el araç alacağı zaman tanıdık galericilere haber verip onlardan araç alıyor.
    Şu anda ikimizde sıfır tercih ettik ancak ikinci el araç alacak olsam tanıdık galericilere söylerim temiz Rcz bile bulurlar.

• Csb.

• quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

quote:

quote:

Babanız galericiyse niye siz araç arıyorsunuz ki ?
    Yerinizde olsam baba bana temiz Scirocco bul derim, eninde sonunda bulur.
    Babam ikinci el araç alacağı zaman tanıdık galericilere haber verip onlardan araç alıyor.
    Şu anda ikimizde sıfır tercih ettik ancak ikinci el araç alacak olsam tanıdık galericilere söylerim temiz Rcz bile bulurlar.

Bir yandan babam da bakıyor tabii ki hocam tek başıma ben bakmıyorum. Ancak Golf'ten sonra kendime sport bir araba seçmeye çalışıyorum ne olduğuna karar verene kadar ben bakacağım. Araçta karar kıldığım zaman gerisini babama bırakacağım doğal olarak.
    Galericiler arasında spor ve tek kapı modeller pek tutulmuyor;alıcısı zor bulunuyor çünkü dağıtıyorlar genelde. Zenginlerin tercihi sport arabalar olduğu için ehliyetini yeni alan oğluna ilk araç olarak 180bg araç alındığı zaman vuruyorlar parçalıyorlar sonra satamıyorlar bu yüzden ülkemizde galericiler arasında bu algı var :)

• Öğrenci ve 60000tl....Boşa çalışıyorum
    😠😠😠😠

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Öğrenci ve 60000tl....Boşa çalışıyorum
    😠😠😠😠

Hocam baba mesleği galericilik. Yeni araç alacak galeriye satmak için.Ben de o aldığı aracın bana uygun olmasını sağlıyorum. Satılacağı zaman götürür satarım arabayı. Sadece galeriye kendim kullanabileceğim araç istiyorum yani. Kişisel bütçe değil
  • Hocam 2.el Leon Fr bakın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyundai coupe fx. Artan paraya da bir kaç öküz alabilirsin.

• TURKISHBOSS kullanıcısına yanıt
    Ben öylesine yazmıştım fazla ciddiye almışsınız

• wardstone kullanıcısına yanıt
    giulietta tct tavsiye ederim şiddetle. 1.5 aydır kullanıyorum çok memnunum.

scirocco ve golf'ten daha prestijli , daha performanslı ve daha güzel görünen bir araç. scirocco ve golf'ün giu'ya göre tek avantajı iç mekan kalitesi olabilir. spor paket giulietta alırsanız da bu sorun çözülür.
  • üstüne bir 60 daha koy jaguar 1997 model xk8 e bak
  • O arabayı yürütme maliyetini de düşün.
    Kimse tutup da sana "aa kız arabası b sınıfı hahahhh ahah ezik" demez, merak etme. Polo, Corsa vb. gibi arabaları da eleme.
    Tabi kişisel görüşüm bu, hala aynı kanaatte olursan scirocco vb. almalısın.
    Şimdi söyleyeceğim yüzünden çok eksi yiyeceğim ama, scirocco, rcz tarzı arabalara ben zenginin doğan slx i gözüyle bakıyorum.

Benim 60k bütçem olsa b sınıfı bir araba bakardım. Hem km si, hem yaşı ufak güzel bir araç bulabilirsin. Arabayı yürütme maliyetinde sıkıntın yoksa(yakıt, vergi, yedek parça) göreceli olarak eski model bir c/d sınıfı araba düşünebilirsin.

Şahsen tercihim devamında masrafım az olsun dersem sıfır bir b sınıfı araba, eğer yürütme masrafı derdim olmasaydı 2008-2010 model bir volvo s40 olurdu.

Tabi herkesin zevkleri kendine göre değişiklik gösterebilir. Umarım senin için en uygun arabayı tercih edersin

Arabanın iç hacminin geniş olması her zaman işine yarar bunu da ekleyim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.