quote:Orijinalden alıntı: arf*Sanki 3 boyutlu modellemeymiş gibi geldi bana ama yamuluyor olabilirim.Yavaş 6 milyon dolar ne kadar kolay geliyor ağzınıza milyon dolarlar.
quote:Orijinalden alıntı: arf*Sanki 3 boyutlu modellemeymiş gibi geldi bana ama yamuluyor olabilirim.bunu adı şöyle bi şey olmalı: "Kainat sinema sistemi"
quote:Orijinalden alıntı: Robinson_CrusoeYavaş 6 milyon dolar ne kadar kolay geliyor ağzınıza milyon dolarlar.Alıntıları Göster Sinema salonu satın alırım daha ucuza gelir
quote:Orijinalden alıntı: Vicious BeeSinema salonu satın alırım daha ucuza gelirAlıntıları Göster ben daha bir bose alamıyrorum adamlara bak
quote:Orijinalden alıntı: Vicious BeeSinema salonu satın alırım daha ucuza gelirAlıntıları Göster Ekran küçükmüş..
quote:Orijinalden alıntı: j@cksp@rrowbunu adı şöyle bi şey olmalı: "Kainat sinema sistemi" Alıntıları Göster Sen o kadar sistem kur sonra kabloları bağlama olacak iş mi?
quote:Orijinalden alıntı: Uygurca6 milyon ne demek biliyor musunuz? Alıntıları Göster microsoftun yeni nesil ev projesindeki ev bu sadece proje daha
quote:Orijinalden alıntı: OnuREkran küçükmüş..Alıntıları Göster saçma okadar olacağını sanmıyorum hadi 1 milyon tamam 2 milyonada tamam dedik ama 6 milyon dolar ne be hacı
quote:Orijinalden alıntı: RISC64saçma okadar olacağını sanmıyorum hadi 1 milyon tamam 2 milyonada tamam dedik ama 6 milyon dolar ne be hacı Alıntıları Göster Gerçek değil. Son resimdeki hoparlörlere ve hoparlöre vuran ışığa bakın
quote:Orijinalden alıntı: RISC64saçma okadar olacağını sanmıyorum hadi 1 milyon tamam 2 milyonada tamam dedik ama 6 milyon dolar ne be hacı Alıntıları Göster Bunlarda kullananlar
quote:Orijinalden alıntı: .Kvanch. Bunlarda kullananlarAlıntıları Göster israfçılar 6 milyon dolara 1 ay geçinen ülke var be
quote:Orijinalden alıntı: .Kvanch. Bunlarda kullananlarAlıntıları Göster 6 milyon dolar bir kablo vermemişler illa kendin alacan. Son kullanan resmi ile ilk resimdeki masalar aynı değil.
quote:Orijinalden alıntı: mehmet_$israfçılar 6 milyon dolara 1 ay geçinen ülke var be Alıntıları Göster o kadar paraya sinama kurular beee bence cok şaçma
quote:Orijinalden alıntı: Guenwaro kadar paraya sinama kurular beee bence cok şaçmaAlıntıları Göster Onun yerine sinema salonu al hem kendi izlersin hemde para kazanırsın.