Arkadaşlar bu +6 lord of the lord kalkanı kaça satılır yaw... LwL 21 im Cypher da.. Elimdekini gören satar mısın diyo
quote:
Orjinalden alıntı: mkene
Arkadaşlar bu +6 lord of the lord kalkanı kaça satılır yaw... LwL 21 im Cypher da.. Elimdekini gören satar mısın diyo
O lord of the lord deildir defender of the lord tur.Bide o pahalı bişiy hemde +6 sı bence 900 m yapar
1-) Bi kere onun ismi lord of the lord değil. Defender of The Lord. 2-)750m civarında satışı var.
Cypherde değerli değil o item.+1 50m ede bir kalkan
evet cypherde ben nerede ise her pazarda gördüm fazla etmez ama xgenonda falan olsan baya para eder o kalkan çünkü piyasada o kalkandan yok:(
Cypher ben artık unig silah kalkan almam, bu giden kaçıncı itemim bilmiyom. akıllarına geldikçe siliyolar. 1m bile etmez bence şu bluechest (mavikutu) olayından öncede çok kere sildiler itemlerimi. (enion bow, dark vane, defender of lord, hanguk sword vs. vs.)
cypher da öle bi item kalmadı bi kere.sallama .sildiler hepsini.tek uniq silah giga ve chitin shield var 1 kişi de gördüm.ewt adını bile bilmiyon salladığının başka bir kanıtı.
NERDEN BULDUN
forgottenden cıkan uniqler silindi + bazı takılar bisürü uniq duruyo
quote:
Orjinalden alıntı: EleRoSse
forgottenden cıkan uniqler silindi + bazı takılar bisürü uniq duruyo
elerosse lag yüzünden oynayamıon foruma dayanmışsn la
ya salla lag ı %13 düştüm oyundan sogudum qirmiom :)
quote:
Orjinalden alıntı: EleRoSse
ya salla lag ı %13 düştüm oyundan sogudum qirmiom :)
quote:
Orjinalden alıntı: mkene
kardes oyunda pm atarsan senle konusurz fiat konusunda
lord od the lord oda gusel
sen beni güldürdün allah da seni güldürsün lord of the lord haa
adam daha elindeki şeyin adını bilmedigene gore %99.99 yalan soyluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme